2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808675 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم واسه روحیه مامانایه مهربون،،،، شب عیدیه محتاج دعاتونم دوستان

*月が飛ぶ*

هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
سلام به همگی سی سی جون .شمیم جون بن یو اناهیتاو.....همگی خوبین؟ سی سی طبق معمول فعاله افرین..... من وقتی دکترداروی پسرم وقطع کرد وگفت چیزی نیست پرشهای خوش خیمه خیلی خوشحال شدم ..اما ازدوسه روز پیش دوباره پرشهاش زیادشده نگرانیم هم زیادتر .نمیدونم چیکارکنم دوباره ببرمش دکتر یاطبق گفته دکترش تا یه ماه دیگه صبرکنم.. هنوزم ختنه نشده هوا گرمترمیشه منم هولش ودارم ..واکسن 6ماهگیشم باز م باید دوگانه بزنم..خداهمه روازنگرانی دربیاره
خدایاکمکم کن که هرچه می شکنم دل نباشد...
سلام باران خانوم. چه خوبه جزئیات بیشتری درباره بچتون و حالتاش بنویسین. اینجا علاوه بر خودمون که از حال هم خبر میگیریم یه منبع خیلی خوبم هست که سایرین میتونن تحقیق کنن و اگه کسی مشابه بچشون باشه از تجربیاتش استفاده کنه. یادمه بعد از عید بچم دستاشو وقتی ذوق زده میشد صاف میکرد و مشت میکرد مثل کسی که شعار میده. نگران شده بودم و توی صفحات اول همین تاپیک یه مورد مشابه دیدم و نوشته بودن طبیعیه و خیلی استفاده کردم.
سلام دوستان دختر من 18 روز بعد از واکسن MMR تب و تشنج کرد دکتر گفته 18 ماهگی واکسن دوگانه بزنه و MMR نزنه کسی اینطوری بوده که MMR نزنه؟؟ مسول واکسن تو بهداشت میگفت بزن نمی دونم چی کنم مطمئنا حرف دکتر درست تره
خداجون شکرت
سللم دوستان خوبید همگی.....من چند مدته اصلا نمیتونم بیام سایت نمیدونم چرا نینیذسایتم قاط زده حال خودتونو بچه هاتون خوبه؟ آناهیتا مامانحی هم خوبه خداروشکر فعلا درحال تلاشه و انشالله نتیجه میگیره حتما باران جان ممنون از لطفت گلم خداروشکر که پرشای خوش خیم بوده نترس انشالله هیچی نیست و پرشاش بخاطر تخلیه شارژه نوزادیه عزیزم ماه کوچ حرف دکترتو گوش کن خونه بهداشت چی سرش میشه سیاه سرفه خداروشکر فعلا ریشه کن شده در ضمن پنج سالگی میشه تکرارش کرد نگران اونش نباش مهم اینن که پسرت خدای نکرده تشنح نکنه راستی دوستای گلم من هفته پیش بنیامین رو بردم نوار مغز و یه امید خدا شورع کردیم بهه کم کردن داروش دعاش کنید بچه ها...فرپا هم قراره آمپول سیتی کولین بزنم اما خیلی میتسرم چون عوارضش تشنجه همش میترسم باز بنیامین تشنج کنه و روز از نو روزی از نو بدبختی اینه که شوهرم میگه نزن اما من میگم چون دکتر کفته بزنیم توروخدا دعاش کنید خدای نکرده تشنح نکنه دیگه آهان راستی دکتر برای بنیامین برای اخر ماه دیگه باز ام آر وی نوشته خیلی استرس گرفتم گفتم برای چی دکتر گفت اصولا میگیرم یکی دیگه یکسال بعد از اولی توکل بخدا اینروزام سراسرر استرسه استرسه اینده بنیامین استرس آمپولاش استرسه راه افتنش نمیدونم چی میشه کاش میشد این مرحله از زندگی رو جهشی رد کرد خیلی خسته ام دلم دوروز بیخالیو اسودگی میخواد اما کووووو انشالله برای هممون میسر میشه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام به همگی ، آنیتا جون دخترت چطوره ؟ این روزا همش یا مطب دکترم یا بیمارستان یا آزمایشگاه ، دیروز دکتر غدد نتایج آزمایشات مایع نخاعشو دید ، گفت خوبه و فردا باید ببرمش گوارش برای کبدش که بزرگ شده و نتایج آزمایشای کبدشو نشون بدم . لطفا خیلی امیرعلیو دعا کنید ، تقریبا هر روز این بچه رو میکشونم این ور اون ور که دکترا تشخیص بدن چه بیماری داره ؟ مشکوکن به بیماریهای متابولیک، بن یو خوشحالم حال بنیامین بهتره و داروهاش میخواد کم شه ، خدا کنه هیچوقت دیگه تشنج نکنه و با آمپول سیتی کولین بتونه راه بره و روند تکاملیش خوب پیش بره .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
سلام بهمگی منیژه جون ای خدااا بخدا همیشه همیشه بیاد خودت و امیر علی هستم روزی که دکتر گفت داروی بنیامین رو شروع کنید کم کردن از ته دلم دعا کردم یه همجین روزیو همتون ببینید اشک میرختمو دعا میکردم مطمئن باشید نینیای شما هم خووب میشن و لذت میبرین اژ بزرگ شدنشون
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
برای همتون دعا کردم انشالله تا سال دیگه این تاپیک پر بشه از شادی و شیطنت بجه هامون