2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808281 بازدید | 6396 پست
بچه ها تورو خدا کمکم کنید.
بهار من یک هفته ای هست که مریضه دو سه روز اول تب داشت که با شیاف و استامینوفن کنترل شد خیلی سرفه های شدیدی می کنه اما بدترین قسمتش اینه که دوروزی هست که یهو اندازه ی 2 ثانیه بدنشو یه لرزش کوچولو میده ، دارم دیوونه میشم به هرکی می گم میگن چیزی نیست یا سردش میشه یا داره جیش می کنه .توروخدا کمکم کنید این تشنج مخفی چیه دیگه
بهار عزیزم تولدت مبارک مامانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامانای مهربون
پسرم من در 40 روزگی 20 دققیه بعد از خوردن شیر یهو دستاش و سیخ کرد رو به بالا و جیغ کشید و تا بغلش کنم سیاه شد هیچوقت اون صحنه یادم نمی ره دو دفعه دیگم نفس کشید که نشد و رفت مامانم خیلی سریع صورتشو آب زد و دوباره یه نفس دیگه کشید و ایندفعه تونست نفس بکشه همون موقع بردیمش بیمارستان مشکوک به دو حالت آسپیراسیون و تشنج شد و کلیه آزمایش و سونو انجام دادند 10 روزاونجا بود در آخر گفتن ریفلاکس داره و لی احتمال تشنج هست چون لاکتات خونش خیلی بالا بود .بردمش پیش اشرفی نوار مغز گرفت چیزی نشون داد 3 ماه قرص خورد دوباره نوار گرفت باز چیزی نشون نداد دیگه اون حالتی هم نشد که در 1 سالگی کم کم قرصشو قطع کرد آخرین دفع که برمش گفت هنوز مشکوک به تشنج و چون هنوز راه نمی ره و حرف نمی زنه گفت مشکل تاخیر کلامی داره و حتما دفع دیگه با MRI بیا چون دور سرش نسبت به بدو تولد زیاد رشد نکرده تورا خدا جوابمو بدین :1- پسرو با دور سر 33.5 دنیا اومد الان 43.5 آیا مورد مشابه داشتین ؟؟
2- MRI با بیهموشی کسی انجام داده خطرناکه؟؟ ضرر ندارن برای بچه
3- پسرم اکثر اوقات از خواب با گریه بیدار میشه یعنی تشنج مخفی کرده و من نفهیمدم یعنی ممکنه تو نوار مغز نشون نده ؟؟؟
4-پسرم 1 سال و 2 ماهشه اکثرا صداش میکنه برنمی گرده یعنی بی توجه یا تمرکز نداره ؟؟؟
مامان زری جون تاپیکو کامل خوندم اگه شما هم جوابموبدی با توجه به تجربیاتت خوشحالم میکنی
با آرزوی خوب شدن هر چه سریعتر نی نی ها از این بیماری
صحرا جان من راجع به تشنج مخفی چیزی نمی دونم
ملیحه جان فقط اینو از من گوش کن من خیلی پسرمو این دکتر اون دکتر کردم بلکه بگن چیزیش نیست موقع ام آر آی کلی گریه کردم اما الان می دونم ضرر هیچ دارو و ام آر آی به اندازه تشنجی که درمان نشه نیست
یه نکته دیگه اینکه من از اشرفی نتیجه گرفتم و تا حالا تشخیص اشتباه ازش ندیدم پس جای نگرانی بذار کارشو بکنه و امیدوار باش
ضمنا پسر منم جدیدا به اسمش عکس العمل نشون نمی ده و نمی دونم تا چه حد بده پسرم یک سالشه
مرسی یک مادر ، منم تازه الان تو این تاپیک به تشنج مخفی پی بردم که خیلی ترسیدم اینو دیگه چیکار کمنم -شما MRI بردین با بیهوشی ؟ اشرفی به منم گفته من می ترسم بگیرم بیهوشی عوارض داشته باشه برای بچه ؟ پسر من هم 1 سال و 2 ماهشه ؟؟؟ اگر انجام دادی راجع به نحوش یک کم توضیح بده -مرسی -
راستی منم جدیدا متوجه شدم که به اسمش واکنش نشون نمی ده 2 ماهه تقریبا -قبلا برمی گشت طرفم

