2777
2789
عنوان

جراحى بينى

103 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها كسى پيش سعيد گودرزى عمل كرده؟ بينياى گوشتى رو خوب درميارن؟ و اينكه ادرس اينستاگرامشون رو كسى داره بهم بده 

من رفتم پيش اقاى بنيادى گفتن بينى من گوشتى عمل نميكنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز دمش گرم گفته عمل نمیکنه دکتر من گفت عمل میکنم خیلی خوب میشه ریده الان میگه نمیشد دستم بسته بود

گفتن خوب نميشه احتمال ٥٠ درصد خوب نميشه و نميخوام ناراضى كسى از مطبم بره بيرون

دختر خاله ام گوشتیه عمل کرده کارش به ترمیمی کشیده میخواد نوکش رو کوچک تر کنه ولی خب روی بینی اش صاف شده و یکم بینی اش شکل گرفته خیلی کوچیک نشده ولی از حالت اولش بهتره اگه دوست داری باید همون ۵۰ درصد تغییر رو قبول کنی بعدش هم بعضی از افرادی که بینی گوشتی دارن یه جورایی به چهره شون هم میاد و بانمکن اگه اجباری نیست عمل نکن والله ایرانی ها تنها کسایی هستن که مدام دماغ عمل میکنن وگرنه هیچ جای دنیا اینجوری نیست 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
هه اینقد پررووووعه ریده ولی هرچی میگم میگه ورمه ۱ سال بشه ببینم اینجوری چشماشو در میارم

البته تا 2ماهی ورم طبیعی می تونه باشه ولی اگر ورم برطرف نشد می تونی براش اقدام کنی.

حالا مجردی یا متاهل؟