الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
الهی قربون محبتت بشم . خدا به دل مهربونت نگاه کنه ننو حاجت روا کنه . میشه بگی حاجتت در چه موردی بود ...
قوربونت دوستم. یکیش این بود که مامانم مشکوک به سرطان بود دور از جونش که احتماشم زیاد بود ولی نتیجه ازمایشش خوب شد. یکیشم پسرم تاخیر حرکتی داشت که خداروشکر برطرف شد
ذکر چی؟ منذیکی دوتا خوندم نتونستم ادامه بدم، الان بخدا جرئت نمیکنم سرمو از پتو بیارم بیرون!
من اصلا نمیترسم دیگه اتفاقا بس که همشون قاطع گفتن داری . دیگه لابد این همه سال باهام بوده. وای یکیشون میگفت بر نصفه شب تو حموم باهاش حرف بزن ازش بخواه بره. گفت ببین قبل اینکه اون بره خودم سکته رو زدم