2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام باهاتون مشورت کنم میاید لطفاحق بامنه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوض اینکه تو براش قیافه بگیری اون داره میگیره عجب!

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

احساس ميكنم نصف نيمه توضيح داديچه مشكل حادي هست كه هشت روز خونه نيستي هفت روز ديگه هم نبايد باشي اونم وقتي تو يه شهرين خوب برو بيرون باهاش يا تو برو اونجا يا اون بياد خونتون

اخلاقش چطوریه تاثیر پذیره؟خانواده شوهرت چطورن شاید پشت سرت حرفی زدن شوهرتم ازت دلگیره

نههه اصلا خانواده شوهرم خیییلی خوبن 

اخلاق خودشم خیلی خوبه 

کاربری قبلم و حذف کردم😐اسم خودم بود راحت نبودم😶

ببین عزیزم احتمالا همسرت با خانوادش بگو مگو داشته یابه علتی عصبانی بوده شماهم بد موقع تماس گرفتی.

اصلا با هاش تماس نگیر

خونسردیتو کاملا حفظ کن

مردا از زنهای که دم به ساعت زنگ می زنندبیزارن.بخدا از این شرایط خیلی واسم پیش اومده.ازمن هی اصرار ازاون قطع کردن.اماحالا کاملا دستم اومده.خیلی شیک ومجلسی به روی خودم نمیارم.

سعی کن توخونه مامانت اینا انقدر به تک وتا نیفتی.فردا خودش زنگ می زنه از دلت در میاره.عزت نفستو حفظ کن.مردها از زنهای با اعتماد به نفس خوششون میاد

مگه کاری کردی که داری به دست وپاش میفتی عزیزم

احساس ميكنم نصف نيمه توضيح داديچه مشكل حادي هست كه هشت روز خونه نيستي هفت روز ديگه هم نبايد باشي اون ...

تو یه شهر نیستیم اخه ۱ساعت فاصله س بینمون ماشینم نداره ک بخواد هرشب این فاصله رو بیاد و بره

بالاتر در مورد اینکه حداییم توضیح دادم

ببین عزیزم احتمالا همسرت با خانوادش بگو مگو داشته یابه علتی عصبانی بوده شماهم بد موقع تماس گرفتی. ا ...

نه بخدا کاری نکردم 

نههه اصلا خانواده شوهرم خیییلی خوبن  اخلاق خودشم خیلی خوبه

خوب عزیزم شاید ازت انتظار داشته توام همراه اون بری خونه مادرش بمونی

انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند، به میزان فرهنگشان عشق میورزند،به میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند.هرچه حقیرتر باشند بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند.هرچه فرهنگشان غنی تر باشد بیشنر به دیگران عشق میدهند هرچه هویتشان عمیق تر باشد محترمانه تر رفتار میکنند و به اندازه درکشان میفهمند و به اندازه شعورشان به باورها و حرفهایشان عمل میکنند