2777
2789
عنوان

بیماری زونا مسریه؟

6817 بازدید | 33 پست

مامانم زونا گرفته خیلی دلم میخواد برم خونشون دو هفتس ندیدمشون یه پسر ۱۵ ماهه دارم که میترسم آبله مرغون بگیره خودش میگه از دکتر پرسیده گفته مشکلی نداره ،سرایت نمیکنه اما تو نت خوندم مثل آبله مرغون مسریه نمیدونم کدوم درسته 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بله مسریه

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مسريه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

اگر آب تاول ها جایی از بدن شما ها بريزه ميگيره در غیر این صورت نه،شوهر منم گرفت، اما نه من و نه دخترم ازش نگرفتیم با اینکه دخترم هنوز ابله مرغون نگرفته بود

ميشه برای آرامش زندگیم و حاجت رواییم يه صلوات مهمونم کنید   

منم مامانم ماه پیش خوب شد منم بهد از دو هفته رفتم پیشش در صورتی واگیر داره که دست به تاول هاش بزنین و آب تاول ها بخوره به پوستتون و لباسش هم اگه تاول ها ترکیده باشه نباید کسی بپوشه ایشالا که هر چه زود تر خوب بشن

خدایا خودت مواظب پسرم و دوق

اگه کسی ابله مرغون نگرفته باشه و نزدیکه کسی بره که زونا گرفته اگه ترشحات تاول هاش به بدنش بماله باعث میشه ابله مرغون بگیره

اگه بچت الان بگیره که به نفعشه هر چی کوچیکتر باشن و بگیرن خفیف تره

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک... کی میشود تا انتقام سیلی زهرا بگیریم...آجرک الله یا صاحب الزمان

عموم گرفت همه رفتیم دیدنش نگرفتیم 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)