رز آبی جان اگر اومدی جواب کامنت منو بده فکر کنم برای تشنج مخفی شما اطلاعاتی داشتین؟ مرسی

دکتر محمودرضا اشرفی(فوق تخصص اعصاب کودکان) تهران
دکتر پروانه کریم زاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران
دکتر لادن افشارخاص(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران
دکتر ابوالفضل نصیریان(متخصص مغز و اعصاب)تهران
دکتر سید حسن تنکابنی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران
دکتر سید حسین حسنپور اونجی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران
دکتر محسن جوادزاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران
دکتر محمود محمدی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران
دکتر ناهید خسروشاهی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران
دکتر محمدمهدی تقدیری(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران
دکتر فرهاد محولاتی شمس آبادی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران
دکتر زرین تاج کیهانی دوست(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران
دکتر غلامرضا زمانی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران
دکتر ازیتا توسلی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران
دکتر فریده نجات(فوق تخصص جراحی اعصاب کودکان)تهران

دکتر جواد علاقبندراد(فوق تخصص روانپزشکی کودکان)تهران
دکتر جواد محمودی قرائی(فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان)تهران

دکتر سپیده عموییان(فوق تخصص اعصاب کودکان)گرگان

دکتررضا شروین بدو(فوق تخصص اعصاب کودکان)زنجان

دکتر محمد برزگر(فوق تخصص اعصاب کودکان)تبریز

دکتر سیف اله حیدرآبادی(فلوشیپ تکامل کودکان)تبریز

دکتر فرح اشرف زاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)مشهد

دکتر علیرضا مویدی(فوق تخصص اعصاب کودکان)بندرعباس

دکتر راضیه فلاح(فوق تخصص اعصاب کودکان)یزد

دکتر علیرضا رونق(فوق تخصص اعصاب کودکان)البرز. که به کسی توصیه نمیکنم. دکتر پسرم بود...بچمو نابود کرد با تجویزهای غلطش

دکتر سرور اینالو(فوق تخصص اعصاب کودکان)شیراز

دکترعلی عباسخانیان(فوق تخصص اعصاب کودکان)مازندران

دکترالهام بید آبادی(فوق تخصص اعصاب کودکان)گیلان ....دکتر پسر راحله جون

دکتر محمدرضا صالحی عمران(فوق تخصص اعصاب کودکان)بابل

دکتر جواد آخوندیان(فوق تخصص اعصاب کودکان)مشهد

دکتر رضا عزیزی مال امیری(فوق تخصص اعصاب کودکان)اهواز

دکتر علی نیکخواه(فوق تخصص اعصاب کودکان)اهواز

دکتر وحید امین زاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)گیلان

دکتر احمد طالبیان(فوق اعصاب کودکان)کاشان

دکتر علی اکبرمومن(فوق تخصص اعصاب کودکان)اهواز

رزآبی جان پسرم به اسمش عکسالعمل نشون نمیده
چیزی برا خوردن دهنش نمیذاره جز نه موقع دارو هیچی نمی گه اونم گاهی تو گریه می گه
با ماشینش زیاد بازی می کنه به کاتونای قدیمیش علاقه داره
تازگی بعضی کارای مارو تقلید می کنه خیلی کم
به نظرت به اوتیسم مشکوک باشم؟

نقش تغذیه در اوتیسم

کودک باید یک رژیم متعادل داشته باشد و به مقدار کافی انرژی و مواد مغذی دریافت کند. به طور کلی غذای کودک اوتیستیک باید به شکل طبیعی آن نزدیک باشد و غذا باید تازه باشد. گلوتن (پروتئین موجود در گندم) و کازئین (پروتئین موجود در شیر و لبنیات) موجود در ایجاد این بیماری می تواند نقش داشته باشد بنابراین رزیم های عاری از کازئین و گلوتن باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش شده ودرافرادی که دچار بیماری التهاب روده شده اند و یا دچار مشکلاتی چون یبوست، اسهال و نفخ کردن و برگشت غذا هستند با حذف این مواد بهبودی حاصل شده است . عمدتاً این غذاها حاوی دو پروتئین به نام گلوتن (پروتئین موجود در گندم و) و کازئین (پروتئین موجود در شیر و لبنیات) بوده و این خود باعث افزایش همان واکنش‌ها و سیگنال‌های مخرب شیمیایی در بدن شده و این سیگنال‌ها و تغییرات شیمیایی در بدن مسئول ناهنجاری‌های مغزی و رفتاری حاصله در کودکان اوتسیتیک می‌باشد.و در بهبود رفتارهای کودک موثر است . رزیم های غذایی که از نظر مواد مغذی ناکافی باشد وهمین طور مشکلات سیستم ایمنی، استرس اکسیداتیو و استرس از عوامل موثر در این بیماری میباشد .

