2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808703 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من یه دوره کلاس طب سنتی رفتم میگفت بادام درختی واسه مغز خیلی خوبه یه مدل شیر بادام هم یاد داد به اینصورت بادام خام رو پوست کن می کنیم (با آب جوش) بعد از خشک شدن آسیابش کرده یه قاشق(معادل 15 تا بادام میشه) رو با یه قاشق عسل و یه لیوان آب می ریزیم مخلوط کن 5 دقیقه مخلوط شه رنگش سفید میشه مثل شیر ما یکی از فامیلامون ناراحتی عصبی داشت می خورد میگفت خیلی خوبه شاید واسه بچه هامون خوب باشه
خداجون شکرت
سی سی جان یعنی دکتر خودش دارو نداده یا اینکه داده ولی شما خودت بهش نمیدی ؟
هیچ کودکی نگران وعده بعدیِ غذایش نیست،زیرابه مهربانیِ مادرش ایمان دارد... ایکاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم...  
دارو داده بود ولی به نکته ای پی بردیم که وقتی بچه رو تغییر وضعیت میدیم بچه عادی میشه. توی دو سه صفحه قبلی کامل. توضیح دادم. این بود که داروشو دکتر قطع کرد. به نظر من حالتهایی که مخصوصا بین سن یک ماهگی تا چهارماهگی هست خیلی با تشنج و صرع اشتباه میشن. تو این سن بچه ظرفیت بعضی هیجانات و خستگیها رو نداره و واکنش شبه تشنج داره. امیدوارم خانوم لی لی هم بیشتر موضوع. رو بررسی کننن.
سی سی جان اگر با تغییر وضعیت قطع میشه خوب احتمالا تشنج نیس. مثلا اگر بغلش کنی قطع بشه یا دستشو بگیری لرزش تموم بشه تشنج نیست ولی اگر تموم نشه تشنجه. منم سه ماهگی فکر میکردم تشنج نیست. فکر نیکردم الرژی یا رفلاکسه. مخصوصا که مرکز طبی پنج ساعت نوار مغز ال تی امشو گفت نرماله ولی خوب اشتباه اونا مارو هم منحرف کرد متاسفانه و دوماه عقب انداخت. ولی پسر من وقتی وضعیتش تغییر میکرد قزع نمیشد. البته بیشتر در حین شیر خوردن میشد و توی خواب. که شیر ضد الرژی که براش شروع کردیم و شیر خودم قطع شد کلا دیگه موقع شیر نشد و الان فقط اول خواب میشه
سلام خانوم لی لی. چه خوب شد سر زدین. یه مدت نبودین. ای کاش میشد بچه های همدیگه رو میدیدیم . با هم جلو میرفتیم. نکات ریزی هست که باید با هم تبادل نظر کنیم. بچه من درحال حاضر موقع تعویض پوشک خیلی دست و پا میزنه و سرش به عقب میبره و بالارو نگاه میکنه. نفس نفس میزنه و یه لرز کوچیک بعضی وقتا داره توی دستاش و خودشو جمع میکنه فقط یک ثانیه. - وقتی زیاد باهاش بازی کنیم شروع به نفس نفس میکنه و با عصبانیت و شدت دستش یا عروسکشو میخوره. همون لحظه به شکم میذارمش روبالشت نرم نرمال میشه. - وقتی تو حالت عصبانی و هیجانی میخوابه اول خواب بیدار میشه و بعضی وقتا یه کم گریه. بعدش باهاش بازی میکنم و میخوابه. - موقع شیر خوردن هم یه وقتا حالت هیجانی و نفس نفس داره و مدام سرش رو از سینم جدا میکنه و برمیگردونه. به خاطر هیجان و نفساش یه وقت شیر تو راه نفسشم میره. با این حالتا مطمئنم اگه دوباره بریم دکتر میگن تشنج و صرعه. ولی کاملا یقین دارم نیست. بچه من و شما و بن ییو دقیقا توی سنی این حالتا شروع شده که از حالت نوزاادی بیرون میاد و با محیط ارتباط برقرار میکنه . ما انتظار داریم بچه ها مثل ما رفتار کنن ولی سیستم مغز و اعصاب اونا هنوز کامل نیست.. والا ما هم وقتی عصبی هستیم اول خواب سخت میخوابیم. غذا درست نمیتونیم بخوریم. بچه شما دقیقا موقع شیر خوردن و بیداری اول شب چه حالتی داره که بهش تشنج میگین. من تمام تاپیک رو. خوندم. شما جواب ال تی ام توی مرکز اول نرمال بوده ولی توی پارس غیر نرمال بوده. آیا اگه به یک جای سوم هم میرفتین چه جوابی میدادن ؟؟ اگه صحبت از قلب بود میگفتیم آنژیو کردیم دقیقا این رگ بستست. ولی صحبت از مغزه با اون همه پیچیدگی و تازه مغز یه نوزاد که هنوز تازه در حال رشده و تکامل پیدا نکرده. عروسک رو جلو بچه سه ماه و نیمم میگیرم هنوز بلد نیست دستاشو بیاره جلو بگیره و یه حالتای عجیبی نشون میده حتی. یه بارم داشت تمرکز میکرد بگیره یدفعه یه لرز کوچیک زد. خواهش میکنم بیشتتر روی بچه تمرکز کنین. من مطمئن هستم اینا واکنشای طببیعیی مغزه یا عدم تحمل هیجانات یا ... جالبه همین الان بچم کنارم خوابه دستاشو پاهاشو سریع بالا مینداخت و پرش داشت(همون که نشونه تشنجه) ولی یه باد ازش خارج شد و راحت شد.!!! لطفا حالتای بچتون توی اول خواب و موقع شیر خوردن رو دقیقا توضیح بدین. ازتون ممنون میشم
baby , infant seizure
Hi all dear parents There is a special type of conditions that if you see in your infant , I can share my own experiences with you. These conditions are as follows: - A baby who are laid down, a panic mode is made in his face and if you hug him , his mode will become Ok. - In the same situation, it is felt that the baby wants to cry but he/she could not to do. - Sometimes the baby moves his hands suddenly forward and his hands and body goes stiff and rigid and his breathe stops. His face bruises. It takes only about 3 to 5 seconds. - Then the baby begins to cry. - This condition happens more when changing diaper (important) - Usually the baby’s hands and foots cool in these conditions. - Usually these conditions become more during the afternoon and evening. - The baby is less than 4 months.  If your baby has these moods, please call me by this e-mail. I hope that I can help you. holylandtova@yahoo.com -- Lables: epilepsy mri eeg - infantile spasm - brain
سلام سی سی جان .پسرمنم سه ماه ونیمه روزی یکبارتوخواب یابیداری یه پرش توی دستاش داره ولی چشماش تغییری نداره..نوارمغزش هم خوب بودولی نمیدونم چرا دکترش کلونازپام داده که عوارض داره اعتیاداوره وتواین دو روز که بهش دادم بیقراره درست شیرنمیخوره وبدنش لخت شده بچم درحالت عادی خیلی ورجه وورجه میکنه اما حالا همش بیحاله...البته رفلکس هم داره امپرازول میخوره ...ایناروگفتم شاید بدرد تحقیقاتت بخوره...من میترسم بهش داروندم شایدعواقب بدی داشته باشه توخیلی شجاعی..البته عواقب این داروی ارامبخش هم کم نیست .اگه سوالی داشتی بگو
خدایاکمکم کن که هرچه می شکنم دل نباشد...
از اولش یه ماه پیش بود یه دفعه دستاش وازهم بازمیکرد حالت پرش یکی دوثانیه..اولش فکرکردم هیجانی شده ولی تکرارشدتوخواب وبیداری بردمش نوارمغز که چیزی نشون نداد..
خدایاکمکم کن که هرچه می شکنم دل نباشد...
بچه منم این حالتو داره. نمی دونم والا چی بگم . دارو خوردن یه مشکله نخوردنشم یه مشکل برای بعضیا. ضمنا وقتی بچه رو میخوابونین به پهلو باشه و یه بالشت پشتش بذارین که بر نگرده. من تجربه کردم خوابش راحت میشه و از خواب نمیپره. شما هم نتیجه رو حتما بگین.
سلام ، ماماسن شما تهرانی ؟ اگه تهرانی سابریل و بقیه داروهای ضد تشنجو از داروخانه ساختمان مطب دکتر اشرفی تهیه کنید ، توی خ دکتر قریب ، ساختمان شباهنگ ،اگه تهران نیستی پیام بده برات تهیه کنیم و برات بفرستم .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