2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808668 بازدید | 6396 پست
سلام به همه مامانها وآرزوسلامتی واسه همه نی نی ها وبچه ها گل وخشکل وخسته نباشیید به همه مامانهایه صبورو مهربان باران جان عزیزم دکترقضاوی بیمارستان الزهرا هست همه روزه بقیراز5شنبه تلفنی کلینیک تخصصی نوبت باید بگیریی دوستم ودرمورد واکسن وختنه پسر گلت والا من زیاد تجربه ندارم ولی اصولا هرکاری روواسه بچه هایه حساس باید با پزشکشون مشورت کرد
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
من یه سوال دارم این دختر گله ما 48ساعت سرماخورده دیروزم یه ترس وحشتناک به من داد میخواست بیدار بشه کمی دستاشو کشید سرشو بلند کرد وچشماش حالت نیمه باز بود داشتم سکته میکردم فکرکردم دوباره تشنج گفتم یا امام حسین حالا باید چیکار کنم بعد دیدم که نه آروم شد وخداروشکرتشنج نبود حالا دوستان شما تجربتون بهتره من چیکارکنم این گل دخترم سرما نخوره اینقدر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بنظرتون یه پزشک تغذیه ببرمش لازمه یا خیر؟؟؟؟؟
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمیم حان اگر دخترت خیلی لاغره و زود بزود سرما میخوره زینم پلاس عالیه براش با نظر ذمتر بهش بده پسر منکه ت وقتی زینم پلاس میخورد نه نریض میشد و اینمه خیلیم خوب وزن میگرفت
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
اگر بتونی مامان ایلیا رو هم پیدا کنی هیلی خوب میشه اونم چند تا دشت برای جند ماه خیالت راحت مبشد
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