2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808638 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدودا قیمتش چنده؟

باور میکنید ما که زنگ زدیم بهمون گفت ششصد و هفتاد هزار تومن واقعا خیلی بی انصافن این دارو باید حداکثر چهل هزار تومن باشه چون کمیاب شده هر رقمی دلشون بخواد میگن خدا به بچه هامون رحم کنه

سلام .تمام پیام های این تایپینگ رو خوندم تو این سالها خیلی ها شرکت کردند در حالی که الان دیگه فعالیتی ندارند انشالله که حال همه بچه ها ی این تایپینگ خوب بشود.دختر من ۴۳ روزه که به دنیا اومده و ۴۱ روز رو در بیمارستان بستری هست متاسفانه دکتر ها دیگه ناامید هستند از ادامه درمان و جواب کردند .خیلی دوست دارم بگم که حتما برای  همه ی ما که بچه هامون تشنج دارند و درگیر هستیم خیلی سخته ولی بدونید که هستند چه بسیار کسانی که دوست دارند برای بچه هاشون هر کاری بکنند و نمی توانند .و شرایط بدتری دارند.حسرت آغوش گرفتن بچه هاشون رو دارند و... امیدتون به خدا باشه و بدونید در هر بحرانی یه درس بزرگی هست که ما رو بزرگتر و صبور تر می کنه.قطعا که اجر تمام تلاش‌ها  و دعامون محفوظ هست.پاینده و موید باشید مامان و باباهای مهربون

سلام .تمام پیام های این تایپینگ رو خوندم تو این سالها خیلی ها شرکت کردند در حالی که الان دیگه فعالیت ...

سلام عزیزم .واقعا ناراحت شدم از خوندن پیامتون .من خودم تجربه مریضی دخترمو داشتم و اینکه دکترها تشخیص درست نمیدادند و هر روز دخترم جلوم پرپر میشد .اسم بیماری ناشناخته و غیر قابل درمان روش گذاشتند.فقط خدا میدونه من چقدر گریه میکردم و نذر و نیاز .خیییییلی سخته واقعا.تا اینکه رفتم پیش یه دکتر و با تشخیص درستش و لطف و محبت خدا دخترمو دوباره بهم برگردوند .امیدت اول به خدای مهربان باشه و بعدش باید دکتر مطرح که اسم در کرده تو اینترنت و .... نبر پیش یه دکتر با سواد کامل پزشکی ببر.بچه تون اگه ناراحت نمیشین و فضولی نباشه  میتونم بپرسم مشکلش چی هست؟

سلام عزیزم .واقعا ناراحت شدم از خوندن پیامتون .من خودم تجربه مریضی دخترمو داشتم و اینکه دکترها تشخیص ...

خب تو این یک ماه دکتر های فوق نوزادان و مغزو اعصاب به واسطه بیمارستانهایی که بستری بود ویزیت شد و خب همه نظرات یکسانی داشتند .امید به رحمت خداوند دارم و کاملا مطمئن  هستم که در نهایت آنچه خیر هست برامون اتفاق میفته.به خاطر شرایطش خیلی نمی تونم به پزشکان مختلف مراجعه کنم چون اکثرا بدون حضور بچه قبول به ویزیت نمی کنند منتها تمام آزمایش ها متابولیک هم نرمال هست ولی شرایط دخترم جوری نیست که بشه مرخص کنن 

خب تو این یک ماه دکتر های فوق نوزادان و مغزو اعصاب به واسطه بیمارستانهایی که بستری بود ویزیت شد و خب ...

عزیزم میخوایین دکتر دخترم را بهتون معرفی کنم با ایشون هم مشورت کنید .به معنای واقعی باسواده و کاملا علمش بالاست تو مغز و اعصاب .من خیلی از مریضهایی که پیشش میان رو مبینم که میگن بچه با وجود دارو همش تشنج داشته و قابل کنترل نبوده منتهی از زمانی که پیش ایشون اومده کاملا کنترل شده.میفهمم بچه نوزاده و قابل جابه جایی نیست ولی مادر پدر حاضرن دست به هرکاری بزنن تا بچه شون سلامت باشه.من سر مریضی دخترم پیش بهترین پزشکها که به اصطلاح بهترین بودن رفتم ولی دریغ از سواد و علم پزشکی و راهی برای درمان.اینها فقط تو اینترنت و رسانه های اجتماعی معرف و مطرح هستن .از علم پزشکی ...

اگه خواستین دعوت دوستیمو قبول کنید تا تو شخصی ادرس و شماره و اسم دکتر را بگم.اینجا نمیگم که نگن تبلیغشو دارم میکنم

خب تو این یک ماه دکتر های فوق نوزادان و مغزو اعصاب به واسطه بیمارستانهایی که بستری بود ویزیت شد و خب ...

سلام خیلی براتون ناراحت شدم میفهمم با تمام وجودم میفهمم چه حالی دارید و از خدا میخوام هر چه سریعتر بهترین اتفاق براتون بیفته من پسرمو پیش دکتر محولاتی میبرم و خدا را شکر راضی هستم اگه صلاح میدونید یه ویزیت پیش ایشون هم ببرید