2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808633 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. راستش بعضی تشنجها مقاوم به درمانن و توی تشنجهای بچه ها این حالت زیاده. بچه من ام ار ای و سی تی اسکن و ازمایش متابولیک داده همه سالمه. دکتر گفت احتمالا جهش ژنتیکی هست. البته دکتر الرژیش میگه الرژی تشنج میاره و مقاوم به درمان هم میاره چون خود داروها الرژی زا هستن. اول که بچه میخوره چند روز قطع میکنه تشنجو ولی چکن الرژی زا هست دوباره تشنجاش شروع میشه. نمیدونم والا رایت و دروغشو. البته میگه دکترای اعصاب اینو قبول ندارن و میگه توی بیمارستان مفید دارن با همکاراش روش تحقیق میکنن!!!!
سلام به همگی و خیلی ممنونم بابت پیگیری حال امیرعلی چه تلفنی و چه از طریق سایت ، امیرعلی بعد از 6 روز بستری شدن در بیمارستان مفید 21ترخیص شد . توی این مدت علاوه بر دکترای مغز و اعصاب با دکتر آسم و آلرژی ، دکتر گوارش و غدد صحبت کردم ، دکتر منصوری که مربوط به آسم و آلرژی هست میگه غذا روی تشنج تأثیر داره و بیماری داشته روزی 30بار تشنج میکرد ولی با کنترل غذا به روزی سه بار رسید ، صحت این حرف با گوینده ولی من ازش خواستم راهنماییم کنه ، گفت بیا درمانگاه آسم و آلرژی و گفت خودش داره روی این موضوع تحقیق میکنه ، امیرعلی با آمپول سیناکتن ، قرص فنوبارب ،کپسول زونیساماید و قرص کلوبازام ترخیص شد و الان همیشه خواب آلوده س و چشماش کاملا باز نیست و حالت خماره .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
سلام امروز ابوالفضل آزمایس خون داشت ما شهرستانی هستیم هر چی گفتم بریم اصفهان شوهرم قبول نکرد از 9صبح تا 11بچم اشک ریخت تا آزمایش گرفتن خیلی حالم بده حالا شوهرم میگه برا دفعه بعدی میبرمش اصفهان کدوم آزمایشگاه خوب خون میگیرن؟
تدبیر کند بنده و تقدیر نداند/تدبیر به تقدیر خداوند نماند💓 
سلام منیژه خانوم. شکر خدا که ترخیص شد. منم در مورد ارتباط سیستم گوارش با مغز شخصا تجربه ای دارم. چند سال پیش موقع خواب داخل سرم یک نقطه درد گرفت که با ریتم نبضم کم و زیاد میشد. منم به همسرم گفتم ای وای رگم گرفته و دارم سکته می کنم. رفتیم دکتر برام داروی معده و گوارش نوشت.!! منم اصلا داروها رو نگرفتم. اومدم خونه دارو گیاهی خوردم و خوب شدم. شاید واقعا تغذیه به مغز و در نهایت تشنج ربط داره. ضمنا قدیمیا اعتقاد دارن بعضی غذاهارو نباید باهم بخوریم مثل هندوانه با گوشت - آجیل با گوشت - و ... . چه خوبه در این زمینه هم یه کنترل داشته باشین.
منیژه جون پشر من مریض دکتر منصوریه. نکنه اونو گفته!!!!! البته پسرم روزی سی بار تشنج نداشته نهایتا روزی بیست بار ولی با شیر نیوکیت تعدادش کم شد. اون به منم گفته مریضایی رو که اونجا داشتن و با غذا بهتر شدن. البته در مورد پسرم که میگه اصلا الرژیش عامل تشنجشه چون پسرم الرژی هم داره. دوست دارم یه دفعه برم یه دکتر الرژی دیگه هم نظرشو بپرسم
راستی . خانوم لی لی و منیژه خانوم. شما که روی تغذیه تمرکز کردین دارو گیاهی رو هم تست کنین. قدیمیا همه ناهنجاریای گوارشی رو با زیره و کلپوره و شوید و ... رفع میکردن. منم همین کارو میکردم. نظرتون چیه ؟
آنیتا جون ، امیر علی از زمانی که بستری شد و همزمان فنوبارب، فنی تویین و دیازپام وریدی گرفت همه تشنجاش کنترل شد و الان با تزریق 9آمپول سیناکتن ، دکتر محولاتی میگه آمپول اثر کرده ، الان خیلی شله و انگار همیشه خوابه ، لیلی جان ، البته دکترای مغز و اعصاب از جمله خانم دکتر کریم زاده رابطه غذا و تشنجو قبول نداشت و وقتی ازش پرسیدم گفت غذا تأثیری نداره ، خانم سی سی ، در موسسه حجامت ایران دکتری بنام پروفسور خیراندیش کار میکنه و دوشنبه ها فقط بچه های تشنجی ویزیت میکنه ، من امیرعلیو بعد از ترخیص از بیمارستان بردم پیش شاگردش (دکتر سید رضا رضایی )و یکی از دستیارای این دکتر وقتی وضعیت امیرعلیو شنید گفت بهتره ببری پیش استاد خیراندیش چون اون تخصصی راجع به تشنج کار میکنه و اطلاعاتش بهتره و میگفت پسر تشنجی11 ساله مقاوم به درمان دارن که الان داروهاش رسیده به یه قرص گیاهی ولی همچنان تشنجش قطع نشده ولی شده ماهی یکبار .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