2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808589 بازدید | 6396 پست
نازنین جان من مدت کوتاهی بردم، خیلی نتیجه ندیدم، دکتر دخترم هم اصلا توصیه نمیکرد ببرم ، منم از ترس برگشت تشنج نبردم ، دختر منم ال کارنیتین مصرف میکنه، واسه عملکرد مغز مفیده
مرصاد جان تشنج با تب تا هفت سالگی امکان برگشت دارن باید حتما مواظبش باشی مخصوصا در مواقع تب نازنین جان من هبچوقت جرات نکردم داروی سر خودی..بهتره شما هم صبر کنی تا هر وقت رفتی پیش دکتر بهشون بگی///میتونی از دکتر بخوای قطره ویتامین ای هم اگر صلاح میدونه بده به نینیت بله عزیژم من دوبار دوره سماهه به پسرم ال کارنیتین دادم بار اول برای آنزیمش که بالا بود و بار دوم برای قدرت گرفتن ماهیچه هاش ایرانیشو میگن زیاد تاثیر نداره و خارجیش فقط فایده میکنه/بددد نبود اما خوب معجزه ایم نکرد اما در کل بهتر از هیچی بچه رو هوشیار تر میکنه و انرژیشو بالا میبزه بخاطر همین تو بعضی از بچه ها باعث پیشرفت تکاملیم میشه بله عزیزم من از نه ماهگی بردمش کار درمانی بعد از. ده جلسه نشست بعد از سیزده جلسه سینه خیز رفت و بعد از جلسه بیستم تونست کنار دبوار بایسته اما جدیدا دیگه نمیبرم چون بزرگ شده و‌بدتر لج میکنه و باعث پسرفتش میشه همیشه میگم کاش از شش ماهگی که دیدم نمیشینه میبردمش کار درمانی
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهان گلی جان من تجربه ای ندارم در زمینه این دکتر اما خوب تعریفشونو شنی م اما بودن کسانی که رفتن و اثری ندیدن
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام بن یو جان میدونی به چه صرعی صرع کوچک میگن ؟ نوع تشنج پسر من اینه که سر و صورت یک طرف میره دستاش رو جمع میکنه و بندرت هم پاش درگیر میشه نوعش رو میدونی چیه ؟
خداوندا هدایتمان کن تا به این باور برسیم که جواب بعضی دعاهایمان فقط صبر است و انتظار
سلام بله عزیزه به صرع ابسنس صرع کوچک یا غیاب میگن یعنی صرعی که مات شدگی داره بعد از این سفت شدن پرش هم داره؟ احتمالا تونیک کلونیکه یا همون صرع گرند مال البته اگر بعدش پرش و‌یا تیک هم دازه
دختر من 5شنبه چشماش چشماش رف به سمت بالا و دست و گردنش سف شد الان دکتر فنوباربیتال بهش داده
خدایا فرشتم برگشت پیشت اگه صلاح میدونی نی نی سالم بهم ببخش... دوستان واسه مادر شدنم یه صلوات بفرستین
بن یو جان و سایر دوستانی که تجربه دارید میشه لطفا راهنمایی کنید. به نظر شما برای تاخیر تکاملی دخترم رو پیش کدوم یک از دکترها ببرم؟میشه بگید کدوم یک از دکترها برای تاخیر تکاملی بهتر بودن؟از تجربیات خودتون میگید لطفا .
لطفا برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستید...
نازنین جان برای تشخیص تاخیر حرکتی کار دزمان ها بهتر هستن/کار درمانای خوبی داره تهران/مثل دکتر پیشیاره/آقای فرهنگ محمد خانی/آقای اوحدی زاده راستش منکه تهران نیستم اما تعاریف اینارو شنیدم و خودمم پیش دکتر پیشیاره و دکتر محولاتی رفتم خوب بودن بنظرم
دوستان من دخترم هفته پیش تشنج کردو نوار مغزش تشنجو نشون داد ام ار ای سالم بود دکتر بهش لیسکانتین داده صب و شب یک ونیم سی سی همش میخابه فقط واسه شیرش چن دقیقه در حالت خاب و بیداره دخترم سه ماهشه نگرانم با این خوابش نکنه مشکل تکاملی پیدا کنه کمکم کنید
خدایا فرشتم برگشت پیشت اگه صلاح میدونی نی نی سالم بهم ببخش... دوستان واسه مادر شدنم یه صلوات بفرستین
کاردرمانی در تکامل خیلی تاثیر داره. در کنار مصرف دارو کاردرمانی عالیه و من یه تجربه شخصیم اینه که موزیک درمانی هم موثره. خدا رو هزاران بار شاکرم که دختر من الان گردن گرفتنش بهتر شده و کمی بیناییش شکل گرفته.
بن یو جان از ابتدای هفته پیش شیر خودمو تقریبا قطع کردم یعنی روزی یک بار بهش می دم و بهش شیرخشک سوپرامیل می دم.
اصلا غذا نمی خوره هیچ مدلی تنها چیزی که تونستم بهش بدم و می خوره خدا رو شکر روزی یک بار زرده تخم بلدرچین رو با شیرخشکش و کمی روغن زیتون قاطی می کنم شبیه سرلاک می شه اونو با اشتها می خوره
سرلاک هم فقط سرلاک گندم و شیر می خوره ولی تازه نسبت به سرلاک گندم و خرما هم علاقه نشون داده.
از میوه ها هم فقط موز می خوره.
با دکترش مشورت کردم راجع به روغن ام تی سی نظرش مساعد بود امروز براش خریداری می کنم.
ارده؟؟؟ می تونم از الان که رفته تو 9 ماه بهش بدم؟؟؟
البته رستا نسبت به پروتیین گاوی آلرژی پیدا کرده کره نمی تونم بهش بدم. اما روغن زیتون روزی یک قاشق چای خوری بهش می دم
مامانا ممنون می شم تجارب غذاییتون رو نسبت به بچه زیر یک سال در اختیارم بگذارین.
بن یو جانم ممنونم از لطفتون
سلام دوستان یه سوال داشتم من بچم تغریبا از یک.ماهگی تا دو ماهگی یه حالتای از خودش نشون میداد یهو چشماشو جمع میکرد انگار کسی که میخواد جیغ بزنه ولی بدنش سفت نمیشد در حد 4 ثانیه بعد با یه جیغ بلند و یه گریه شدید به حالت اولیه بر میگشت حدودا کلا ده مرتبه این حالت رو تا دو ماهگی دیدم ولی بعد از اون دیگه اون حالت رو ندیدم کلا تا الان که 21 ماهشه فقط الان نگرانم چون حرف نمیزنه اصلا توجهش خیلی خوبه راحت با تبلت کار میکنه بازی میزاره خط خطی میکنه دفتر نقاشیشو هرچی بهش میگم کامل میفهمه اکثر کارای که ازش می خوام انجام میده فقط یه چیز دیگه هم هست که موقع خواب اول خوابش که سبکه دستو پاش یکم.میلرزه بعد که خوابیش عمیق شد دیگه چیزی نمیبینم بجز این دو مورد کلا چیزی ندیدم تو این مدت