2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808578 بازدید | 6396 پست
سحر خانم روغن کندر هنوز در مرحله تحقیق هست و به نتیجه ظاهرا نرسیده اما پزشکای امریکا ظاهرا تجویز میکنن و روی برخی افراد در کنترل اسپاسمها موثر بوده و اگر هم نبوده باعث خفیف شدن اونها شده، حتما هرچند ماه یه بار با نظر پزشک حتی اگر تشنج نداره نوار بگیرید برای اطمینان خاطر، متابولیک هم انجام بدید حتما، بابت روغن کشی هم مرسی بابت راهنمایی، با والپروات سدیم قسمت اول تشنج دخترم ( خیره شدن به یه نقطه و سفت شدن اندامها) از بین رفت، البته چون وقتی بیمارستان بستری شد و این دارو با نظر پزشک اونجا قطع شد، این قسمت اول برگشت و با شروع دوباره والپروات دوباره کنترل شد، که من متوجه شدم این دارو اثر مثبتی داره، اما همچنان پرشها وجود داشت و داره، روزی دو وعده و هر دفعه دو سیسی، خیلی خوبه که هیپس نداره و نمی دونم به چه دلیل دوز سیناکتن زیاد شده، اما از مصرف ب۶ استقبال کنید( به خصوص اگر قبلا استفاده نکردید) لی لی خانم، یکی از کاربرا آدرس یه گروه تو ف ی س لینک داده که والدین بچه های دارای نقایص مختلف ژنتیکی CDKL5 اونجا عضون، چون گروه بسته هست و من هم عضو نیستم، لینک میذارم در صورت تمایل عضو بشید حتما مطالب مهمی داره، چون احتمالا سایت عبارت نامناسب خواهد زد من به جای اسم اوت سایت ۱۲۳۴ میزنم،https://www.1234.com/groups/CDKL5/?ref=suggested_groups
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارا جان یکماهی کاملا خوب و کنترل بود، الان ۲هفته س شروع شده، پرش دستها و بالا رفتن چشمهاش، نوارش تشنج خفیف نشون میده اما حالش و شروع تشنجها خوب نیس، از نظر اینکه دکترا میگن همه ی داروهای خط اول و قوی رو مصرف کرده و جواب نگرفته دخترم ۹ماهشه و فقط گردن گرفته، نمیشینه و غلط هم نمیزنه چندروز پیش رفتیم بیمارستان و تا مرز بستری هم پیش رفتیم اما باز پشیمون شدیم
بابای مهربون قبلا خوندم که شما هم از گردن نگرفتن دخترتون نگرانید .منم همین برام خیلی نگران کنندست که چرا گردنش کامل سفت نمیشه. بهتر شده اما کاردرمانش میگه 70 درصده. نمیدونم چرا 30 تای دیگش طول کشیده. شما آز متابولیک آلمان دادید برا دخترتون؟؟ اگه تشنج کنترل باشه دادن روغن کندر اشکالی نداره؟؟؟
Lilypie Maternity tickers
سحر جون بچه شما چند وقتشه؟پسر منم همینطوره که شما می گید اصلا خوابش خوب نیست .دکترش هم در جریانه بندریل داده ولی موثر نیست.اعتقادی به داروی قویتر نداره میگه بچه فلاپی می شه از اون طرف آخه بیخوابی هم تشنج رو تشدید می کنه.حالا امروز نوبت دارم دوباره این مسئله رو مطرح می کنم.
ریحان جان من سیناکتن ایرانی تزریق میکنم ولی پسرم بیقراری نداره البته به خاطر نیترازپام کا میخوره چند ماهی هست که اصلا گریه نمیکنه. ما روزهایی که آمپول نمیزنیم قرص پردنیزولون میدیم که اتفاقا روزهایی که آمپول میزنیم سرحالتر از روزهایی هست که قرص میخوره فقط مشکل گوارشی پیدا کرده وبا اینکه امپرازول میخوره معده درد ودلدرد داره که اون هم فکر کنم بیشتر به خاطر پردنیزولون هست.
توی نوار پسر من هم هیپس آریتمی نداشت ودکترش گفت اسپاسم شیرخوارگی داره ولی در مراحل اولیه هست وزود متوجه شدیم ولی قسمت بد موضوع اینکه مقاوم به دارو هست وهردارویی یه مدت کوتاه جواب میده
بابای مهربون امکانش هست که بچه ای بعد از یکسال که تشنج رو داشته ولی بدون الگوی هیپس ،پیشرفت تکامل بر گرده ؟واینکه از کاربرای اون طرف هستند که از لحاظ حرکتی تکامل تقریبا طبیعی باشه ولی از نظر ذهنی تکامل کندتر پیش بره ؟
میترا جون بچم 13ماهشه. خیییلی شب اذیتیم. روز بهتره. خوابش کلا خییییلی کمه و این خیییلی بده برا بچه. هم برای تشنج بده و هم باعث عدم رشد کافیه مغز میشه.چون مغز بچه ها توی خواب رشد میکنه. دکتر ملاتونین داد اما فقط زود خوابش میبرد . ولی یه ناراحتی بیدارش میکرد دلدرد لثش اروغ نمیدونم چی. دکترشم گفت وقتی فایده نداره دیگه بهش نده
میترا جون بچم 13ماهشه. خیییلی شب اذیتیم. روز بهتره. خوابش کلا خییییلی کمه و این خیییلی بده برا بچه. هم برای تشنج بده و هم باعث عدم رشد کافیه مغز میشه.چون مغز بچه ها توی خواب رشد میکنه. دکتر ملاتونین داد اما فقط زود خوابش میبرد . ولی یه ناراحتی بیدارش میکرد دلدرد لثش اروغ نمیدونم چی. دکترشم گفت وقتی فایده نداره دیگه بهش نده
ریحان جان برعکس دکتر پسر من هیچ اصراری به آمپول خارجی نداشت حتی ما چندین دفعه بهش گفتیم که اگه خارجیش بهتره مساله ای برای ما نداره هرطور باشه پیدا میکنیم ولی گفت لزومی نداره ایرانیش هم خوب جواب داده.