2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808491 بازدید | 6396 پست
بابای پیگیر شما همون بابای پیگیری نیستین که شیراز بودین و دخترتون دو و نیم ساله یود؟ یا تشابه اسم کاربریه؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
لیست مکملایی که پسر من تا به امروز مصرف کرده زینک پلاس سان استول اهن دار ب۱۲ بیوتین کو کیوتن پلاس ام سی تی اویل دو دوره امپولهای سیتی کولین و سربرولایزین که البته فقط در صورتی داده میشه که از کمترل تشنج یکسال گذشته باشه فروگلوبین جین سین کپسول نوروتک آکوا مارین استوکر استو جویس قرص د سه آمپول د سه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سما جان برای وزن گیریه پسرت با نظر دکتر بهش روغن ام سی تی بده رو غذاهاش کره و‌روغن زیتون بریز شیرهای مخصوص سو تغذیه بهش میدی؟ ارده رو قاطیه سرلاکش کن البته فگر کنم این کارا رو میکنی خودت
دکترگف درصورت تب بهش دیازپام بدم..پس ازاین به بعدمیدم.ان شالله خداهمه بچه هاروشفابده

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

امکان تکرارتشنج درپسرم چقدره؟باتوجه به اینکه بدون سابقه قبلی دراثرتب بالاتشنج کرد.

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بن یو جان خیلی خیلی ممنونم، بیوتین رو میتونم از داروخانه بگیرم یا حتما باید نسخه پزشک باشه؟ در مورد ال کارنیتین هم اطلاع داری؟ شما کوچولوتون رو کاردرمانی بردید؟راضی بودید؟اگه بردید از چه سنی ؟
لطفا برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستید...
بچه هادکترحسین خیراندیش پدرطب سنتیه ایرانه،توسایتش درموردتشنج کودکان مطالب خوبی داشت

مرصاد عزیز همه داروها حتی همون استامینوفنی که استفاده میکنی عوارض داره. وقتی یک بار بچه تشنج کنه تا ٥ سالگی هروقت تبش خیلی بالا بود یا باید برای اطمینان دیازپام بدی یا اگر خدانکرده باز تشنج کرد دیگه خودتو سرزنش نکنی احتمالش خیلی کمه که تشنج کنه اما خیلی خیلی مواظب تبهای بالا باش. بعضی ویروسها بقدری تب بالایی میدن که با هیچ اقدامی تب پایین نمیاد
"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
ممنون شادی جان که جواب مودادی

دوستان نظرتون درمورد دکتر روازاده چیه؟ امروز اومده شیراز بنظرتون برم پیشش؟ آیت الله ضیائی هم مشهد تو طب سنتی خیلی عالیه یکی مشکل بچه اش مثل پسر من بود رفته پیشش جواب گرفته آخه هرچی داروهای پسرم بیشتر میشه حالش بدتر میشه اونم همینطور بوده بهش گفته اصلا به دارو نیاز نداره و علت تشنجش رو با اینکه حتی پرفسور سمیعی هم تشخیص نداده بود تشخیص داده و درمان کرده الان هم دخترش دارو نمیخوره و خوب شده
خداوندا هدایتمان کن تا به این باور برسیم که جواب بعضی دعاهایمان فقط صبر است و انتظار