2777
2789
عنوان

چرا این همه غلط املایی آخه؟

386 بازدید | 40 پست

سلام دوستان . لطفا لطفا به جای جر و بحث های بی مورد و یا تاپیک های بی ارزش و گاهی حتی مخرب سعی کنیم سطح سوادمون و بالا ببریم واااااقعا زشته اینهمه غلط املایی برای خانمایی که اکثرا مادرن . و مورد دوم لطفا واژه ها رو تغییر شکل ندید تو رو خدا زبان فارسی رو خراب نکنید به مرور این کلمه های اشتباه تو جامعه جا میفته. مثلا اوجل (خوشکل) و ....موافقا کیان؟

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ

باجِ😐

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جرات داری به کسی که غلط املایی داره بگو یبار گفتم غلط املاییش تو زبان انگلیسی رو طرف داشت قورتم میداد😐

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

بعضی کلمه ها هم مثل لطفاً باید تغییر کنند

فارسی تنوین نداره، لطفا [بدون تنوین] هم که غلطه

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
اوووه کجای کاری کلی هم ادعای سواد دارند . اونروز یکی مثلا میگفت فوق داره . غلت زدن رو غلط زدن مینوشت ...

فوق زبان فرانسه نبود احیانا؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

من از همون اول ابتدایی تا الان که 18 سالمه املام ضعیفه😁همیشه هم املامو کم میشدم دست خودم هم نیست نمیدونم چرااا املام ضعیفه 😊

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔

موافقم 

املای کلمات یه مسأله قراردادیه کسی غلط املایی داشته باشه معنیش این نیست باهوش نیست معنیش اینه اصلا کتاب نمیخونه اهل مطالعه نیست این خیلی بده

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.