2777
2789
عنوان

ژورنال قلاب بافی

249 بازدید | 12 پست

سلام خانومای عزیز.

کسی هست بتونه از روی ژورنالای خارجی قلاب بافی بفهمه چی به چیه.من تصویریهاشو که پترن داره خوب می فهمم ولی اونایی که به انگلیسیه نمی فهمم.ینی انگلیسیشو با ترجمش هیچ مشکلی ندارم...اما احساس می کنم یه سری اصطلاحاتی داره که اصن درک نمی کنم.کلی هم راهنمای استفاده اخر ژورنالو زیر و رو کردم...ولی بازم می لنگم..همون اول کار که اومده gauge توضیح داده...می فهمم....دیگه بعدش اصن نمی فهمم چند تا سر انداخت...چیکار کرد...چی شد!!!!    خصوصا خیلی دوست دارم بتونم ژاکتاشو ببافم ولی نمی تونم.بعضیاش مث دومیله ولی خیلی شیک تره...از دو میل متنفرم.

عزیزم منم عاشق قلاب بافی هستم

ولی تا الان قلاب دست نگرفتم ،به نظرت بخوام از پایه شروع کنم چقدر طول میشه راه بیفتم ....؟؟؟؟

من دلم رو میزی و عروسک میخواد ...

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اصطلاحو تو نت بزن شاید واست بیاره و توضیح بده

زدم ولی اونا هم باز مث همون توضیحشون...اصن گیره...اصطلاحم نمیشه بهشون بگی..همونو فیلمشو ببینم خارجی راحت می بافم...این کتابا و ژورنالاشون خیلی بده...ایرانیا هم که 4 تا چیز قشنگ ندارن ادم ببینه خوشش بیاد ببافه.حیف پول کاموا میشه. ترجمه فارسیشم جایی ندیدم تاحالا...شانس ما

خب از رو همون فیلما بباف اگه متوجه میشی ولی سخته که یه ژاکت مخصوصا بزرگ رو از رو فیلم ببافی

واسه بچم بافتم از یوتیوب.، اونم کلی گشتم تا به دلم نشست...ولی مدل قشنگ واسه بزرگترا ندیدم تو همون یو تیوب  همشون از این مدلای خز موجود تو سایتای ایرانی و تل گرام و... هست .

عزیزم منم عاشق قلاب بافی هستم  ولی تا الان قلاب دست نگرفتم ،به نظرت بخوام از پایه شروع کنم چقد ...

اصول پایه ایش هیچ کاری نداره.شاید یه روزم کمتر همشو یاد می گیر. کلا قلاب از دو میل خیلی راحت تره...عروسک و ....بافتش راحته.خودم یه کتاب انگلیسی دارم خیلی روونه...اگه اصول پایه ایشو یاد بگیری عروسک خیلی راحته.رومیزی و ...من تاحالا چون مدل خیلی شیکی ندیم تو نت نرفتم دنبالش.ولی اونم ژورنالای انگلیسیش هست...بهتره از فارسیا.ولی برای این که دستت را بیوفته از اپارات دوتا فیلم بگیر ببین زودی را میوفتی

اخی چ حیف عیب نداره تنها راهش اینه که کتابتو به کسی که وارده نشون بدی یادت بده یا اینکه کلاس بری

مرسی عزیزم.کسیو که سراغ ندارم.تو تل گرامم اینایی که میزارن الگو رو یا توضیح میدن کلی پول می گیرن    تو این گرونیا زورم میاد  

اصول پایه ایش هیچ کاری نداره.شاید یه روزم کمتر همشو یاد می گیر. کلا قلاب از دو میل خیلی راحت تره...ع ...

ممنونم یعنی اصول پایه شو بدونم،هر مدلی رو نو ژورنال ببینم میتونم ببافم...

من عاشق قلابم ولی خب همیشه ترس از یادگیری دارم...فکر میکنم سخته ومن یاد میگیرم...

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
ممنونم یعنی اصول پایه شو بدونم،هر مدلی رو نو ژورنال ببینم میتونم ببافم... من عاشق قلابم ولی خب همیش ...

نه ژورنالای انگلیسی  یکم سخته   من الان خودمم با همون درگیرم  . ولی از رو فیلم و کلیپای فارسی می تونی.یا از تو دستورای تل گرام.ترس نداره که..مایش یه قلاب و کامواست...یکمم اعتماد بنفس  موفق باشی ان شا الله

نه ژورنالای انگلیسی  یکم سخته     من الان خودمم با همون درگیرم   . ولی از رو فی ...

ممنونم مهربون از راهنماییت...