2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808593 بازدید | 6396 پست
سلام مامانجی نمی دونم چطور ازت تشکر کنم رفتیم پیش اشرفی فیلمو دید گفت اصلا تشنج نیست نوارو همه چیزش سالمه وای همینطور مات نگاش می کردیم گفت لرزه فقط راستی می خوام ببرم پیش غفرانی نظر اونم بپرسم چطوری باید ازش وقت بگیرم اگه کسی از بچه ها می ره پیشش خواهشا به منم اطلاعات بدهسه تا داروی تشنج می دادم بهش وای خدا نگذره از بعضی دکترا چطور بچمو داشت نابود می کرد مامانجی ایشالا بری بهشت اگه این تاپیک نبود روزگارم سیاه بود این دکتر قبلی هی دارو رو دوزشو می برد بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل گلدون جان خیلی خوشحال شدم با خبرای خوب اومدی به نظرم کار خوبیه که نظر یه دکتر دیگه رو هم بپرسی. دکتر غفرانی دوشنبه ها بیمارستان مفیده البته باید بپرسی یه دفعه خارج کشور نباشه.باید از ساعت 12 شب زنگ بزنی بیمارستان مفید برا وقت گرفتن البته همون طور که گفتم بعضی بیمارارو خودشون ویزیت میکنن بقیه رد فلوشیپش میبینه. ایشالا که قبول کنه خودش پسرت ببینه
آناهیتامرسی از اطلاعاتت ممنون به خاطر خوشحالیت واسم راستش لرزم دست کمی از تشنج نداره پسرم بعد یه تب بالا به این لرز دچار شد اشرفی اصلا نگفت دارو داره نداره چی براش خوبه کلا زن و شوهر هنگ کرده بودیم سوالم ازش نپرسیدم هیچی فقط چون بچمونو صددر صد تشنجی می دونستیم شوکه شدیم آنا هیتا دوشنبه ها ساعت چند ویزیت می کنن بعد من 12 شب چه روزی واسه وقت گرفتن تماس بگیرم؟ راستش چرا 12 شب؟ در ضمن اگه شماره ای که باهاش وقت می گیری و روزشو بهم بگی یه دنیا ممنون می شم راستش فعلا نمی دونیم چیکار کنیم دکتر قبلیش با قاطعیت گفت تشنجه اشرفی گفت نیست به خاط همین می خوام چند تا دکتر دیگه هم برم
نمیدونم چرا اینقد نظر دکترا با هم فرق میکنه برا نوار مغز دختر من یه دکتر میگفت خوبه یکی دیگه میگفت پر از امواج تشنجیه. آدم نمیدونه کدومو باور کنه برا همین گفتم با یه دکتر دیگه هم مشورت کن که خیالت راحت شه.
شماره بیمارستان مفید :۹-۲۲۲۲۷۰۲۱ برا نوبت دهی:۲۶۴۱۰۰۹۱ ساعت 12شب به بعد روز قبل باید زنگ بزنی که کامپیوتری یه نوبت برات رزرو میشه و فردا صبح حدودای 9 بری خوبه فلوشیپ دکتر 10-10/5 میاد ولی هر چی زودتر بری و نوبتت به منشی بدی بهتره و کمتر معطل میشی
ای جااانم
چقد خوبه آدم بیاد تاپیک خبرای خوب خوب بخونه
مرسیییی گلم
من کاری نکردم
فقط بگو خدایا شکرت
خدا وقتی بخواد کمک کنه همه اشیا و آدما وسیله میشن
خیلی خوشحالم کردی
با اینکه میدونم اشرفی نظرش خیلی دقیقه واسه راحتی خیالت بد نیست پیش غفرانی هم ببری
الهییی خیلی انرژی گ فتم از کامنتات عزیییزم
خیلی خیلی جای تبریک داره واقعا
کاش میدونستی اسم علمیش چی بوده
جالبه واقعا
امیدوارم دکتر غفرانی,هم تایید کنه و دیگه برای همیشه با این تاپیک و بیماری و تشنج خداحافظی کنی
مرسی از دعاهای خوبت
خدایا شکرت
آناهیتا جان بله نوع خارجیشو میدم قبلا آلمانی
که نایاب شد بعد فرانسوی
اون موقع به زحمت نوع آلمانیشو گیر میاوردیم
تو همین سایت دوستای خوبم هر کدوم داروخانه به داروخانه میپرسیدن
واقعا خدا خیرشون بده
گاهی,از شهرهای خیلی دور برام پیدا میکردن
الان خدارو شکر دیگه اونجوری نیست و نوع اپیلیم که فرانسویه گمونم
احت گیر میاد
ممنون مامانجی عزیز الان دکتر گفته دوز اتوسوکسیماید رو بالا ببر ببین چی میشه.البته دارم ایرانیشو میدم آخه خارجی پیدا نمیشه. شما پسرت چند ماهش بود که اپیلیم رو شروع کردی؟تست کبدم ازش گرفتی؟دکتر گفته اگه لازم باشه سدیم والپرات بهش بدم هر هفته باید تست کبد ازش بگیرم