2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808690 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم سی سی . من کیمیا هستم . خصوصی براتون ایمیل زدم . شما به پسرتون دارو میدید . من هیچوقت نفهمیدم مشکل پسرتون چی بوده . من از قطع دارو خیلی میترسم و هفته اینده نوبت دکتر دخترم است برای نوار مغز
خانم شیما من فکر نمیکنم مشکل از تشنجش باشه اگر کاملا حواسش جمعه مشکلی نیست . بچه خوارم من سه سالگی شروع به حرف زدن کرد قبلش فقط ماما و بابا میگفت الان سه سال و دوماهشه کامل حرف میزنه
و من چون دو تا بچه ی کوچیک دارم میگم بچه ها اداهایمختلف دارند از روز تولدشان . و اگه الان بجز حرف زدن مشکلی نداره فکر نمیکنم تشنج باشه چون تشنج به همین راحتی ول نمیکنه . در ضمن مشورت با دکتر های خوب همیشه لازم است
سلام خانوم کیمیا . مورد پسر من یه مورد کاملا خاص بود و طبق نظر پزشک پیش رفتیم . شما هم فقط بایستی طبق نظر ایشون عمل کنین و بهشون اعتماد کنین . مشکل بچتون چی بوده ؟ ضمنا من ایمیل رو دریافت نکردم هنوز.
سلام به همه دخترمن تقریبادوسه روزیک بارتشنج داره.تشنجش هم باداروکنترل نمیشه.یه مساله ای خیلی نگرانم میکنه اونم افتادن سرش هر۱۰تا۲۰ دقیقه یکباره.کسی خدای نکرده مشکل بچه من روتواین تایپیک داره که باهاش همفکری داشته باشم؟ممنون میشم
با سلام من پسرم مشکوکه به تشنجه هنوز مطمئن نیستم حتما از نوار مغز معلوم میشه؟ یا ممکنه معلوم نشه؟
ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
سلام دوستانی که فرزندشون تشنج مقاوم به درمان داره بیمارستان نمازی شیراز طرح رژیم کتوژنیک رو داره اجرا میکنه میتونن از این فرصت استفاده کنن. ان شاءالله مفید باشه براتون. این هم متن اطلاعیه پزشک مربوطه جهت اطلاع عزیزان : """""""استفاده از رژیم کتوژنیک دردرمان صرعهای مقاوم بدرمان""""" برای قرنهای متوالی از ناشتایی وشبه روزه داری بعنوان درمان بیماریها از جمله تشنجات استفاده میشده است که درانجیل نیزبه ان اشاره شده که حضرت مسیح برای افراد تشنجی توصیه به دعا کردن و روزه داری میکردند در عصر جدید نیز از دهه ها قبل استفاده از القای گرسنگی درقالب رژیم کتوژنیک برای درمان تشنجات مقاوم بدرمان مورد تایید مراکز معتبر دنیا درنورولوژی کودکان بوده است. مکانیسم اثر:در این رژیم غذایی که شامل 90درصد چربی 6درصد پروتئین و 4درصد کربوهیدرات دارد و بامحاسبات دقیق مقدارها تعیین میگردد،محصول متابولیسم چربیها درکبد بصورت کتون بادی درمی اید که احتمال داده میشود این کتون بادیها مشابه نوروترانسمیتر مهاری GABAدرمغز عمل میکنند و باعث کاهش تشنج میشوند.جالب اینکه رژیم کتوژنیک درکنار تاثیر برروی تشنجات کودک ازنظر شناختی نیز تاثیر مثبت دارد کاندیدهای مناسب چه کسانی هستند: سن یک تا 12سال،کودکان تشنجی مقاوم بدرمان،انهاییکه داروهای ضد تشنج را تحمل نمی کنند یا دچار عوارض ناخواسته ی ان میشوند،کودکانیکه قرار است جراحی صرع بشوند و نهایتا بعضی اختلالات نورومتابولیک یا سندرمهای نورولوژیک(نقص انتقال گلوکز به مغز،سندرم رت،توبروس اسکلروزیس...) موارد منع استفاده از این رژیم: پورفیری،ارگانیک اسیدمی،اختلالات سوخت و ساز چربیها.... از حوادث ناخواسته درشروع رژیم که با بستری کودک و منع تغذیه کودک (بجز اب)جهت ایجاد کتون در ادرار رخ میدهد؛ میتوان به دهیدراتاسیون(کم ابی) کاهش قند خون و استفراغ اشاره کرد.طول مدت درمان درصورت موفقیت دوسال است که درسال سوم بتدریج رژیم قطع میگردد.کاهش تشنجات،کاهش داروهای ضدتشنج و بهبود وضعیت شناختی و رفتاری از فواید این رژیم درمانی میباشد. بلطف خداوند وبا حمایتهای دلسوزانه مدیرگروه کودکان علوم پزشکی شیراز استاد دکتر حقیقت و خانم دکتر اینالو(رئیس بخش نورولوژی کودکان)و گذراندن دوره های مربوطه توسط کارشناسان تغذیه بیمارستان نمازی و جلسات هماهنگی مدیریت ،کادر پرستاری و اساتیدمحترم بخش نورولوژی کودکان ؛از ابتدای خرداد 95 بستری بیماران و انجام این روش درمانی در بخش نورولوژی کودکان بیمارستان نمازی اغاز گردید.باارزوی سلامتی تمامی کودکان دکتر حمید نعمتی-فوق تخصص نورولوژی کودکان-هیئت علمی علوم پزشکی شیراز
Lilypie Maternity tickers