2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808662 بازدید | 6396 پست
سلام

نورا جان عزیزمم نوار گرفتن که بیهوشی نمیخواد فقط داروی خواب اور میدن بهش تا بخوابه و نوار بگیرن

سارا جوووووونم تسلیت میگم عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا نمیدونم چی بگم خدا بهتون صبر بده و عزیزانتو واست نگه داره ....
خیلی ممنون که تجریه ات رو گفتی! لیسانس اوتیسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا که واسه بعضی ها متاسفم
چطوری به خودش جرات داده اسم اوتیسم رو گذاشته روی بچه ی مردم
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه مامانای مهربون و صبور منم یه مادرى مثل شما هستم که تازه عضو شدم دختر کوجولوى من وقتی نوزاد بود به مدت 20ثانیه یهو سیاه وکبود میشد که تشخیص دکترای از خدا بی خبر ریفلاکس بود حالا بماند که جقدر تو بیمارستان بستری شد وهزار جور ازمایش کرفتن و جقدر هزینه کردیم تا تونستن حدس بزنن که مشکوک به تشنجه حالا مشکوک حدس زدن و الان صبا کوجولوی من یازده ماهشه و یه شیرخوار شل که با کاردرمانى کمی بهتر شده دکترشم اشرفیه
زمان بزرکترین دردهارو خوب میکنه همونجور که بزرکترین دلخوشیهاتو ازت میکیره
broken جان از کی تشخیص تشنج دادن؟دارو چی می خوره؟از کی پیش اشرفی می بری و دکترای قبلیش کیا بودن
پسر منم با همین شک به رفلاکس کلی روند درمانو اشتباه رفت اما وقتی بردیم یش اشرفی قاطعانه گفت تشنجه
اورفریل تنها داروییه بش ساخته که متاسفانه وارداتش قطع شده و نمی دونم چه کنم
راستی دوستای خوب به خاطر همدردی تون ممنون
خیلی اینروزا فکرم راحت نیست
نی نی ناز شما اصلا هنوز نمی دونی تشنجه یا نه و تا این معلوم نشه همه این حرفا حدس به حساب میاد
همه تشنجها لزوما روی رشد اثر ندارن
و همه تاخیر در رشدها به خاطر تشنج نیستن
همین آلرژیه کوفتی خیلی عوارض داره به خاطر محدود شدن تغذیه
سلام سارا جان دختر من وقتى به دنیا اومد 14روزتو بیمارستان مصطفى خمینى بسترى شد که کفتن مشکل تنفسى داره وسیاه میشه احتما لا نفس کم میاره و کمى هم شله از بیمارستان که مرخص شد دکتر اشرفی رو معرفى کردن و ما بیش دکتر رفتیم و نوار مغز کرفت و کفت جیزى نیست و نوارش سالمه واسه 2 ماه بعد وقت داد جند روز بعد بازم کبود و سیاه شد بردیم بیمارستان قبلیش که کفتن ریفلاکسه و یک هفته بستری شد دقیقا یک ماه بعد این اتفاق افتاد و این بار رفتیم مرکز طبی اطفال که تشخیص دادن تشنجه و دختر من روزهایى که بیمارستان بستری میشد به هیج وجه نمیزاشتن شیر بخوره و جند روز دخترمن کرسنه میموند خدا به سر کافر هم نیاره الان فنوباربیتال میخوره عزیز
ای وای brokenجان یا همون دلشکسته امیدوارم هیچوقت دلشکسته نباشی چه ماجرایی داشتی
امیدوارم دختر گلت زودتر خوب خوب بشه تا جایی که من از دکترا شنیدم فنوبار کم عارضه تر ازبقیه اس داری اول پسر منم بود
راستی اسم دخترت چیه؟
عزیزم دختر من خیلی مشکلات دیکه ای داره بخدا خیلى خسته شدم خیر سرم حامله بودم رفتم کربلا به همین خاطر اسمش رقیه است ولی صبا هم صداش میکنم سارا جان جرا توانبخشى ایران نبردى بسرتو؟من خونمون ورامینه هفته ای 3بار میبرمش کاردرمانى ایران که دکتر اشرفی معرفی کرده به نظرت کاردرمانى تاثیر داره؟دخترمن الان خیلى غلت میزنه با دستاش خوب کار میکنه اما یه کم کردن وکمرش شله شما تا حالابجه ی شل کهخوب شده باشه دیدید خیلی از اینده اش میترسم بجه اولم هم هست و خودم هم سنى ندارم که از الان بخام دجار این همه مشکل بشم هرتجربه ای دارید خواهش میکنم مثل یه خواهر بهم کمک کنید
مامان صبا(ازین به بعد اینجوری صدات می کنم دلم نمیاد به دلشکسته بودنت تاکید شه)
عزیزم پسر منم شل بود اما بیمارستان ما اصلا نفهمید چهار ماهش که بود مث یه تیکه گوشت بود هر دکتری که می بردم می گفتن تپله!!!!!
الان کاردرمانی مهر کرج می برم
بد نیست داره ایستادنش با کمک وسایل بهتر می شه
یک سال و نیمشه اما حتی نمی تونه یک دقیقه بدون کمک بایسته
چاره چیه؟اگه امید نداشته باشیم چه کنیم؟
کربلا رفتن برا کسایی کهاعتقاد دارن خوبه اما شاید خود سفر بهت استرس داده آخه من استرس زیادی تو بارداری داشتم بعضی دکترا می گن مال اون بوده......
