2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808584 بازدید | 6396 پست
اپیلیم راحت گیر میاد کم هست اما نه اونجوری که گیرت نیاد
در رابطه با جویدانا فک نکنم ارتباطی داشته باشه همینطورم اشتها
هر دو این مشکلات به خاطر رفلاکسه چون پسرم داشته میدچنم
ببر فوق گوارش البته معمولا موتیلیوم یا امپرازول میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام امروز دوباره یه کم پسرم لکنت دارد دیروز بردمش پارک موقع برگشت خیلی گرم بود وقتی اومد همش گریه می کرد بردمش توی اتاق تاریک وتوبغلم گرفتمش تا اروم شد ولی حس کردم یه بار بدنش رو به حالت خمیازه کشیدن سفت کرد ولی بعدش خوب بود یعنی این یه تشنجه واینکه کلا دیروز خمیازه زیاد میکشید این رو باید به دکترش بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر بچه ای دارو می خوره هیچ پرش و انقباض و خمیازه غیر عادی نباید داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممل عزیز هرچیزی که به نظرت غیر عادی اومد به دکتر بگو
جمع شدن بدن ممکنه نشونه تشنج باشه اما معمولا اینقد کوتاه نیست
کلا گرما
سرما
گرسنگی
نورشدید یا چشمک زن
و...برای تشنج خوب نیستن
ممنون پسر من 7ماهه بدنیا اومد سه قلو بودند فقط این زنده موند حتی سه ماه که اوردمش خونه مامانم بهش شیربا شیشه میداد حتی شیرخودمو میدوشیدم تو شیشه می خورد چون اصلا نمی تونست شیر خودمو بخوره نفس کم میاورد بعداش به شیشه عادت کرد بعدتونه ماهگی سینه می خورد توی نه ماهگی نشست ولی راه افتادن وحرف زدنش نسبت به همسناش خوب بود تا الان که اینطوری شد دیگه مشکلی نداشت همیشه می ترسید م چون توی بیمارستان خیلی اکسیژن می گرفت تازه داشتم به ساحل ارامش میرسیدم خدا خودش مراقب بچه هاست
دیروز بردمش امامزاده صالح توی ترافیک وشب نمی تونست دیگه ماشینو تحمل کنه حتی چند بار خمیازه کشید ویه بار پاش رو سفت کرد الان می خوام به دکتر ش زنگ بزنم خداکنه نگه حتما باید ام ار ای بدی
ممول جان آرامش و توکل به خدا چاره کاره و دقت به دستورهای دکتر و...

گل گلدون جان تنکابنی هم خوبه البته تا به حال پیشش نرفتم!
نه ام آر آی پس منم سالم هست .در مورد تعداد و نوع دارو پزشکا خودشون میونن لازم باشه دوز و نوع و ..رو عوض میکنن ..واسه خوابالودگی نگران نباش درست میشه
بله پسرم فعلا فقط می گه (ماما)تنها کلمه ای هست که میگه دلم غش میره با شنیدنش
اما دوست دارم بگه مامانجی ..ازکلمه مامان خوشم نمیاد!
سلام به همه دوستان، همدرد های عزیز دختر من یکسالشه و تشنج مقاوم به درمان داره. داروهای زیادی رو تا الان مصرف کرده.هرکدوم یه مدتی جواب میده ولی دوباره بی اثر میشه.الان دکتر براش شربت اتوسوکسیماید تجویز کرده ولی نمیتونم خارجیشو پیدا کنم.لطفا اگه شما داروخانه ای میشناسید که داشته باشه بهم بگید.ممنون التماس دعا
سلام آناهیتای عزیز
انشاله که مشکل دختر گلت حل بشه
دکترش کیه؟پسر من تا یک قدمیه تشخیص مقاوم به درمان رفت اما با تجویز درست کنترل شد
عزیزم داروهای کم یابو اول لیست داروخانه هارو تو نت بگیر و زنگ بزن
من اینکارو میکردم
هیچ معلوم نبود کجا داره ولی هرجا میگفتن میرفتم و میگرفتم
http://old.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=382546
تو این تاپیکم بگو
من اون موقع این تاپیکو زدم و خیلی دوستای گلی بهم کمک کردن
الان جو سایت مث قدیم نیست اما هنوزم فرشته های زمینی وجود دارن
توکلت به خدا باشه عزیزم