بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چهارپنج ساعت نه. دوست دارم هروقت اراده کردم تو روز بخوابم. شبم 9 بخوابم تا فردا ظهرش
😥
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
والا من پسرم 5 سالشه . عین گودزیلا فقط میریزه . میپاشه و داد و هوار . منم آرزوی یه خواب کامل و زیاد دارم . شبها مثل مرده ها میشم . خواب خواب خواب چقدر تو خوبی😢
چهارپنج ساعت نه. دوست دارم هروقت اراده کردم تو روز بخوابم. شبم 9 بخوابم تا فردا ظهرش 😥
وای وای وای از خواب طولانی تگید که داغونم دو تا بچه دارم یه 6 ساله یه 8 ماهه 6 سالهه از اول نهر رفته مدرسه انواع بیماریها رو داره از بچه های دیگه میگیره این کوچیکه هم همش از برادرش میگیره کلا فقط دارم به اینا میرسم اسایش و خواب راحت ندارم
گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
وقتی گریه میکنه سمتش نرو برار انقدر گریه کنه تا عادت کنه زود بخوابه عادت کرده بری سمتش منکه جز این ...
خخخخخ نمیتونی منم اینجوری بودم هر وقت دخترام گریه میکردن میرفتم و بغلشون میکردم و انقد لیلی به لالاشون میزاشتم تا آروم بشن خواهرم همش میگفت من هیچ وقت مثل تو نمیکنم ، الان که دختر خودش دنیا اومده هر وقت گریه میکنه آبجیمم دنبالش گریش میگیره ی دیقه زمین نمیزارتش همش بغلشه
💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