2777
2789
مو زائد و اینا ولی من ازمایش دادم

منم موزاید زیر چونه خیلی دارم ...کلامو زیاد دارم و کلفت و

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه ..نه دکتر نداده خودم همینجوری میخورم تخمدانم ضعیفه میگم شاید خوب باشه برا کیست و هورمون و تخمدا ...

برای من دکتر واسه تقویت تخمدان و هورمونام داده.

تاثیر داره واسه شما؟

برای من دکتر واسه تقویت تخمدان و هورمونام داده. تاثیر داره واسه شما؟

من نمیدونام دیگه دکتر نرفتم فقط ممیدونم سینم بزرگتر شده شاید بخاطر این باشه

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم
ببخشی گلم شما دکتر رفتی ؟  توهم خودت بود یا چی

بیش از یکسال پیش بوده جانم.ولی کلا این کپسول با تجویز دکتر چیز خوبیه.پارسال دکتری نرفتم برا پیگیری و سعی کردم بیخیالش بشم‌.ولی چندماه پیش زیربغلم یه توده ی سفت اندازه نخود حس میکردم.دیگه پیگیری کردم.رفتم سونو زیر بغل و سینه،الحمدلله کیست بی خطر بود که نیاز به پیگیری نداشت.

بیش از یکسال پیش بوده جانم.ولی کلا این کپسول با تجویز دکتر چیز خوبیه.پارسال دکتری نرفتم برا پیگیری و ...

دقیقا منم نزدیک زیر بغل کنار سینه چیزی  اندازه لوبیا وسفت حس میکنم میترسم دکتر برم خواهر😥نزدیک پریود هم درد میکنه تمام شب و روز تو فکرشم ولی نمیتونم برم دکتر افسرده ام کرده فکر و خیالش

دقیقا منم نزدیک زیر بغل کنار سینه چیزی  اندازه لوبیا وسفت حس میکنم میترسم دکتر برم خواهر😥نزدیک ...

یک دل و یک جهت برو دکتر برات سونو بنویسه.منم دو سال و خورده ای از همون وقت که شیر میدادم پسرمو درد و سفتی حس میکردمو افسردگی میگرفتم از فکر و خیال.ولی دیدم دارم نابود میشم ،کلک کارو کندم رفتم سونو.معمولا یا چیزی نیس یا کیست بی خطره که با ویتامین ای حل میشه

سلام من دو روز پیش رفتم سونوگرافی فهمیدم یه کسیت 5 سانتی تخمدان دارم اصلا علائمی هم نداشتم دکتر فعلا قرص داده استفاده کنم و بعد مجدد برم سونو احتمال داره با قرص برطرف نشه ؟ کسی تجربه ای داره؟؟