2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808408 بازدید | 6396 پست
علت خیره شدن کودکتان را مشخص کنید! صرع حملات تشنج ابسنس (پتی مال) شاید کودک شما نیز روزانه مدتی را به جایی خیره میشود و در این مدت صدای شمارا نمی شنود! این حالت ممکن است ناشی از نوعی تحریکات غیر طبیعی مغزی باشد که به آن تشنج های ابسانس گفته می شود. البته حملات گهگاهی خیره شدن در کودکان ممکن است علت دیگری مانند کمبود توجه نیز داشته باشند که البته بازهم نیاز به درمان دارند متاسفانه بسیاری از کودکان دارای مشکل حملات تشنجی (به صورت خیره شدن) به اشتباه با برچسب کودکانی با مشکل یادگیری و هوش پایین شناخته می شوند و دچار افت تحصیلی می گردند! این در حالیست که در صورت تشخیص صرع ، این حملات به راحتی قابل درمان با دارو می باشند. والدین محترم لطفا در صورت مشاهده هر یک از موارد زیر در فرزندتان حتما به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید: خیره شدن به مدت چند ثانیه تا دقیقه و عدم پاسخگویی یا دادن پاسخ های نامربوط طی همین دوره ملچ و مولوچ کردن و حرکات تکراری لب و زبان پرش های غیر ارادی دست و پا افت تحصیلی و کاهش ناگهانی تمرکز و توجه
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
منبع http://gyrusclinic.com
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستانه جان شما کانادا رفته بودی؟
عزیزم ممکنه اینی که میگی یه تشنج کوتاه بوده
یه بار از دکتر اشرفی پرسیدم پسرم با گریه از خواب بیدار میشه تشنجه؟
گفت وقتی بیدار شد هوشیار بود؟گفتم اره گفت پس احتمالا تشنج نبوده
گفتم شاید این نکته کمکت کنه
ایشاله که چیزی نیست عزیزم
مستانه جون بیا و بیشتر از خودت و فرزندت(راستش یادم نیس دختر بودش یا پسر) بگو

برا همتون بهترینها رو ارزو میکنم
برا ما هم دعا کنید
دلم خیلی گرفته این روزا
سلام به همه دوستان پسر من 3 سالش شده وچندروز پیش به دلیل اینکه 10 روز بود که لکنت زبان گرفته بود بردمش دکتر مغز واعصاب ،بعدازدادن نوارمغزی دکتر داروی والپروات سدیم داد چند روز خورد وخوب شد ولی یک روز که خیلی خسته شد وخیلی بازی کرد شب بااحساس نفس تنگی ازخواب بیدارشد دکتر دز دارو رو بیشتر کرد وگفت که اگه تونستم خارجی اشو بدم .توی این تایپیک خیلی اطلاعات خوبی پیداکردم مخصوصا چیزهایی که براش بده .یه سوال داشتم اینکه اگه ازفردا خارجی بدم درحالی که 20 روز ایرانی شوخورده مشکلی نداره یا بعدا اگه پیدانکردم ایرانی اثر دارد یا نه ؟؟؟؟ممنون ازلطفتون
سلام دوستان
شماره اشرفی رو تو اولین فرت میارم

لیسکانتین بلهههه تو یخچال البته بروشورشم بخون اما تاجایی که من میدونم تو یخچال

ممول عزیز هرچه سریع تر خارجی اون شربتو بده من دوتا دارم تا 2016 تاریخ دارن و تو یخچالن دربسته هستن اگه خواستی یه جوری دستت بروسونم چون داروی پسر من الان اپیلیمه ازین نمیخوره

ممنون ازتوجهت دکتر براش اپیلیم نوشت با همان دوز هر 12 ساعت 2/5سی سی با همه داروخانه ها تماس گرفتم بالاخره مرکزطبی کودکان پیداکردم البته داروخانه نزدیک خونمون گفت داشتیم تموم کردیم واون یکی هم گفت اورفریل که ازدکتر پرسیدم گفت دزش فرق میکنه کمتره توکل به خدا ازفردا ایپلیم می دم