2777
2789

من چندماهه اقدامم آخرین پری2مهر بود روزایی ک حدس میزدم تخمک گذاریه اقدام شد.

حدود3هفته بعد از آخرین پری یروز لباس زیرم به اندازه یه سکه پونصدتومنی خونی شد.قطع شد

چندمدتیه تهوع،زیرشکمم درد،سینه هام بزرگتر و دردناک شده،کمردرد که هیچی دیوانه شدم و همش نفخ دارم و شکمم باد میکنه.

سه روز ک عقب انداختم بی بی چک منفی شد یه ساعت بعد رفتم دستشویی دیدم یه هاله بسیار کمرنگ دیگه ظاهر شده دوروز بعد باز منفی شد با یه هاله کمرررررررررررررنگ

روز پری یعنی سوم آبان یه درد شبیه روزای اول ک پری شروع میشه اومد سراغم یهو یه چی ریخت رفتم دستشویی هیچی نبود.امروز آزمایش بتا دادم گفت منفیه نوشته بود😭😭2

اما هنوزم به شدت تهوع دارم

چرا هیچکس درد منو نمیفهمه چیکار کنم دکترم هم تا شنبه نی

پهلوی چپم خیلی درد میکنه

باردارم؟

یعنی آز خون اشتباه شده؟؟

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم اخه آز دیگه انقد خطا داشته باشه‌.فوقش چند واحد

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

برای بچه دار شدن باید از فردای روزی که پاک میشی یک شب در میون اقدام داشته باشی تا پریود بعدیت عزیزم،تو چه میدونی کی تخمک گذاریته،کی تخمکت ازاد میشه یا هرچی؟کیت هم اشتباست معمولا،من تخمک گذاریم فردای پریودم بود،

برای بچه دار شدن باید از فردای روزی که پاک میشی یک شب در میون اقدام داشته باشی تا پریود بعدیت ع ...

پهلوهام خیلی بزرگ شده ترشح خیلی کم دارم بوهم نمیده یعنی فکر میکردم عفونت باشه که نیس ترشحات رقیق

با نشونه هایی که گفتی احتمالا رحمت داره آماده میشه برا ماه آینده  ماه دیگه باردار میشی انشاالل ...

میگم نکنه بدنهای مختلف متفاوته شاید تو خون من دیرتر نشون میده مثلا دوستم سه ماه پری میشد نمیدونست بارداره بعد فهمید جنینش سه ماهشه آخه پهلوهام خیلی اومده بالا پرشده این چیه پس از تهوع دارم عصبی میشم؟؟؟؟؟؟

فکر نکنم اخه آز دیگه انقد خطا داشته باشه‌.فوقش چند واحد

آخه یه صفحه نوشته بود بعضیا خیلی دیر هورمون بارداری تو خونشون پخش میشه مثلا یه خانونه میگفت آز و بی بی چک و سونو نشون نداد دکتر قرص داد به خونریزی بیفتم اما دلم نیومد بخورم بعد از یکی دوهفته رفتم دیدم باردارم و همون بچه الآن پنج سالشه واقعا گیج شدم دلم دکترم رو میخواد اما تا شنبه نیس😭😭😭😭حالم بده از نظر روحی بهم ریختم من به بار سقط داشتم چون قلب نداشت😭😭😭😭😭😭😌😭😭😭😭😭

یه ازمایش دقیقق بارداری که اگ اون منفی شه خیالت راحته واقعا باردار نیستی

به نی نی تو دلت بگو برای من و همه منتظرا دعا کنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

به نی نی تو دلت بگو برای من و همه منتظرا دعا کنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

ایشالا عزیزم نگران نباش خدا بزرگه ایشالا زودی مثبت بشه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی