2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808643 بازدید | 6396 پست
نازنین جان عزیزم نگران نباش خیلی خوشحال شدم که علتش همون بوده این هم گذراست.کلسیم منیزیم و فسفر همه با هم در بدن درا تباطند یعنی بهم خوردن تعادل یکی باعث بهم خوردن تعادل بقیه موارد می شه.چون کوچولوت وقتی تو شکم خودت بوده کلسیم رو از خودت دریافت می کرده اما چون زود به دنیا اومده خوب تغذیه نشده کلسیمش کم شده در نتیجه هیپو پاراتیروئیدیسم شده.حالا هم که خدا رو شکر تشنج کنترل شده پس اصلا نگران نباش چون هم سنش خیلی پایینه و هم علت معلومه وکنترل شدست.پس بشین بزرگ شدن کوچولوت رو ببین و ازش لذت ببر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی، خانم مامانجی نوع تشنج بچتون در حال حاضر از دید دکترا چیه؟ لنوکس گاستات هست؟ در حدود یکسالگی گفتن چه نوع تشنجی داره؟ متاسفانه خانم معرفت هم شرایطی مثل شما که نه شاید کمی سخت تر از شما داشته باشه که دو قلوها همزمان تشنج دارن و من البته نمی تونم درک کنم شما رو (چون شما مادرید و البته شرایط سختی دارید) ولی به خدا امیدوار باشید. لطفا" دوستانی که تشنج بچه شون طولانی شده و الان سنشون از 2 سال بیشتر هست، نوع تشنج رو اگه مطمینن بگن و در غیر این صورت حتما از دکترشون نوع تشنج رو بپرسن، این موضوع کمک کننده خواهد بود چون CBD روی بچه های لنوکس گاستاتی بسیار عالی جواب داده و در برخی تحقیقات این پاسخ دهیش به 88 درصد می رسه و در حال گذراندن مراحل آزمایشی هست هرچند که خیلی از کاربرا استفاده کردن و نتیجه گرفتن حالا یا تو طرحههای پژوهشی یا خودشون، من هم می خوام تلاش کنم تا دکتر دخترم رو متقاعد کنم به استفاده و یا آزمایشش هرچند که دخترم هنوز چند آپشن برای تست داره اما به فکر دوستانی هستم که چندین ساله درگیر این مشکلن، پس لطفا" پاسخ سوال منو بدید... خانم نازنین نگران نباشید خوشبختانه علت تشنج مشخص و برطرف شده و فقط باید به صورت دوره ای چک آپ بدید و نگران تکامل نباشید، بله احتمال داره تاخیر به خاطر زود به دنیا اومدن فرزندتون باشه، بهتون میگم شرایطتتون خوبه نگران نباشید و به پزشکتون اعتماد کرده و مراحل درمانو پیگیری کنید، حتما پزشکش ارزیابی تکامل و به صورت دوره ای انجام خواهد داد... ریحان خانم، احتمالا برای کتو فرزندتون بیمارستان مفید بستری بشن برای هفته اول، اگه امکان داره تجربیات خودتونو از مراحل اجرای رژیم اینجا قرار بدید تا من و بقیه کاربرا استفاده کنیم.
