2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808620 بازدید | 6396 پست
سلام بهکه سیسی حان پسر من دیگه تشنج نداره خداروشکر درمان طب سنتی برای نوزادنی که دچار صرع یا فلج مغزی یا تشنج شدند ماساژ ملاح سر با روغن سیاهدانه یا بادام تلخ هر روز تا قبل از دوسالگی اینکار باعث تقویت بافتهای مغز و قوی تر شدن امها میشود و همجنین باعث زشد بهتر مغز میشود و بهره هوشی را بالا میبرد اینو ازیه مطلب پیدا کر م گفتم اینجا بذارم
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام مامانای مهربون ایشالا به برکت ماه رجب وبحق امیرالمومنین همه مریضها بخصوص نی نی ها خوب خوب بشن.ازهمتون ممنونم.منم دیروز امیرحسینم وبردم نوارمغزالبته چیزی نشون نداد.ولی دکتریقینی بهش کلونازبام داده . حالا نمیدونم امروز بهش بدم بخوره یا نه...راهنمایی میخوام ازتون....اگه ندم بدترمیشه ؟ میترسم بدنش عادت کنه به این ارامبخشها... با افزایش سن حالتهابدترمیشه ؟ طب سنتی جوابگوهست کسی تجربه داره ؟گیج شدم...اخه بچم بخاطرزردیش فنباربیتال خورد همش خواب بود شیرهم بزور میخورد.. بعدازقطع اون قرصها اینجوری شدقبلش چیزیش نبود..همش افسوس میخورم چرا بهش دادم کاش مثل قدیمیاباترنجبین وشیرخشک درمان میکردم .زردیش زیادبالانبود12 بود....
خدایاکمکم کن که هرچه می شکنم دل نباشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باران جان دکترتشخیص میده که بچه زمینه واستعدادتشنج روداشته که بهش فنوبارداده والان هم حتما صلاح دید دکتربوده اونا خیلی بهتراز مثلا من که سواد کاروندارم میدونن مخصوصا دکتریقینی سوادبسیارخوبی داره حالا اگه مثله من وسواست خیلی زیاده پیش دکتر قضاوی هم ببرش چون اون هم متخصص اطفاله هم فوق تخصص مغزواعصاب کودکان اگه اون هم تشخیصش همین بود دیگه خودت میدونی عزیزم ولی کوتاهی نکن بچه ها گناه دارن گاهی ترحم هایه بیمورد ما باعث مشکل واسشون میشه پس دوست خوبم شما یه مادری وبی شک یک فرشته که خداوند به همراه این کوچولو بدنیا فرستاده واسه مراقبت از اون پس عزیزم حتما با دکترهایه خبره ودانا وباسوادمشورت کن وتصمیم بگیر دوستم
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
خوب میشه باران جان اصولا باید 1یا 2سال داروبخورند سوالی که واسه من بودو کلی گشتمو پرسیدمو بهم گفتن بچه ماهم 1بار تشنج کرده اونم سن نوزادی بخاطر زردی فنوبار بهش داده بودن ولی گفتن استعداد تشنج داره که بعد 7سال دوباره یه تشنج خفیف داشته اونم بخاطر تب بوده وفکرکنم کمی فشارواسترس مدرسه
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
سلام مامانای مهربون دختر من 17 ماهشه دو بار تب و تشنج کرده نوار مغز گرفتیم عادی نبود دکتر لیسکانتین داده وقت ندارم پستا رو بخونم دو روزه داغونم یه سوال،دارو رو رو بخوره خوب میشه؟؟ لیسکانتین هم پیدا نمیشه ما شهرستانیم تو تهران کدوم داروخونه میشه پیداش کرد؟ اگه شروع کنه به خوردن و دارو بازم کمیاب شه چیکار کنم؟؟؟ تو رو خدا راهنماییم کنید
خداجون شکرت
شمیم جون میخوام پسرم وختنه کنم اشکال نداره حتما باید بادکترش هماهنگ کنم؟واکسن چهارماهگیش هم هست بزنم؟ راستی دکترقضاوی کجاست چطوری نوبت میده
خدایاکمکم کن که هرچه می شکنم دل نباشد...
سلام مادر ماه کوچک، پسر من (امیرعلی)قرص لیسکانتین 250 میلی میخوره ، برای شما شربت تجویز شده یا قرص و با چه دوزی ؟ تهران برای خریدش با کمبود مواجه نشدیم ، شهرستانتون کجاست ؟ اگه نتونستی گیربیاری ، بهم پیام بده ، من برات تهیه و پیک میکنم . پس بهم خبر بده عزیزم
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
سلام منیژه جون عزیزم ممنون از لطفت شربت تجویز کرده شما فقط به من بگین کدوم داروخونه میشه تهیه کرد یه روزه تهرانیم عزیزم خدا بچه ات رو صحیح و سالم حفظ کنه من دوباره بهت پیام میدم اگه گیر نیاوردیم
خداجون شکرت
بازم سلام باران جان بنظرم بده مسلما هر دارو عوارضی داره ولی با قطع دارو خوب میشه ولی خوب دادنش بهتره دختر دخترخاله من چند بار بچگی تشنج کرد و بهش دارو نداد الان سهذسالشه خیلی بد حرف و کم حرف میزنه دکتر گفته چون دارو ندای تشجای ریز داشته روش اثر گذاشته دیگه توکل بخدا ماه کوچک مامان ایلیا چند تا بسته داشت من اینجا از هلال اهمر میگیرم فکر میکنم تو هر شهر شهری داروخانه های هلال احمرش داروهای کمیاب رو داشته باشن عزیزمآزاد تو یزد فراوون گیر میاد که قیمتش۳۵تومنه ولی اگر بخوای میتونم ببرم بیمارستان دکترا بنویس در حد دوتا با دفتر چه می ن خبر بده بهم خواستی برات میگیرم آره عزیزم چرا خوب نشه پسر منم لیسکانتین میخوره و خوب شده نگران نباش عزیزم باران جان فکر کنم باید دوگانه بزنی نه ثلاث واکسن چهار ماهگی و حتما هماهنگ کن با دکتر
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
بازم سلام باران جان بنظرم بده مسلما هر دارو عوارضی داره ولی با قطع دارو خوب میشه ولی خوب دادنش بهتره دختر دخترخاله من چند بار بچگی تشنج کرد و بهش دارو نداد الان سهذسالشه خیلی بد حرف و کم حرف میزنه دکتر گفته چون دارو ندای تشجای ریز داشته روش اثر گذاشته دیگه توکل بخدا ماه کوچک مامان ایلیا چند تا بسته داشت من اینجا از هلال اهمر میگیرم فکر میکنم تو هر شهر شهری داروخانه های هلال احمرش داروهای کمیاب رو داشته باشن عزیزمآزاد تو یزد فراوون گیر میاد که قیمتش۳۵تومنه ولی اگر بخوای میتونم ببرم بیمارستان دکترا بنویس در حد دوتا با دفتر چه می ن خبر بده بهم خواستی برات میگیرم آره عزیزم چرا خوب نشه پسر منم لیسکانتین میخوره و خوب شده نگران نباش عزیزم باران جان فکر کنم باید دوگانه بزنی نه ثلاث واکسن چهار ماهگی و حتما هماهنگ کن با دکتر