2777
2789

پسرم ده روزشه، بغل روناش و رو دودولش پر از جوش شده، پماد کالاندولا و روغن و کرم سوختگی استفاده کردم تاثیری نداشته، کسی بوده نی نیش اینجور شده باشه چکارش کنم توروخدا؟؟ 

یه یا الله بگو برا خونه دار شدنم   خدا به هرچی که میخای برسوندت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولفیکس میزارم براش

والا پسر من همون کوچولو بود ۱۰روز اینجوری شد فوری ماروش رو عوض کردم خیلی بهتر شد یه مارک بهتر بگیر مثل کانفی.پمپرز

لطفا برای شفای مادرم👵یک حمد بخونید سپاس  
والا پسر من همون کوچولو بود ۱۰روز اینجوری شد فوری ماروش رو عوض کردم خیلی بهتر شد یه مارک بهتر بگیر م ...

آره احتمالا همینه، ممنون عزیزم

یه یا الله بگو برا خونه دار شدنم   خدا به هرچی که میخای برسوندت.

پوشکش رو عوض کن حتما اگر میتونی یه مدت کهنه بزار براش تا جوشاش خوب شه بعد دوباره پوشک کن بجایی کالاندولا وازلین استفاده کن من برادر زادم همینطوری شد همی دودلش جوش شد مامانش بجایی کالاندولا از وازلین استفاده کرد خوب شد