2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808584 بازدید | 6396 پست
سلام خانوما ... من دخترم از وقتی یک ماه و نیمش بود وقتی بغلش میگیریم بعضی وقت ها مثلا تو ماشین موقعی ...

سلام

در این مورد ، ما تجربه ای داریم . لطفا درخواست دوستی رو بپذیرید .  ممنون

سلام بچه ها من دخترم نارس بود بعد مرخص شدنش زردی بالا گرفتن روی ۲۳ شبی که بردمش گفتن بدنش به شدت کم اب و گردنشو سفت گرفته بوده لحظه اول وکلی ازمایش خون گرفتن و سه روز بستری بود و حالا سوال من اینه اگه تشنج بود نوار مغز بیمارستان نمیگرفت یا تو پروندش نمیزدن سابقه تشنج ؟ دو تا از بهترین فوق تخصص ها معاینش کردن و چیزی به من نگفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من دخترم نارس بود بعد مرخص شدنش زردی بالا گرفتن روی ۲۳ شبی که بردمش گفتن بدنش به شدت کم ...

اگه تشنج بود حتما بهتون میگفتن شاید حالتش از همون زردی بالا بوده باشه الان چطوره بچتون؟ امیدوارم حالش خوب باشه

اگه تشنج بود حتما بهتون میگفتن شاید حالتش از همون زردی بالا بوده باشه الان چطوره بچتون؟ امیدوارم حال ...

سلام  ممنون از جواب دهی چیزی بهم نگفتن اصلا فرداشم دوتا فوق تخصص معاینش کردن چیزی نگفتن الان خدا رو شکر همه چیزش روبه پیشرفته اگه تشنج پنهان داشت پیشرفتی هم داشت؟

عزیزم اگه از نظر ذهنی مشکلی به وجود اورده باشه الان معلومه ؟

خدا را شکر عزیزم مطمئن باشید اگه چیز مشکوکی بود بهتون میگفتن که پیگیر باشید اگه بچتون داره طبق سنش پیش میره اصلا نگران نباشید خدا را شکر مشکلی نداره از نظر تغذیه خیلی بیشتر از بچه های معمولی بهش برسید بچه خواهر من هم نارس بدنیا اومد خواهرم برای بزرگ کردنش خیلی سختی کشید چون باید بیشتر از بچه های عادی بهشون توجه کرد بخاطر اینکه یه کم ضعیفتر هستند ولی الان ماشالله اینقدر با هوش و زیباست و اینکه از نظر قد و وزن از همسناش جلوتره . به تغذیه خیلی اهمیت بدید

خدا را شکر عزیزم مطمئن باشید اگه چیز مشکوکی بود بهتون میگفتن که پیگیر باشید اگه بچتون داره طبق سنش پ ...

ممنون لطف کردین هیچ کس اینجا جواب منو نمیداد جز شما بچه من هر روز در حال پیشرفته ولی هر طور دیگه ای هم بشه من بچمه و پشتشم و  کمکش میکنم ،انشالله سلامتی کامل  بچه خودتون عزیزم

سلام پسر من شش سالشه دو هفته پیش یکدفعه تشنج کرد و دو روز در بیمارستان بستری شد بردمش دکتر مغز و اعصاب نوار مغز انجام داد گفت نرماله

حالا ام ار ای نوشت و دوتا قرص داد

کسی میتونه کمکم کن چرا بچم تشنج کرد؟

بخدا شبهل اصلا خواب ندارم همش فکر میکنم بازم میخواد تشنج کنه😢😢😢😭😭😭😭

دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....
سلام پسر من شش سالشه دو هفته پیش یکدفعه تشنج کرد و دو روز در بیمارستان بستری شد بردمش دکتر مغز و اعص ...

سلام ببخشید علائمش چی بود چطوری فهمیدید داره تشنج میکنه اگه نوار خوب بوده ایشالله دیگه پیش نمیاد  . دارو براش تجویز کردن؟ یا گفتن لازم نیست

سلام پسر من شش سالشه دو هفته پیش یکدفعه تشنج کرد و دو روز در بیمارستان بستری شد بردمش دکتر مغز و اعص ...

دوباره خوندم که نوشتید دو تا قرص دادن . داروهاشو حتما استفاده کنید ایشالله که ام آر آی هم سالم باشه و خیالتون راحت بشه

سلام عزیزم .نگران نباش .انشاالله که تکرار نمیشه .ولی برای اطمینان بیشتر حتما پیش فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان برو و یه نوار جدید تو مطب دکتر انجام بده تا خیالت راحت تر بشه و.

راستی چه قرصی داده به بچه ات ؟؟:

داروهاشو حتما بده. پشت گوش ننداز. 

امیدوارم خبرهای خوب بدی در اینده از پسر گلت

سلام بچه ها من دخترم نارس بود بعد مرخص شدنش زردی بالا گرفتن روی ۲۳ شبی که بردمش گفتن بدنش به شدت کم ...

سلام عزیزم .مطمئنا تو پرونده اش مینوشتن اگه دور از جونش تشنج بوده باشه .ولی برای اینکه خیالتم راحت بشه میخوای خودت با مشورت دکتر مغز و اعصاب یه نوار ازش بگیر چون هیچ ضرری نداره .لااقل فکرت راحت میشه .ولی نگران نباش انشاالله اون علائم بخاطر همون زردی بوده 

سلام عزیزم .مطمئنا تو پرونده اش مینوشتن اگه دور از جونش تشنج بوده باشه .ولی برای اینکه خیالتم راحت ب ...

میخوام ببرم دکتر خودش باهاش مشورت کنم اگه صلاح دید ببرم نوار مغز بگیریم دیونه شدم به خدا