2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808055 بازدید | 6396 پست
خواهش میکنم عزیزم
بله سرش شلوغه...منم فقط واسه مشاوره رفتم.......متاسفانه اینقدر دکترای مختلف رفتم و هرکدوم یه چیز گفتن بی اعتمادم به همه....الان خودم دنبال یه دکتر هستم........آخریش اشرفی بود که همه راضی بودن..........
نمیدونم پیش رضوانی میرم یا نه..........هر زمان دکتر خوبی رو پیدا کنم تو همون کلوب راجبش میگم
انشالا مشکل پسرتون حل بشه و خوب بشه
هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
یک مادر جان دوستمون نازنین زهرا میتونه کمکت کنه من در موردتشنج اطلاعات زیادی ندارم
یک کشور درست کنند برای بچه‌ها، بچه‌های فلسطین، اسرائیل، سومالی و ...، بچه‌های آدم‌های معتاد، وحشی، روانی و ...، بچه‎‌های گرسنه، بچه‌های تنها، بچه‌های کار... . بعد هی همدیگر را تحریم کنند، برای هم خط و نشان بکشند، بیگناهان را زندانی کنند، بمب روی سر هم بریزند، مین روی زمین بکارند... .
کاشکی بشر اجاقش کور می‌شد.

* فریدون مشیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممممممممممممممم عرقه بید ضد تب وضد تشنج است هم مادرم وهم مادر شوهرم تبه نینی هارو اینطوری پایین میاوردن........خود من هم برا دخترم استفاده کردم واقعا عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییی....باور کن من جات بودم بهش میدادم
عزیزم واقعا درکت میکنم و باهات هم دردم پسر منم الان 22 ماهشه یه بار بعد تب تشنج کرد که بردیمش بیمارستان بهرامی و چند روز بستری بود بعد هم علت تبش مشخص نشد و گفتند احتمالا بیماری ویروسی بوده بعدش بردمش پیش یه متخصص مغز و اعصاب اطفال تو بیمارستان کودکان تهران(خانم دکتر بیتا جبلی) که گفت تا 5 سالگی هر وقت به هر دلیل تب کرد تا 3 روز باید بهش قرص دیازپام بدی همین چند روز پیش تب شدید کرد نزدیک 40/5 شد تبش داشتم دق میکردم هر چی شیاف استامینافن و... استفاده میکردم فایده نداشت اما چون دیازپام داده بودم دیگه تشنج نکرد . اگه تهرانی یکبار ببرش پیش این خانم دکتر من که از کارش راضی هستم . ایشاالله همه کوچولو ها صحیح و سالم باشند کوچولو شمام زودتر خوب بشه
تنها می توانیم چیزی را بگیریم که می دهیم.
با عرض معذرت از دوست عزیز مامان امیررضا

پسر من تشنج مخفی داشته و اکثرا در هنگام خواب رخ میداده.....بنده پیش اولین دکتری که نوار پسرم رو بردم خانم جبلی بودن که اصلا نگفتن بچه تشنج داره و دارو تجویز نکردن و طفل من ماهها بدون دارو با تشنج گذروند تا دکترهای بعدی نوار رو دیدن و گفتن تشنج داشته و دارو دادند.....
جبلی دکتر جوونی هست

در مورد دیازپام هم من شنیدم .....ولی آیا میشه این قرص رو در کنار داروهای دیگه ضدتشنج استفاده کرد؟
چه مقدار به بچه هاتون میدین

یک مادر عزیز.....دارویی که به پسر میدی یکی از داروهای ضدتشنج هست....پسر من والپرات سدیم میخوره....
نازنین زهرا هم یه مدت هست نیومده شاید میتونست کمکت کنه
ولی اگه دوست داری برای مشاوره برو یه سر پیش محمود اشرفی و آزمایشات و شرح حال پسرت رو بگو

