2777
2789

من قرصشو میخورم.دکتر برا کیست سینم داد.یه چند ماهی خوب بود ولی الان دوماهه دوباره درد سینه دارم قبل پریود.ولی دردای پریودیم خیللللی کم شده.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخورم الکی برا کیست تخمدان دوروز دیگه پریود میشم نمیدونم تو پریودم بخورم یا نه

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم
فکر کنم منعی نداره ولی اگر دیدی نمیشه خورد به منم بگو

باشه ..نه دکتر نداده خودم همینجوری میخورم تخمدانم ضعیفه میگم شاید خوب باشه برا کیست و هورمون و تخمدان

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم
باشه ..نه دکتر نداده خودم همینجوری میخورم تخمدانم ضعیفه میگم شاید خوب باشه برا کیست و هورمون و تخمدا ...

منم هورمون مردونم بالاس بهم داده

سینهم هم کیست داره

یعنی همون که تعداد زیادی کیست در هردوسینه هست؟ تخمدانتونم فیبرو کیستیکه؟

نمیدونم دقیق دکتر به من گفت فیبرو کیستیک هستی.فک کنم همین باشه.ده روز قبل پریودم بدجور درد میگیرن.درست یادم باشه تو سونو قبلیم چهاریا پنج تا کیست داشتم.تخمدانم مشکلی نداره

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

منم شب سومیه که دارم کپسولشو میخورم

چون چندوقته سینم درد میکنه.دوتا چیز سفتم توش حس میکنم که دستش میزنم درد میگیره.البته فک کنم قبلنم این سفتا بوده ولی از بس چندوقته حساس شدمو هی معاینه میکنم دردناک شده  جرئتم ندارم برم سونو

منم هورمون مردونم بالاس بهم داده سینهم هم کیست داره

منم موهام خیلی کلفته ولی دکتر نگفت هورمون مردونم بالاست ...کدوم علامت هورمون پردونه ست؟