2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808408 بازدید | 6396 پست
مامان ابولفضل آزمایشگاه پارسه آمادگاه خوبه خیلی خوب خون میگیره
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
سلام به همه خداروشکرکه امیرعلی بهتره ومرخص شده خدا همه بچه هایه بیماروشفا بده
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سی سی جان معمولا عصرا اینجوری میشه فکر کنم بیخوابی هم تاثیر داشته باشه اخه چند روز هست روز نمیتونه بخوابه پرشاش اونقد شدیده که بیدارش میکنه.فقط شب میخوابه.امروز بهتر بود قرمزیش خیلی کمتر بود
آنیتا الان امیرعلی تحت نظر دکتر محولاتی دارو مصرف میکنه ، از دکتر اشرفی نتیجه نگرفتم ، طولانیترین زمان درمان امیرعلی با دکتر اشرفی بود ولی تشنجاش کنترل نشد ، البته بدن بچه های ما مقاوم به درمانه و شاید دکتر مقصر نباشه ، دکتر اشرفی خیلی محتاطه توی دارو دادن و خیلی سخت دارو رو عوض میکنه .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
منیژه جون دکتر تنکابنی به من میکفت غذا ربطی به تشنج نداره اما اشرفی میگفت مریضایی داشته که نثلا با خوردن بستنی تشنج میکردن یا مثلا خیار!!!! ادم نمیدونه حرف کی درسته اما اگر علت تشنج متابولیکی باشه حتما به تغذیه مربوط میشه
سیسی جان فکر کنم منو با بن یو اشتباه گرفتی تشنجای پسر اون پنج ثانیه ای بود رایتی یه سوال اشرفی میگه توپوماکسو هفته ای ربع اضافه کن و اگر مشکلی نبود ربع کلوزامو کم کن. محولاتی اما گفته بود هفته ای نصف توپوماکس اضافه کن و نصف کلوزامو کم کن. بنظرتون اضافه کردن دارو ضربتی باشه توی اثرش فرق داره یا ربطی نداره؟ اگر یهو زیاد کنم احتمال قطع شدن تشنج زیادتره یا فرقی نمیکنه؟
سلام بچه ها تو تلگرام یه گروه جدید باز کردیم هرکی می خواد شمارشو بده اونجا سیوش کنم اینجا سخت می شه اومد جدیدن
خدایا هیچ چیزی تو دنیا ارزش سلامتی که دادی را نداره پس به بزرگیت قسم می دم که سلامتی ایلیارم برگردون http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=588533