توصیه‌های تغذیه‌ای

توصیه میشود این کودکان از میوه‌ها و سبزی‌ها به علت اینکه منبع خوب ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند و دارای آنزیمی می‌باشند که مسئول سم‌زدایی در بدن است که کودکان اوتیستیک فاقد آن می‌باشند مصرف شود. همچنین مصرف انواع گوشت ها (سفید و قرمز ) و همینطور تخم مرغ در رزیم غذایی این افراد توصیه می شود . آب نیز به شکل معدنی و تصفیه شده برای جلوگیری از یبوست به مقدار زیاد توصیه می‌شود. البته همراه با لیمو و عسل بسیار مفید میباشد .ازدیگر مواد مغذی مفید در این گونه افراد مواد غذایی حاوی منیزیم می باشد که از جمله می توان به اسفناج، پنیر سویا (tofu)، بادام، کلم بروکلی، آرد جوی دو سر، عدس، تخم کدو و دانه آفتابگردان اشاره کرد . مواد مغذی آنتی اکسیدان :مثل ویتامین‌های E، C، A و نیز سلنیوم و مصرف موادی چون روی و کلسیم و ویتامینD و ویتامین های گروه بی به ویژه B6 مفید می باشد . لازم به ذکر است که مصرف اسیدهای چرب امگا 3 در این افراد موثر می باشد . طبق تحقیقات محققان میزان این اسید چرب در کودکان اوتیستیک پایین است و بنابراین با مصرف مواد غذایی حاوی این اسید چرب مانند گردو و انواع ماهی و روغن ماهی وجود دارد . شواهد روز افزونی موجود است که کمبود یا عدم تعادل اسیدهای چرب امگا3 ممکن است در دوران کودکی باعث تشدید بیماری‌های تکاملی عصبی از جمله اختلال بیش فعالی کم توجهی، dyslexia (اختلال در خواندن و نوشتن کلمات علیرغم مشاهده طبیعی و تشخیص صحیح آن‌ها)، dyspraxia (از دست دادن نسبی توانایی انجام فعالیت‌های هماهنگ عضلانی) و بیماری‌های طیف اوتیسم میشود.

مواد غذایی ممنوع در این بیماری :

اجتناب از مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن مانند انواع نان، شیرینی، بیسکویت، کلوچه، پاستا و …و لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، بستنی و خامه باید حذف و یا محدود شده و یا از نوع بدون کازئین آن‌ها مصرف گردد . غذاهای حاوی شکر، فسفات و سایر مواد و غذاهای آماده، کنسروها، چاشنی‌ها، رنگ‌های مصنوعی، ادویه‌جات، فلفل قرمز، شکلات، شکر و هر آنچه دارای شکر و یا حتی شیرین کننده‌های مصنوعی و افزودنی‌ها و نگه‌دارنده‌ها می‌باشد، اشاره نمودو بهتر است شکر در هیچ شکلی مصرف نشود و به جای آن عسل جایگزین گردد.
سلام
ببخشید من خیلی گرفتارم.......یه پست کوچولو میذارم...........انشالا میام سر فرصت جواب همه رو میدم......
مامانایی که بچه تون به بیماری تشنج(صرع) دچار هستند .........تعدادی از این بچه ها بخاطر آسیبی که در مغز ایجاد شده....مشکل توجه و تمرکز و تاخیر در تکلم و مهارتهای حرکتی براشون پیش میاد و علائمی مشابه به اوتیسم و بیشفعالی هم از خودشون نشون میدن......
من سر فرصت میام توضیح میدم...........اینا رو هیچ دکتری شاید بهتون نگه ..........

یک مادر جان نگران نباش اوتیسم نیست........فقط بهم بگو آخرین بار کی تشنج کرده و در کدام نیمکره مغز ایجاد میشه؟
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
صحرا جان تو صفحات همین تاپیک راجب تشنج گفتم بگردی پیدا میکنی تا بیام کاملتر بگم
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)