2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808675 بازدید | 6396 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لی لی چقدر سخته توی کتاب خوندم اگه توی اون حال بگیری و حرکتش کم یا قطع بشه یعنی تشنج نیست خواهر جان خدا صبرت بده و بچه ت زود زود عاری از این حرکات بشه حالا یه مدت هم خودت دقت کن سردی ها رو نخور و خودت رو ببند به گرمی ها شاید اون جور اثر کرد و کمتر شد انشالا
سلام بر همگی سما جون کار خوبی کردی باز خوشبخال شما دستتون برای دکتر بردن بازه و میتونید چندین دکتر ببرید هر کدوم خوب بود اونو لدلدمه بدید من که تو یزد یدونه دکتر بیشتر نیست مجبورم همش ببرنش پیش اون دیگه سما جون این کار درمانه با اشرفی کار کرده منن از بقیه دمترای یزد خیلیییی تعریف اشرفی رو شنیدم اگر یزمانی بیارمش تهران منم میبرم پیش اشرفی‌ راستی سما جون تشنج زیر سه ماهکی امکان تاهیر حرکتی داره وبالای اون عپارض خیلی خیلی کمه پس نگران نباش منیژه جون صداسازی میکنه پسرت؟مثلا برا خپدش آواز بخونه؟ بنیامین الان ابو بابا آغا میگه...گاااهی وقتا هم دد و بده میگه...تو مار درمانی درباره وضعیت پسرت چی گفتن؟گفتار هم میخوای ببری؟ منیژه پسرتو هم عین پسر من تعادل نداره؟پسر من بلده ببشینه اما تعادل نداره اصلا خیلی خیلی غصه میخورم براش داره یسالش میشه فقط به نشستنشم راضیم اما نمیتونه...البته الان یکم سینه خیز میکنه و قل هم تند تند میخوره دور خونه..پسر تو هم اینکارو میکنه ببخشید اگر قبلانم ازت پرسیدم انا یادم نیست توروخدا ببخش اینقدر سوتل میپرسم آخه تو تنها کسی هستی که وضعیت پسرت مثل منه معرفت جون تو چه سنی باید ذهنی هم کار کنیم براشون من چند روز پیشش توپ و هاپوی پسرمو رو چند بار نشونش دادم بعدش مگیقتم بنیامین توپو بگیر میگزفت ازم و وقتی میگفتی بنیامین هاپو رو بگیر هم میگرفت بنظرتون اینا خوبه؟ منیژه جون انیدوارم هرکز ده تشنج نکنه امیر جون لیلی الهی بمیرم دکترا که مارو درک نمیکنن ننیدونن ما با هر بار تشنح بچه هامون چه حالی میشیم لیلی آره خوبه سطح هپشیاریش پس کامل قطع نمیشه شاید فقط کم میشه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
راستی معرفت جون رو حساشون چجوریکارمیکنن بچها من از کجا بفهمم پسرم مشکل حسی هم داره یا نه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
بن یو خیلی خوبه که بچه ت قل میخوره 4 دست و پا میره خوشحال باش ممکنه کند باشه ولی انشالا میرسه به بقیه حالا یه بار همت کن و بیا تهران تا دلت درست شه یا زنگ بزن وقت وسط بیمار بگیر یا همین جوری هم بیایی قبول میکنه طفلک دکتر اشرفی نگران چی هستی که نمیاری؟ ساعت 2 یا زودتر مطب باش شب هم برمی گردی اگه نگران جا هستی میشه یه کاری کرد خانمی ح
ممنون بن یو جون و سما جون راستش دیشب دکتر گوارش بردم. فیلم ماه اولشو که دید گفت این از نظر من بیشتر به رفلاکس میخوره تا تشنج. اما فیلم دیروزشو که دید گفت به رفلاکس نمیخوره. انگار یهو یه دردی میپیچه توی بدنش. میدونین جدیدا حرکتش عجیبه. اول اروم و اسلوموشن با یه صدا شبیه شیهه اسب خودشو جمع میکنه . پرش تند نیس! بعد کم کم دستش یه کم باز میشه ولی نه کامل. چشماشم خیره است یه کوچولو. بعد دست چپش یه کم میلرزه. پای راستشو هم جمع میکنه و صاف میکنه! بعد گاهی دست راستش هم جمع و بسته میکنه انگار به جایی هی مشت بزنه. همه اینا بیست ثانیه هم نمیشه. گاهی وسط مشت زدنش پستونک میدم میخوره دیروزم که موهام ریخت رو صورتش یهو پرید در حین مشت زدنش بود. قبلا این مدلی نبود نمیدونم چرا اخر هفته ها شدید میشه!!!! امروز شکر خدا از صبح نشده. یعنی ممکنه قطع شده باشه و این چند روز واقعا به خاطر سرماخوردگی حمله داشته؟ یعنی ربط دارن به هم؟ یا بخاطر دیفن هیدرامین خابالو شده و نیخابه قطع شده؟ البته دراین صورت باید به دیفن افرین کفت از داروهای ضد تشنج اثرش بیشتره هههههههه البته سه روز هم هست شیر کمکی میدم میخاستم امروز و فردارو کلا شیر هشک بدم ببینم خوب میشه یا نه که فعلا خودش انگار قطع شده و نمیشه تست کرد. ولی دیشب سه سری پشت هم مدفوع کرد. سری قبل هم که قطع شد اولش یه عالمه مدفوع کرده بود!!!!! واااااای خدا کمک کن کشف کنیم چشه علایم خیلی قاطی پاطیه
بن بو جان بچه ای که مشکله حسی داره دوست نداره زیاد نوازشش کنی حس درد پایینی داره رو حس شون هم با ماساژ وگشیدن جنسهای مختلف مثلا چیز زبر ونرم روی بدنسون کار میکنند که بدن شون تحریک بشه مثلا اگه بچه ات رو ویشگون بگیری عکس العمل نشون میده گریه کنه
سلام بر همگی سما جون خیلی هیلی ممنون از لطفت عزیزم اتفاقا منزل پدرشوهرم کرج هستش و مشکل جا ندارم ولی خوب میدونی تشنجای پسر من کنترله و میترسن ببرم پیش یه دکتر دیکه نظر جدید بده زحتمان بباد بره بختطر همین دو دل میشم از یه طرفم میگم نکنه ایننوار بگیره و بگه کنترلن وقطع بشه داروش آخه کندیش بخاطر شربت لیسکانتینه راستی پسرم از دیروز. یهویی دیگه میشینه تعادلش کامل نیست هنوزا ولی خوب میشینه خدارومشر انشالله کم کم بتونه بایسته راستی سما جون نمیدونم اینی که کفتی یعنی چیٔ ینوع تشنجه یا بیماریه؟ تپضیحی نداد دربارش؟ راستی کیهانی هم خوبه بنظرت؟ یا اشرفی بهتره؟ معرفت از حوایت ممنونم عزیزم نیشگون که نگرفتم تا خالا حالا فردا میگیرم خبر میدم ولی خوب وقتی بخوره زمین یا اسباب بازی بزنه تو صورتش خیلی گریه میکنه نوتزششم در حد معقول دوست دارن بیشترش رو نه کلا لوسه ماج وبوس و نازکردنو دوست داره اینا خوبه یا بد؟
سلام مامانای گل خوبید؟ کجایید دوستان نیستید منیژه حان بیا بگو انیر علی که دیکه خدای نکده تشنج نکردر راستی پسر منم الان پنج روزه میشینه اما هنوز تعادلش کامل نیست خیلی خیلی خوشحال شدم انشالله که همه بچه هامون پیشرفتای خوبی داشته باشن
سلام پسر من هفت ماهه اش بود که نشسته بود یهو انگار گردنش شل شد و بدنشم و یه کم بی حال شد دکتر میگه تشنجه و غیر عادی اخه سی تی و نوارش نرمال بود کسی همچین تجربه ای داشته اخه دکترش ازمایش متابولیک نوشته و منم حس میکنم بچه ام یه خورده تاخیر داره میشه اگه تجربه ای دارین بگین
خدایا کمکم کن