هفت نصیحت مولانا ۱. گشاده دست و جاری باش و کمک کن (مثل رود) ۲. با شفقت و مهربان باش (مثل خورشید) ۳. اگر کسی اشتباه کرد آن را بپوشان (مثل شب) ۴. وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ) ۵. متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک) ۶. بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا) ۷. اگر می‌خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه)
رز آبی جان پسر من هم مثل کوچولوی شما تشنج مخفی داشت تا دو سالگی و حیف که ما نفهمیدیم بی قراری میکرد ولی من اصلا فکرش رو هم نمیکردم دوسالش که شد احساس کردم بعضی وقت ها تند تند پلک میزنه عصبی شده به دکتر اطفالش گفتم دکتر اشرفی رو معرفی کرد توی اولین جلسه اسکن و نوار مغز نوشت و بعدش گفت تشنج بوده و شربت کاربامازپین داد چهار سی سی صبح چهار سی سی شب و بعد از اون ماهی یه بار بردیم برای نوار مغز و هر بار خدارو شکر بهتر میشد و پلک زدنش هم بعد از سه چهار ماه کاملا برطرف شد و تا چهار سالگی شربتش رو خورد چهار ساله که شد نوارش کاملا طبیعی بود و شروع کرد به کم کردن دارو و الان به یک و نیم سی سی صبح یک و نیم سی سی شب رسیده اینبار براش آزمایش خون نوشته خدا کنه خوب باشه که دارو قطع بشه
همون اوایل که دکتر اشرفی این تشخیص رو داد با بدبختی واقعا با بدبختی از دکتر غفرانی وقت گرفتیم و من اصلا نگفتم که دکتر اشرفی چی گفته و ایشون هم همین حرف رو زدن و وقتی گفتم مریض دکتر اشرفی هست گفت من ایشون رو صد در صد تایید میکنم بهترین شاگرد من هستن و من هم از اون به بعد بردم پیش اشرفی
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
سلام من دخترم دو و نیم سالشه الان یک هفته است که در حالی که به من خیره می شه آب دهنشو با یه حالت خاصی قورت می ده و این حالتش دو یا سه ثانیه بیشتر طول نمی کشه و من نمی تونم بفهمم که در این چند ثانیه هوشیار هست یا نه
امروز رفتم دکتر و گفت برم نوار مغز بگیرم یعنی ممکنه که تشنج باشه؟
مامی پسرها

اشرفی واسه من خیلی وقت کم گذاشت.....کلا همیشه همینطور هست؟ یعنی امیدوارم باشم که تشخیصش خوبه؟
خداروشکر که پسرت خوب شد
ویدا جان
یکی از علائم تشنج مخفی خیرگی کمتر از 5 ثانیه هست........
ولی تا نوار مغز نگیری معلوم نمیشه..........زودتر برای اینکه خیالت راحت بشه برو نوار مغز بگیر .....جوابشم ببر پیش یه دکتر خوب
ممنونم رز آبی جان دکتر اشرفی تشخیصش حرف نداره وقت به اندازه ای که لازمه میذاره نگران نباش یه خانومی توی مطبش بهم گفت سه سال بچه ام تحت نظرش بود توی این سه سال سی تا کلمه با ما حرف نزد روز آخر که داروی بچه ام تموم شد بهش گفتم دکتر بالاخره بچه ی من چش بود؟ گفت سرع خفیف داشت خانومه میگفت رنگم پرید باورم نمیشد
خلاصه زیاد حرف نمیزنه
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
علائم تشنج
کودک فقط به فضا خیره میشود و ممکن است لرزش شدید پلکها یا پلک پلک زدن داشته باشد
گاهی حرکات تکرارای یا غیر عادی انجام میدهد یا بی حرکت یک جا مینشیند
کودک بی دلیل بلند شود و شروع به دویدن کند

و
پسر من از خواب با جیغ و گریه میپرید و بعد از چند دقیقه خوابش میبرد تشنج در خواب داشت و بعضی از علائم بالا.....

به هر حال برای تشخیص باید نزد پزشک برین و نوارمغزی بگیرید.....
مامی پسرها
ممنون از اطلاعاتت.....به پسرم برای اسفند وقت داده........خدا کنه پسر من تشنجش کنترل بشه....

یک مادر بیا از کوچولوت یه خبری بده عزیزم
سلام دوستای خوب و مهربونم
پسرم تمام بدنش دونه زده ما فکر کردیم به دلیل تب یا حساسیت به آنتی بیوتیک بوده که اشتباه کردیسم
فردا باید ببریم پیش دکترش
یه لکه قرمز هم تو چشمش ایجاد شده
برامون دعا کنید
راستی تو مقاله دکتر اشرفی نوشته هر تشنجی که در فاصله بیشتر از 24 ساعت تکرار شه صرع هست
خیلی از این کلمه بدم میاد اما انگار باید باورش کنم......

یه خواهش دارم
عاجزانه
اگه کسی نوبت دکتر اشرفی رو داره و فعلا بهش نیاز نداره بگه که من بتونم زودتر پسرم رو بهش نشون بدم ....البته می دونم بعیده
راستی
شماره و آدرسش رو هم ندارم
پسر من مشکل آلرژی شدید هم داره و خیلی درگیرش بودم تا 5ماهگی که تشنج همبه ماجرا اضافه شد حالا حتی نمی تونه داروهای حساسیتش رو بخوره چون باعث تشنج می شن
خیلی داغونم