2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808587 بازدید | 6396 پست
سلام. یک کلینیک کاردرمانی و گفتار درمانی نزدیک میدون رسالت تو شرق تهران هست. کاردرمانی بازی درمانی گروه درمانی گفتاردرمانی مشاوره توانبخشی هم داره. محیط خوبی داره. همشون کارشناس کاردرمانی و گفتار درمانی هستن. اینم آدرس سایتشه: http://omidbakhtar.ir بزرگراه رسالت نرسیده به اتوبان امام علی جنب پمپ بنزین ساختمان 808 طبقه اول واحد 2. تلفنش: 22338997 اسمش کلینیک کاردرمانی و گفتادرمانی امید باختر هست.
گل گلدون جان من همیشه برا بچه هایی که تو نت دربارشون خواندم و بچه هایی که تو بیمارستان یا مطب دکتر میبینم دعا میکنم همیشه دعا میکنم خدا هیچ پدر و مادری رو با مریضی بچش امتحان نکنه این امتحان خیلی بزرگیه برا ما بندگان کوچیک. بار سنگینی این امتحان اونقدر زیاده که آدم مبشکنه.شکستنی که نمیدونی میتونی دوباره پا شی یا نه.دلت اونقد غرق غصه و درد نمیشه که نمیدونی دوباره میتونی بخندی یا نه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آلاله جان ام ار ای و آزمایشایی که از دخترم گرفتن همه نرمال بودن.دکتر غفرانی میگه دلیل تشنجا معلوم نیست.در واقع علم هنوز اونقد پیشرفت نکرده که دلیلشو بفهمن.دخترم از خواب که میپره یه حالت ترس زیادی تو چشماش بعد چشاش یه سمت میرن و دستا به اطراف باز میشن و نفسش صدای خس خس میده و 1 تا 2 دقیقه طول میکشه. بغل کردنشم تاثیری نداره
بچه من دختره.سی پی کامله.هیچ کاری نمی کنه فقط از این دنده به اون دنده میشه و یه کمی می خنده.دکترش هم هیچ برنامه ای مثل کاردرمانی براش نداده.من اصفهانم.راه چاره ای جز این دکتر علیمحمدی نبود.چندین بار هم بهش گفتم تشنج داره گفت در این حد اشکالی نداره.نمی دونم .درمانده شدم .یک ساله خیلی بدی را گذروندم.همش مریضی استرس بیمارستان دکتر گریه آه ناله ختم و دعا و هر کاری که به ذهنمون یا ذهن اطرافیانمون رسید انجام دادیم تا حالا .امیدم فقط به قوانین بالایی هاست که دخترم روز به روز بهتر بشه .بچه ها تو را به خدا توی دعاهاتون برای زهرا کوچولو منم دعا کنین.دخترم 22 ماهشه 7 کیلو.اینقدر دست و پاهاش کوچیکه که انگار عروسکه
فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین
آلاله چی بگم شفا همه دست خداست بچه چه دردش بزرگ باشه چه کوچیک هیچ فرق نداره واسه مامانا چون به هر حال دلو خون می کنه جز صبرو توکل به خدا کاری از دستمون بر نمیاد پسرخاله منم سی پی بود تشنجم داشت بعدها راه افتاد و حرف می زد تا حدودی اما خوب چون درک درستی نداشت از خطر از جایی افتاد و فوت شد دختر شما هم ایشالا به را میوفته و حرف می زنه فقط زمان لازم هست یکم دیرتر اینجور بچه ها شروع می کنن به حرف زدنو راه افتادن مامانجی یه سوال دیگه دارم هی من سوال می پرسم هههه ببخشید اما برای قطع تشنج بچتون چندتا شربت خورد سوال دیگه اینکه فرآیند قطع تشنج تدریجی یا یه دفعه مثلا یه شربتو می دیم باید اصلا تشنج نداشته باشه یا تشنج و کم می کنه و به تدریج قطع می شه؟ دکتر پسرم که می گه تا سه هفته وقت هست برای هر شربت اگه تشنج کرد باید عوض بشه
گل گلدون جان کلا سه تا دارو برای پسرم تجویز شد
اما خوب تجویز ها غلط بود
دوز مناسب هم مهمه
و زمان تغییر
و خیلی عوامل دیگه
دکتر اشرفی همون اولین دارو و مقدارو که تجویز کرد مشکل حل شد
انشاله برای شما هم حل بشه
ممنو ن بچه ها .دختر من چون دوقلو بودن این طوری شده .تفاوت وزنشون زیاد بود .من 37 هفته نگهشون داشتم و حتی بعد زایمان چون مشکل تنفسی هم نداشت ما اومدیم خونه.یعنی دستگاهی نشد.گفتند هیچ مشکلی نداره و خوبه.فقط 1300 گرم بود و خیلی بد رشد کرد.از 4 5 ماهگی فهمیدیم که تشنج داره.اون یکی خدا را شکر خوبه
بچه ها دختر من فقط موقع خواب این مشکل از خواب پریدن با ترس را داره.اونم اگه صدای ناگهانی باشه یا اون یکی جیغ بکشه.دکترشم اصفهان از روی نوارش فقط براش فنوباربیتال داده.آخه پارسال یک ماهی بستری بود به خاطر تشنج و عفونت ریه .بعدش 6 تا دارو میخورد همشون خیلی قوی بود .بعد من خودم از طریق طب سنتی و زالو درمانی همه دارو ها را قطع کردم وفقط فنوبار را ادامه دادم .دکترشم میگه خیلی خوبه و همین طور ادامه بدین.لازمه بیارمش پیش اشرفی؟؟؟
آلاله جان الان که خوندم یه بچه دیگه هم دارین و اون خدارو شکر کاملا سالمه خیلی خوشحال شدم
همینکه تجربه بزرگ کردن یه بچه سالم رو هم داری
چیزی که برا خیلیا آرزوی دست نیافتنی شده
به نظر منم روش فعلیتون خوبه و بهتره به توصیه پزشک خودش گوش کنی گلم