2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808662 بازدید | 6396 پست
خیلی ناراحتم دیروز بعدظهر جاپریدنهای پسرم خیلی زیاد شد ازش فیلم گرفتم و رفتیم پیش دکترش وقتی فیلمها رو دید گفت نوار بگیرید و احتمالا اسپاسم شیرخوارگی هست بعد از دیدن نوار هم گفت اسپاسم شیرخوارگی هست ولی خوشبختانه زود متوجه شدیم وهنوز در مراحل ابتدایی هست و تبدیل به هیس آریتمی نشده و به داروهای قبلیش سابریل رو هم اضافه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نانی جان ازجاپریدن یک نوعلامت تشنج هست که تو هربچه ای فرق میکنه برا پسر من به این صورت هست که دستها و پاهاش رو از هم باز میکنه و یکدفعه ده تکون محکم میخوره و بدنش در حد یکی دو ثانیه سیخ میشه
ما که از نوار مغز خیلی چیزی متوجه نمیشیم کاش میومدیم همین جا هممون عکس نوار مغز بچمونو با خلاصه وضعیت و نوع تشخیصی تشنج توسط پزشکشون میزاشتیم. هرکس موافق بود بزاره. شاید به نتایجی برسیم. ممنون خودمم میزارم حتما. وقت کنم امشب میزارم.
Lilypie Maternity tickers
بچه ها دکتر گفته بود واکسن بچمو دوگانه خردسال بزنم رفتم بهداشت گفت دوگانه هیچ جای تهران موجود نیست اومدم تو اینترنت سرچ کردم کلینیک دانشگاه تهران زنگ زدم و رفتیم اونجا زدیم حالا دو ماه دیگه دوباره همین داستانه من نمیدونم سیاه سرفه که ریشه کن شده واسه چی به بچه ها میزنن که تب کنن بچم اصلا تب نکرد
سلام والدین عزیز نمیدونم کسی از شماها برنامه مادر کودک تندرستی از شبکه سلامت رو نگاه میکنه یا نه ؟ اما فردا موضوع این برنامه تب و تشنج در کودکان هست که دکتر کارشناسشون هم کتر اشرفی هست من اطمینان دارم چون موضوع تشنج هم هست حتما خیلی به درد والدین این تاپیک میخوره و حتی میتونید تماس تلفنی بگیرید و سوالاتتون رو بپرسید پیشنهاد میکنم حتما ببینید این برنامرو