2777
2789
عنوان

بسم الله ارحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 2 تا حاجت گرفتم. خدا حاجت دلت و بده. برات یه حمد و سوره میخونم که بهترینا نصیبت بشه

الهی قربون محبتت بشم . خدا به دل مهربونت نگاه کنه ننو حاجت روا کنه .

میشه بگی حاجتت در چه موردی بود ؟ یا بگی حاجتت سنگین بود؟

یا روز چندم حاجت گرفتی؟

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
خوش به سعادتت  چرا پس من ...؟

چون با اعتماد بنفس ذکر نمیگی 

باید مطمعن باشی ک اون اتفاق خوب حتمن میفته

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
من 2 تا حاجت گرفتم. خدا حاجت دلت و بده. برات یه حمد و سوره میخونم که بهترینا نصیبت بشه

عزیزم باید چ جوری باشه یعنی ختمشو خوندی؟؟؟ 

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜
من از نی ین سایت یاد  گرفتم اما اینجوری نه. 41روز بسم الله و.... .هرروز یه دور اضافه میشه. روز ...

ولی بهدمن گفتن چهل روزه

الهی قربون محبتت بشم . خدا به دل مهربونت نگاه کنه ننو حاجت روا کنه . میشه بگی حاجتت در چه موردی بود ...

قوربونت دوستم. یکیش این بود که مامانم مشکوک به سرطان بود دور از جونش که احتماشم زیاد بود ولی نتیجه ازمایشش خوب شد. یکیشم پسرم تاخیر حرکتی داشت که خداروشکر برطرف شد

قوربونت دوستم. یکیش این بود که مامانم مشکوک به سرطان بود دور از جونش که احتماشم زیاد بود ولی نتیجه ا ...

خدارو هزار مرتبه شکر ان شالله تنشون سالم باشه و دل خودت شاد

میگی چه جوری انجام دادی؟

ذکر چی؟ منذیکی دوتا خوندم نتونستم ادامه بدم، الان بخدا جرئت نمیکنم سرمو از پتو بیارم بیرون! 

من اصلا نمیترسم دیگه اتفاقا بس که همشون قاطع گفتن داری . دیگه لابد این همه سال باهام بوده. وای یکیشون میگفت بر نصفه شب تو حموم باهاش حرف بزن ازش بخواه بره. گفت ببین قبل اینکه اون بره خودم سکته رو زدم