2777
2789
عنوان

بسم الله ارحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 40 روز ختم برداشتم. هر روز به تعداد اون روز بسم ال الرحمن الرحیم گفتم  مثلا روز اول یه دور تسبیح روز 10 ده دور تسبیح روز 40 چهل دور تسبیح.

یه چیزم بگم بسپر دست اون بالایی . صلاح بنده و اون میدونه

منم از همین نی نی سایت فهمیدم این ختمو البته بسم الله بود ولی من وسطاش همین ک شما نوشتی رو هم میگفتم

۴۰ روزه بود و هر روز یه دور تسبیح به روز قبل اضافه میشد

ینی روز اول ۱ دور روز دوم ۲ دور .......روز ۴۰ ام ۴۰ دور

دقیق روز ۲۰ ام حاجتمو گرفتم و ادامه دادم ۴۰ روزو

میشه واسه حاجت منم یه صلوات بفرستین؟؟🙈❤
اینجایی   ؟خوندی چیا گفتم بهت؟    

اره خوندمم نوشتم از فردا انجام بدم دیگه از امشب گذشت :( راستی اون پسره خودشم اونموقه ها بهم میگفت رفتم حرم امام رضا کلی گریه کردم که جنا رو ازم دور کنه میگفت هر شب میان تو خواب بهم گزارش میدن و حرف میزدن ارامش ندارم.راستم میگفت همیشه نصفه شبا هم بیدار بود اسمس میداد صبحها هم باز اسمس میداد کلا 4 ساعتم نمیخابید . میگفت ولی بعد حرم کمتر میان به خابم اما نرفتن

من 40 روز ختم برداشتم. هر روز به تعداد اون روز بسم ال الرحمن الرحیم گفتم  مثلا روز اول یه دور ت ...

اها درسته پس به منم همینو گفتن 

اونا هم‌حاجت گرفتن ولی من.... 

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
منم از همین نی نی سایت فهمیدم این ختمو البته بسم الله بود ولی من وسطاش همین ک شما نوشتی رو هم میگفتم ...

میتونی بگی حاجتت چی بود

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
اره خوندمم نوشتم از فردا انجام بدم دیگه از امشب گذشت :( راستی اون پسره خودشم اونموقه ها بهم میگفت رف ...

حتما حرزا رو پرینت کن انشاالله مشکلت حل میشه‌.آهان یه چیزیم هست.موقع اذان خودت یا یکی از اقوامتون باصدای بلند تو خونتون اذان اقامه بگید این خیلی موثره 

حتما حرزا رو پرینت کن انشاالله مشکلت حل میشه‌.آهان یه چیزیم هست.موقع اذان خودت یا یکی از اقوامتون با ...

اگه جن خوبیه و میتونه کمکم کنه نمیخام بره . اگه جن بدیه بره. اگه مشکلش ازدواجمه فقط نمیکنم 

اگه جن خوبیه و میتونه کمکم کنه نمیخام بره . اگه جن بدیه بره. اگه مشکلش ازدواجمه فقط نمیکنم 

من زیاد تخصص ندارم.ولی اگه جن خوبی بود بنظرم کلا نزدیک آدما نمیشد اونام قانونای خودشونو دارن