2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808668 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان بعد از مدتها من اومدم وسر زدم. آخرین باری که اینجا رو خوندم خیلی حالم بد شده بود و تصمیم گرفتم یه مدت نیام. خیلی گشتم دنبال دوستای قدیمی و امیدوار بودم که خبر سلامتی بچه هارو بخونم تا الان که خبر خوبی نبوده. همیشه برای همه دعا میکنم و از ته دل ارزو میکنم بچه هامون هر چه زودتر خوب بشن و خواهش میکنم هر بچه ای خوب میشه اینجا بنویسید. دختر من بعد از دو ماهگی هیچ حرکت مشکوکی نداشته ولی همچنان تو 16 ماهگی داره فنو میخوره و دکترش گفته تا دو سالگی باید بخوره. نوار دو و شش ماهگیش نرمال بوده ولی تو نه ماهگی تشنج نوع فوکال رو نشون داده. تا الان دیگه نواری نداشتیم تا ماه بعد که قراره ببریم واسه نوار. تکاملش هیچ مشکلی نداره. درست یکسالگیش راه رفت. الان نزدیک 30 کلمه رو میگه فوق العلاده هم شیطون هست. بن یو عزیزم. تو که تا الان قوی بودی امیدت به خدا باشه. خود دکترهای مغز و اعصاب هم میترسن دارو رو کم یا قطع کنن. پروسه پیچیده و غیر قابل پیش بینی هست. به امید سلامتی همه نی نی ها گل.
سلام پسرمن 20 روزه و از یک روزگی دچار تشنج شد و چهار روز nicu بستری بود . اول گفتن کمبودکلسیم و منیزیم داره ولی بعد از مرخص شدن با MRI , و نوار مغز رفتیم پیش دکتر بیرقی طوسی در بیمارستان قائم مشهد که گفت بخشی از نیمکره راست مغز حین زایمان طبیعی آسیب دیده و قرص فنوباربیتال 15 تجویز کرد تا 2 ماه دیگه . الان تشنج نداره . به نظرشما این آسیب برطرف میشه یا مشکل ساز میشه در آینده. لعنت به زایمان طبیعی
سلام خانوما پسر منم ۳سالشه ماه پیش دوبار تشنج کرد دکتر براش داروی والپراشروع کرد اما دیروز باز دوباره تشنج کرد کسی بوده با وجود دارو بچش تشنج کرده باشه لطفا منو راهنمایی کنید
ساناز جان اینجا اکثر بچه ها همین طور هستن با وجود دارو بازم تشنج دارن یا به نوعی تشنج های مقاوم به درمان دارن دختر من الان نزدیک 2 سالشه واز 2 ماهگی تشنجاش شروع شده و هنوز هم ادامه داره البته خیلی کمتر شده ولی هنوز کامل قطع نشده