می دونی من اگه از اول به حرف کسی گوش نمی دادم و پسرمو یه دکتر خوب می بردم تا حالا خوب شده بود گاهی یه حرف راه آدمو عوض می کنه به سمت خوب یا بد
تو بیمارستان یه پرستاری که همیشه دعاش می کنم(خانوم فلاح)بهم گفت ببرش پیش اشرفی...کاری ندارم شاید اشرفی واسه کسی خوب نبوده اما همین باعث شد روند بد متوقف بشه .کمک خدا اینجوریه ...
از خدا کمک بخواه .واسه حرف زدن با خدا نیاز نیست بری سفر دورو دراز اونایی هم که می رن راه گم کردن...خدا همین نزدیکیه...باهاش حرف بزن.تو این روزا دل همه صاف تر از همیشه هست بخواه که دم افطاری برا صبا جون دعا کنن
ما رو هم از دعای خیرتون بی نصیب نگذارین
دل شکسته جان ، مطمئنم که خدا هیچوقت دل یک مادر رو نمی شکونه مخصوصا وقتی پای بچش در میونه .خدا به هر کسی به اندازه ظرفیتش می ده و فکر میکنم خدا تو ما مادرا ظرفیت بالایی دیده که داره امتحانمون میکنه مطمئنم اجرش هم سلامتی و تندرستی بچه هامونه خیلی خیلی زود.هیچوقت به رحمت و حکمتش شک نکن .تو رو خدا اسمتو عوض کن
یک قسمت از داستانت خیلی شبیه داستان زندگی من بود .پسر منم در 40 روزگی سیاه و کبود شد و با تشخصی ریفلاکس و مشکوک به تشنج و مابقی داستانها که برای همه یکسانه .تو 10 روزی که بیمارستان بود منم نذاشتن بهش شیر بدم به خاطر ریفلاکسش و فقط سرم قندی دریافت می کرد .پسر من 2700 بود دنیا آمد فکر کن تو اون مدت بچم کلن محو شد و هنوزم من درگیره وزن این بچم .اشرفی دکتر خوبیه بهش اعتماد کن دوزداروها و زمانشو حتما رعایت کن به امید خدا بهبود پیدا میکنه.
خدا به حرمت این شبها و روزهای عزیز دل همه مادرو رو با سلامتی بچه هاشون شاد کنه
سارا جان خیلی نگرانت بودم خدا بهت صبر بده کلمه ای برای تسلی پیدا نمیشه تو شرایط شما ولی دعا میکنم خدا بهت صبر بده که تحمل شرایط رو برات آسونتر کنه .
خوشحالم که پسرت خوبه –برای خنده تو خوابو من به اشرفی گفته بودم چون یکی دو مورد پسرم داشت اما گفت مهم نیست خواب دیده شاید .(اتفاقا تاکید داشتم نکنه تشنج مخفی کرده ، گفت نه خانم )
از این آلرزی نگو که منم اعصاب و روانم خورده .این تابستونم که با کلی میوه های رنگارنگ ، بیرونمیری دست هر بچه ای یه چیزیه و دلش می خواد نشون میده گریه میکنه می خواد آییییییییییییییییییی من هم چند بار بگم مامانی اون خوب نیست اینو شما بخورررررررررررررررررررر مگه می فهمه ! دیگه جدیدا چشمامو میبندم یک بار آب نبات چوبی یکی بهش داده خورده ، شلیل و هلو خورده ، نون قندی ، با ارد گندم، نون لواش هم خورده با توجه به اینکه به همه اینا حساسیت نشون داده تو تست پوستی ......................اما خدا رو صد هزار مرتبه شکر فعلا خبری نیست تا خدا به دادم برسه بعدا چی میشه .
دارم کم کم فکر میکنم شاید زیادی سخت میگرفتم نمی دونم والا .گفتم چیها خورده شاید تو هم بخوای امتحان کنی تا حالا روی اینا واکنشی نداشته (.پسرم به پروتیئن گاوی-موز –گندم و افزودنی حساسیت نشون داده ) .
سلام
من پارسارو ام ار ای کردم واقعا سخت بودم پیر شدم.خیلی سخت بود حالا چیکار کنم؟ نی نی ناز نمیگی عباسخانیان بهتره؟بیام تهران ببرم اشرفی؟این اشرفی قبلا ارومیه بود؟انگار پارسا بازم دوروزیه که سرشو میندازه و حالا مکث میکنه راحله بیا بهم بگو پسر تو با دادن قرص کلا حالتش قطع شد یا مدتی همینطورزی بود؟
نی نی جان هوراد من حدود یک هفته تا ده روز سرش خیلی واضح میوفتاد بعد بردمش دکتر براش کلوبازام نوشت اما چون دارو رو پیدا نکردم عوض کرد و نیترازپام نوشت

من داروهارو خریدم اما دیدم این حالت هوراد خود به خود خوب شده در نتیجه دارو رو شروع نکردم براش تا اینکه یکماه بعد دوباره این حالت شروع شد که اینبار نیترازپام رو شروع کردم و حالتهای افتادن سرش برطرف شد

بعد از حدود دو ماه بردمش چکاپ و دوباره نوار مغز گرفت و گفت هنوزم امواج تشنجی تو نوارش دیده میشه و دوباره کلوبازام رو نوشت که اینبار خداروشکر پیدا شد و من روزی یه دونه کلوبازام به پسرم میدادم که خداروشکر دیگه تشنجش تکرار نشده
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)