2777
2789

انشالله😇

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله مامان میشی عزیزدلم توکلت به خدا باشه

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
چقدر طول ميكشه من يه بار ازمايش دادم نيم ساعت بعد جوابش اومد يعني همونجا نشستم منتظر موندم بعد از ني ...

گفت پزشکمون ظهر به بعد میاد منم چون سرکار فقط تونستم همینجا برم چون یبارم سقط داشتم قلب تشکیل نشد مضطربم برام دعا کن

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم
ان شاءالله مثبته عزیزم... به حق امام حسین علیه السلام خدا دلت رو شاد کنه. اللهم صل علی محمد و آل محم ...

اسم امام حسین رو آوردی دلم گرم شد مرسی از حس خوبی که ایجاد کردی برام

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم
گفت پزشکمون ظهر به بعد میاد منم چون سرکار فقط تونستم همینجا برم چون یبارم سقط داشتم قلب تشکیل نشد مض ...

عزيزم نگران نباش انشالله مثبته

خداوندا مرا پشت خواستن ارزو های کوچکم معطل نکن ❤🙏

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...