2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808693 بازدید | 6396 پست
سلام منیژه جون به خدا ناراحت شدم تازه خوشحال بودم که یکی پیدا شد که تشنج بچه ش کنترل شده باشه ایشاالله که چیزی نیست یعنی تو این مدت کاردرما نی نبرده بودی وتازه شروع کرده بودی که تشنج کرد چون منم یکی از بچه هام دو ماه خوب بود وهرروز دوساعت باهر کدوم کار میکردند یک ساعت جسمی ویک ساعت ذهنی الان یه مدته که تشنجهای خفیف داره یعنی مات زدگی داره خدا به همه مون کنه و خودش شفای بچه هامون رو بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدتی که از خوردن شربت اورفریل گذشت بهتر شده سه هفته تشنج نداشت ولی دوباره تشنج کرد البته این بار با تب بالا و من اشتباه کردم و تب بر مرتب بهش ندادم شاید اگه سر ساعت بهش دارو میدادم تشنح نمیکرد شب بهش استامینوفن دادم تا تبش پایین بیاد ولی صبح دیگه بهش ندادم و صبح تشنج کرد. البته هنوز بعد از یه مدتی که خوابید بیدار میشه ولی سه هفته تشنج نداشت
من متوجه شدم وقتی بهش استامینوفن میدم خوابش خیلی بهتر میشه و تشنج نمیکنه.اولین بار وقتی واکسن شش ماهگیش زدم متوجه شدم اونموقع فکر میکردم به خاطر واکسنه ولی الان متوجه شدم به خاطر استامینوفن بوده به نظر شما میتونه تاثیری داشته باشه یا من دارم اشتباه میکنم
سلام دوستان سما جان فکر نکنم دیگه نوار مغز بگیره میدونی من پسرمو میبرم کار درمانی کاردمانش گفت اگر خواستی ببری تهران ببر تنکابنی چون اشرفی پولکی شده نمیدونم والا سما بیهوشی انچنان ترسنکام نیست بیهوش بشه بهرته چون سر وصدتی ام آر ای خیلی زیاده بیدار میشه یزشو تکون میده بد میشه ام آر آیش نگران نباش پسر من سه ماهش بود ام آر آی با بیهوشی شد توکل بر خدا آناهیتا راست میگه اگر نیاز بدارو بود دیگه احبارا بده جاره ای نست که انشالله خدا نینیامونو شفا بده منیژه جون عزیزم الهی بمیرم عیب نداره حتما وزنش زیاد شده دپز دارپش کمشه آخه فکر نمکینم کار درمانی اونقدرا تاثیر داشته باشه منکه کار درمانش سخت بباهاش کار میکنه هی بهش مبگم میگه نه.کنترل شده دیگه جای نگرانی نیست منم هیلی میترسم...راستی پسرت هیچ پیشرفتی کرد؟ پسر من که همش ده جلسه زفت خورد به تعطیلاتو بعدشم که پسرم مریض شد حالا از فردا باز میبرم....بشما نمیگه برای نشستن ش چیکارا بکیند؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
لیلی جان بهت درخواست دوستب میدم قبول کن تا شمارمو بذلرم برات عزیزم منم خیلی موافقم با این قضیه. از نظر خودمم همیشه تشنج بنیامین به دل درداش ربط داشت نه که دل درداش به تشنجش میدونید هر وقت دل درد میشد تشنج میکرد یعنیمن اون موقع که نمیفهمیدم بعدش که گفتن این حمله ها تشنج بوده یادم اومد که هر وقت دل درد داشت تشنج میکرد نمیدونم همشم بدکترش مفتم میگفت نه چه ربطی داره...من میگفتم شابد هیلی فشار تو شکمشه نمیتونه تحمل کنه میزنه به مغزش تشنح میکنه حالا البته خودمم شک کردم به اینکه واقعا تشنج بوده یا نه لیلی جان رگه های صورتی مبتونه نشونه حساسیت به شیر خشک باشه حتما مشورت کن لیلی با این علایمی که میگی میشه که نینی شما صزع شکمی داشته باشه از متخصص گوارش بپرس حتما
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
آناهیتا جون بیخوابی روی صرع خیلی اثر داره من پسرم چند تا چیز رو تشنجش اثر داشت نباید میذاشتم بیش از حد هیجان زده بشه یعنی چند نفر دورش جمع بشنو باهاش بازی کنن محیط شلوغم خوب نبود براش و دیگه اینکه بیخپابی هم نباید میمشید وقتی خیلی سفت وسخت اینارو رعایت کردم تشنج پسرم کنترل شد و الان دیگه آزادش گذاشتم باورت نمیشه نه عروسی میرفتم نه مهمونی نه مسافرت که بچم تنظیمای خونگیش یهم نخوره تشنج کنه
لیلی حون هر کاری میکنب سریعتر خدای نکرده اگر هر کدوم از اینا تشنج باشه خیلی بده که درمان نشده وقطع نشده حتما حتما پیگیر باش که زود تر قطع بشه انشالله
معرفت جون میشه بگی کاردرمانی ذهنی دیگه چحوریه خیلی ممنونت میشم منیژه شما پسرت تاهیر درگفتار هم داره؟ یا حرف میزنه
سلام ، معرفت جون قبلا کاردرمانی میبردم ، یه بار دیگه هم که تمرین نشستن و سینه خیزو خیلی جدی و سخت باهاش کار کرده بوده ، شبش تا صبح نخواید و صبح تشنج کرد ، تقریبا چهار ماه پیش بود و دفعات بعد که میبردم اولا پیوسته نبود ثانیا ماساژ خیلی نرم میدادن و باصطلاح لایت کار میکردن تا بچه تحریک نشه و ایندفعه که بعد از سه ماه تشنج نکرد گفتم ببرمش تا جدی باهاش کار کنن چون داره سیزده ماهگیش تموم میشه هنوز نمیشینه ، بازم خدا عالمه که به این خاطر بوده یا نه چون این روزا همش خونه شلوغ بوده بخاطر فوت پدرشوهرم و مراسم پشت سرهم بود ، اتفاقا ما ختم انعام داشتیم و صبحش امیرعلی تشنج کرد . بن یو جان پسرم تأخیر گفتاری هم داره یعنی هنوز آوا نداره ، ب ب یا دد و اینا رو نمیگه .
