2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808421 بازدید | 6396 پست

سلام خدا ان شاالله همه بچه های مریض شفابده خیلی سخته 

ممنون میشم یه دکتر خوب توی تهران بهم معرفی کنید پسر دوساله برا تب تشنج کرد 😔

از شهرستان میخوایم بیاریم تهران  شهرستان ما دکتر خوب نداره بچه جلو دکترای درمانگاه تشنج میکرده اونا واستادن نگا میکردن میگفتن کاری ازدست ما برنمیاد .... یکی گوشی شو آورده گفته زنگ بزن ۱۱۵ ببر بیمارستان ... توی بیمارستانم برای یه سرم و آمپول اگه ببینید چیکار کردن با بدن بچه ... حتی انگشت دستشو با قیچی بریدن میخواسته چسب دور دستشو باز کنه زده انگشت بچه رو بریده...کلی خون اومد😭

پیش چه دکترایی باید ببریمش ؟؟

ممنون میشم کمکم کنید 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

سلام من دخترم دوماهو هفت روزشه  يه حركات غير عادي داشت تو بيداري كه مشكوك به تشنج بند دستشو حالت ترس باز ميكردو گريه ميكرد هي پشت هم كه فيلم گرفتم  دكترا گفتن مشكوكه دوبارم نوار مغزي دادم سالمه ايا احتمال داره نوار مغزي سالم نشون بده ولي بچه مشكل داشته باشه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان لطفا کمکم کنید من پسرم تشنج ۳ روزگی داشت بعدش ۱۵ روز بستری شد در نهایت با لوبل و فنوبار ...

سلام خانوم.بهتره این حرکات مشکوک رو فیلم بگیرید و اگر چند بار تکرار شد به دکتر نشان دهید.

سلام خدا ان شاالله همه بچه های مریض شفابده خیلی سخته  ممنون میشم یه دکتر خوب توی تهران بهم ...

بیمارستان مرکز طبی کودکان یا بیمارستان مفید کودکان.چون شلوغه بهتره اول وقت بگیرید و با هماهنگی بچه رو بیاورید تا کمتر به زحمت بیفتید.

اگر هم مطب دکتر ها می خواید برید که تو اینترنت بزنید دکتر های خوب رو معرفی می کنند.

سلام خدا ان شاالله همه بچه های مریض شفابده خیلی سخته  ممنون میشم یه دکتر خوب توی تهران بهم ...

سلام دکتر باقری خیلی تعریفشو میکنن من خودم پیش دکتر محولاتی رفتم چند ماه پسرم خوب بود و تشنج نداشت ولی دوباره یه شب تشنج کرد باید پیش دکتر باقری ببرمش

سلام خوبين من دخترم دوماه ده روز داره هفته پيش حركات مشكوك داشت كه سه بار نوار مغزي دادم سالم بوده ولي دكتر  واسه اطمينان ب٦ داد ايا اگه تشنج بود نوار مغزي نشون ميداد؟؟؟

سلام

دکتر گفته تو نوار مغزش امواج دیده شده

پسر سه ساله 

ینی چی میشه کمکم کنید 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
سلام دکتر گفته تو نوار مغزش امواج دیده شده پسر سه ساله  ینی چی میشه کمکم کنید

سلام عزیز.هر تشنجی خطرناک نیست. هیچ اتفاقی رو هم نمی توان پیش بینی کرد .فقط تحت نظر دکتر خوب باشید به مرور زمان بهبود حاصل می شود

سلام خوبين من دخترم دوماه ده روز داره هفته پيش حركات مشكوك داشت كه سه بار نوار مغزي دادم سالم بوده و ...

نوار مغز نرمال هست و شما هر حرکت مشکوکی می بینید فیلم بگیرید و در مورد تکامل و رشد فرزندتان دقت کنید .خیلی از حرکات تشنج نیست و اسپاسم هست که خطرناک نیست .

نوار مغز نرمال هست و شما هر حرکت مشکوکی می بینید فیلم بگیرید و در مورد تکامل و رشد فرزندتان دقت کنید ...

فيلم گرفتم يه دكتر ميگه مشكوكه چنتا دكتر ميگن اگه بود تو نوار نشون ميداد دستاشم اكثرن مشت ميكنه امروز هم يه دكتر ديگه وقت دارم

[QUOTE=247214131]فيلم گرفتم يه دكتر ميگه مشكوكه چنتا دكتر ميگن اگه بود تو نوار نشون ميداد دستاشم اكثرن مشت ميكنه 

همین که پیگیر هستید انشالله به نتیجه می رسید و جای نگرانی نیست.

متاسفانه اسپاسم هاو تشنج ها آثارشان دراز مدت مشخص میشه و مثل سرما خوردگی سریع با دارو حل نمیشه .و فقط باید صبر کرد و پیگیر بود.

سلام دکتر باقری خیلی تعریفشو میکنن من خودم پیش دکتر محولاتی رفتم چند ماه پسرم خوب بود و تشنج نداشت و ...

متاسفم انشالله در معرض بهترین درمان قرار بگیرید و تشنج ها تمام بشوند

[QUOTE=247214131]فيلم گرفتم يه دكتر ميگه مشكوكه چنتا دكتر ميگن اگه بود تو نوار نشون ميداد دستاشم اكث ...

امروز بهم گفت اسپاسم مثبت هست براي اطمينان بيشتر ام ار اي اگه مثبت باشه بي دارو حل ميشه

سلام پسر منم از نوزادی درگیر تشنج بود تا شش ماهگی دارو مصرف میکرد فقط شربت لوبل تشنج پسر من ناشی از خفگی حین زایمان بود که آب دور خودش خورده بود پسرم روده هاش عفونت کردن اینا همه دست به دست هم دادن که پسرم تشنج کرد شب اول بعد از زایمانم من پیش دکتر حبیبه نژاد بیگلری کرمان میبردم پسرم خیلی دکتر خوب و با حوصله ای هستن تو شش ماه دوبار از پسرم نوار مغز گرفت که بار دومی گفت دیگه نیاز نیست بهش دارو بدی اول کم کم دوزش کم کرد بعد قطعش کرد