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
بابای مهربون؛ نوع تشنج امیرعلی لنوکس گاستات هست و تا کنون حتی با وجود لوبل ، لاموتریژین ، اورفریل ، روفیناماید و b6 هنوز کنترل نشده ، خواهش میکنم مقالاتی که راجع به داروهای جدید این نوع تشنجه برای دکتر بفرستید . خدا کنه یه راهی پیدا شه ، این بچه ها نجات پیدا کنن .ممنونم
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
سلام دوستان پسر سی و سه روزشه ک ی بار تو دوازده روزگی و ی بار بیست و دو روزگی حرکتای مشکوک ب تشنج داشت دستاشو مشت میکرد و سفت و لثش رو روی هم فشار میداد و رنگ صورتش قرمز میشد دکتر در مر حله ی اول براش یک چهارم لوبل تجویز کرد ولی وقتی دوباره تکرار شد دارو ذو کم و قطع کرد و گفت ک یک ماه و نیم فنوباربیتال مصرف کنه ازش سونو مغز گرفتیم ک عادی بود و نوار مغز هم تشنج خفیف نشون داد یعنی بنظرتون تشنجها با دارو کنترل میشه و بعد از قطع دارو دوباره تکرار نمیشن و اینکه علت تشنجش چی میتونه باشه؟ این بچه ی دوممه بعد از تشنجایی ک داشته خیلی تو ذوقم خورده آخه بچه ی اولم مشکل مری داشت بعد از چندین بار عمل جراحی تو سال اول هنوز هم اوضاع خوبی نداره الآن سه سال و نیمشه تورو خدا درمورد سؤالایی ک پرسیدم اگه چیزی میدونید دریغ نکنید دیگه کشش مریضی رو ندارم دیگه خسته شدم
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
سلام ، خانم آبنبات درخواست دوستی دادم ، نمیتونم بهتون پیام بدم ، لطفا درخواست دوستیو جواب بدین تا بتونم باهاتون تماس بگیرم .
عزیزم جواب دادم ولی پیامهای من از خصوصی ارسال نمیشه ولی میتونم دریافت کنم نمیدونم چ مشکلی هست ممنونم دوست گلم از توجهتون منتظر پیامتون هستم
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
ممنون از همه شما دوستای گلم باز اومدم سری خوندم و باید زودیم برم پسرم قبلا هم با کلونازپام مشکل داشت گفتن با بنزودیازپینها مشکل داره من یادم رفتع بود از بعد تشنجش به شدت خواب کم و به هم ریخته داشت دو شب پیش براش شیاف داسازپام گذاشتم دست تنها بودم و اونقد الکی گکریه میکرد ترسیدم تشنج کنه بعدش اوضا افتضاح تر شد و دندون قروچه وگریه هم تو روز بعد اضافه شد شبش یکی. از بدترین شبا بود واسم و یهو یاد هشست ناهگیش و قضیبه بنزودیازپین ها افتادم سعی کردم با مایعات زیاد کمک کنم اون دیازپام از بدنش یره بیرون امروپز یه کم بهتره اما خوابش همون جوری کم و به هم ریختس پسر من از دوماهگیش لبنیات به خاطر الرژیش حذف شد و کلا خیلی چیزا و ما هم امیدوپار بودیم تشنج از کمبود کملسیم باشسه ولی نبود نمیدونم ازمایش خاصی میخواسته یا نه نازنین جحان ازمایش خاصی بود؟ بابای مهربون عزیز نوع تشنجو نمیدونم فروردین که نوبت بعدیشه میپرسم حتما
مامانجی جون ، بار اولی که پلک زدنو توی بیداری شروع کرد ، فقط چند بار پشت سر هم پلک میزد و توی اون لحظه هر چی صداش میکردم واکنش نداشت و من چون تشنج پلک زدنو ندید بودم ، اونجا مطمئن شدم تشنجه ، اونموقع تحت نظر دکتر اشرفی بود و با لوبل ممشکل حل شد. بار دوم مات میشد ، بعد پلک میزد بعد دو تا دست از مچ و دو تا پا از مچ ریز ریز میلرزید یا پرش داشت ، پرش بلند نداشت ، و هر روز فاصله این حالتاش بیشتر شد از پنجشنبه شروع شد و شنبه دیگه تقریبا هر 5دقیقه اینجوری میشد ، اونموقع پردنیزل میخورد و تازه یک جلسه بود برده بودمش پیش دکتر غفرانی ، وقتی به مطبش مراجعه کردم گفت دیگه اینجا نیا ، کاری براش نمیتونم انجام بدم ببرش بستری کن و یه نامه داد برای مفید . که من از اون روز رفتم پیش محولاتی و تا الان تحت نظر محولاتیه .