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
بن یو جان از تنکابنی وقت گرفتم برا چهارشنبه البته بیشتر مایل بودم دکتر غفرانب ببرم کسی نمی دونه اگه همین جور ببرم مطب ما رو می بینه؟ درباره اشرفی که گفتن پولکی شده والله چه پولی؟ بنده خدا تا 12 شی میشینه اونجا فقط برای ویزیت 35 تومن ما؟ پولکی اون دکتران که عمل میکنن و کلی زیر میزی میگیرن یا اونا که برا مریض خرج الکی میتراشن تازه اشرفی ما رو بی نوبت هم پذیرفت خدا واقعا خیرشون بده بعضی دکترا دارن خدمت می کنن نه کاسبی انشالا همه مریضا خوب بشه و کار اینا هم از رونق بیفته
والا دیگه خسته شدم. این که نفهمیدیم چیه بدترین چیزه بن یو جون اونروز رفته بودیم مطب اشرفی. به منشیش گفتم هی داره تشنج میکنه عیب نداره گفت دکتر گفت داروشو بده. دادم ولی بازم میشد ربع ساعت به ربع ساعت. خلاصه زودتر فرستادمون تو گفت دکتر گفته اگه قطع نشه باید بفرستیمش بیمارستان بستری بشه. بعد که رفتیم تو جلوی اشرفی هم شد وقتی دید گفت اگه در این حد میشه نمیخاد ببری بیمارستان!!!! هفته قبلشم که حالش بد شد مفید بستری بود تنکابنی گفت خوب کردی اوردی ولی واجب نبود!!! گفت در این حد دفعه دیگه نیاوردی هم عیب نداره صبحش بیارش درمانگاه یا مطب اورژانسی نیس!!! نمیدونم والا اینجا همه مامانا خیلی میترسن و استرس دارن اما دکترا خیلی ریلکسن. همه هم میگن یه ماه دیگه بیار یا ده روز فلان دارو رو بده ببینیم اثر داره یا نه بعد بیارش. تو ده روز بالاخره روزی ده بیست بار میشه دیگه یه نکته ای راستی. صبح که پسرم اونجوری شد سرمو بردم جلو دستشو بوس کنم وسط لرزشش موهام ریخت تو صورتش. یهو صورتشو تکون داد. فکر کنم نشونه خوبیه نه؟ وسطش انگشتمم میبرم میگیره ولی چشمش و سرشو ثابت نگه میداره نگاهش اولاش خیره است ولی بعد هی راست و چپو نگاه میکنه قرمزیش خیلی ناچیزه دیشب تب داشت رفتیم دکتر خودش متخصص اطفال. دوبار جلوش شد. گفت به نظر تشنج نمیاد انگار تا حدی عکس العمل به محیط داره در حین حمله. البته جواب نوارش هم اینو تا حد زیادی تایید میکنه. اونروز که رفتیم ال تی ام 4 بار در حین نوار مغزی اون حالتی شد و دکتر بدو گفتن در حین اون حالتای تشنج نوار مغزیش تشنجو نشون نمیده . اما چون حرکاتش خیلی شبیه تشنجه همه رو به شک انداخته. البته تا حالا فیلماشو دکتر زمانی اشرفی تنکابنی و بدو و دکتر محمدی و دوتا دکتره دیگه خارج از تهران دیدن گفتن به اشنج نیخوره ولی نیتونه هم چیز دیگه باشه. اخه تو این سن تشخیص واقعا سخته. تازه دو ماهشه یه خانم اونروز دیدم تو مرکز طبی گفت 6 ماهه بچه ام دارو مصرف میکنه حالا گفتن تشنج نیس حرکات نوزادی بوده!!!! دکتر اشرفی هم گفت این که به دارو جواب نمیده شاید خوب نباشه تشنجش نوعش سخته. البته قبل از ال تی ام اینارو گفت. پرسیدم شایدم یعنی اصلا تشنج نیس و خوبه. گفت بله اونم میشه شاید تشنج نیس