2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808633 بازدید | 6396 پست
سلام من دخترم سه ماهش که بود دو با شروع کرد به لرزیدن دکتر اطفالش گفت اگر ایندفعه لرزید ازش نیشگون بگیر ببین واکنش نشون میده یا نه چون شاید به خاطر رفلاکس باشه بعد دیگه اینجوری نشد الان دخترم دوسالشه اما جمله نمیگه کلمه ها رو هم کامل نمیگه فقط اولشو میگه من خیلی نگرانم ممکنه مشکلی داشته باشه؟
سلام بابای مهربون ممنونم ازتون چرا محمد ومهدی ی دوره کامل همه داروها رو خوردن دکتر فقط الان ترکیب ها رو عوض میکنه که متاسفانه امروز هم مهدی توی بیداری تشنج کرد به صورت پرش لبها و هوشیار هم نبود و یک دقیقه طول کشید اون روز که من رفتم پیش دکتر ی نسخه هم برام نوشت که گفت نو ایران پیدا نمیشه و باید از اونور کسی برات بفرسته میگفت شاید رو بچه های مقاوم جواب بده امیدم بهد از خدا به این که بتونم کسی رو پیدا کنم که دارو رو برامون بفرسته شاید با اون تشنج شون کنترل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان مهربون دکتر پسر منم اشرفیه تشنجش به نظر میاد بعد از سه بار تغییر دوز داروها کنترل شده چون خفیفه نمیتونم صددرصد بگم و مشکل کم خونیشم که من از زیر یکسال دنبالش بودم با دو ماه دارو دادن اشرفی خیلی بهتر شده خدارو شکر البته هنوز به حد مینیمم نرسیدن همشون ولی خوب من تو این و سال نتونسته بودم حتی یکم فاکتورهای خونیشو بالا ببرم البته این سری می خوام یه سر پیش دکتر محولاتی هم برم چون خیلی تعزیفشو شنیدم
گلی جون واسه ابن پرسیدم که با شروع شدن سیناکتن دکتر دخترم سابریل قطع کرد، من فکر میکنم نباید قطع میکرد، چون بین داروها، سابریل از همه قویتر و اثرگذارتره، کاش اشتباه نکرده باشه
نازنین جان پسر منم سه روزش بوداینطوری شد بردم دکتر متوجه نشدن تا چهارماهگی که وقتی سرشو خم میکرد مثل عروسکها سیاهی چشماش باا میرفت نمیخوام نگرانت کنم اما بچه من از همونموقع تشنج داشت چون نفهمیدن پسر 15 ماهم عین بچه سه ماهه هست یه فوق تخصص اعصاب حتما ببر
ممنون مامان محمد، ایشالا پسر عزیزت هر چه زودتر بهبود پیدا کنه، برای دختر منم دعا کن، دارم دق میکنم. مامان محمد شما اوایل ازش نوار مغز گرفتید؟ اگه آره نرمال بود ؟ چرا دکتر متوجه نشد؟
لطفا برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستید...