2821
2789
عنوان

علايم بارداري

656 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من در حال اقدام واسه بارداريم 

از اولين اقدامم 8روز ميگذره.ولي از تخمك گذاريم دو روزه ميگذره

ولي الان ٤ ٥ روزه از صبح تا شب حالت تهوعه رررريز دارم.سينه هام درد دارن مثل درد سرما خوردگي كه آدم بدن درد ميگيره!

اگه علايم بارداري باشه كه زوده اگه نيس پس چيه☹️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

موقع تخمکگذاری هم گاهی این علائم به وجود میاد عزیزم ولی طبق تجربه خودم به طور کلی اقدام کل سیستم بدن آدم رو به هم میریزه و هر ماه یه حالت جدید داری 😊.

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

عزیزم میدونستی از لحظه لقاح تا جای گیری تخمک بارور تویه رحم یه زن باردار حساب نمیشه؟

واسه اینه که ما فکر میکنیم مثلا هفت هفته ایم و میریم سونوگرافی بعد میبینیم پنج هفته ایم؟

تا جای گیری رویان تویه رحم و تکثیر بیشترش معمولا مادر هیچ علایمی نداره جز عقب افتادن پریود

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
موقع تخمکگذاری هم گاهی این علائم به وجود میاد عزیزم ولی طبق تجربه خودم به طور کلی اقدام کل سیستم بدن ...

اگر دوهفته از تخمک گذاريت گذشته باشه و همون روزه تخمگ گذاريم اقدام کرده باشي الان ممکنه بارداريي وجود داشته باشه يا نه؟

واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤
اگر دوهفته از تخمک گذاريت گذشته باشه و همون روزه تخمگ گذاريم اقدام کرده باشي الان ممکنه بارداريي وجو ...

آره دیگه . موقع تخمکگذاری رابطه داشته باشی احتمال بارداری زیاده و معمولا بین ۱۰ تا ۱۴ روز بعد از روز تخمکگذاری که میشه همون حوالی پریود میشه با آزمایش یا بی بی چک متوجه بارداری بشی.

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.
آره دیگه . موقع تخمکگذاری رابطه داشته باشی احتمال بارداری زیاده و معمولا بین ۱۰ تا ۱۴ روز بعد از روز ...

من چهار روز به موعدم مونده يعني اگه الان ازمايش حون بدم معلوم ميشه؟

من چهار روز به موعدم مونده يعني اگه الان ازمايش حون بدم معلوم ميشه؟

مگه روز تخمکگذاریت رو دقیق میدونی ؟تاروز موعودت صبر کن اگه پریود نشدی دیگه آزمایش بده . یا اگه از روز تخمکگذاریت ۱۴ روز میگذره بی بی چک بزن.

از رابطتت که دوازده روز گذشت بیبی چک جواب میده عزیزم

من 15 روز از اقدامم ميگذره علايم بارداريم دارم ولي ميترسم بيبي بزارم منفي نشون بده

مگه روز تخمکگذاریت رو دقیق میدونی ؟تاروز موعودت صبر کن اگه پریود نشدی دیگه آزمایش بده . یا اگه از رو ...

روز تخمک گذاريمو از کيت استفاده کردم کم رنگ بود بعد اقدام کردم فرداش دوباره کيت گذاشتم ديدم پر رنگه دوباره اقدام کردم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز