2777
2789
اون که صددرصد... منم چندوقت پیش تو کلینیک همین سوال رو مطرح کردم ک مشاور گفتن از نظر سلامت بچه سالمه ...

بله عزیزم سلامتی بهترین نعمته همیشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خب الان هم دید جامعه ما نسبت به اوتیسم همینه گلم همه علایم انیشتن به اوتیسم میخوره 

ب نظرم ی شوک عصبی

مطالعه زیاد

میتونه باعث علائمی مث اوتیسم بشه

بعضی از آدمای عادیم بعضی از علائم اوتیسمو دارن

در ی سطح معمولیشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم ی شوک عصبی مطالعه زیاد میتونه باعث علائمی مث اوتیسم بشه بعضی از آدمای عادیم بعضی از علائم ...

بله ایتکه همه ما درصدی اوتیستیک هستیم دکتر پیشیاره هم گفته ولی خب یک سری علایم از نوازدی و یک سری علایم  و تفاوت ها از سن دو و سه سالگی داشتن این اختلال مشخص میکنه هنوز علت اوتیسم مشخص نشده در هر صورت یک تفاوته و اینکه خب تفاوت داشتن چیز بدی نیست فقط جامعه همیشه به تفاوت ها عکس العمل نشون میده متاسفانه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بله ایتکه همه ما درصدی اوتیستیک هستیم دکتر پیشیاره هم گفته ولی خب یک سری علایم از نوازدی و یک سری عل ...

کلا تو ایران مث خودشون نباشی 

بهت انگ‌ میزننو گیر میدن

دیگه این تفاوتا رو ک اصلا نمیتونن بپذیرن

بیمارن کلا

شما ازدواجتون فامیلی بوده؟

تو خانواده هاتون داشتین این موردو؟

کلا تو ایران مث خودشون نباشی  بهت انگ‌ میزننو گیر میدن دیگه این تفاوتا رو ک اصلا نمیتونن بپذی ...

نه عزیزم هفت پشت غریبه بودیم و اینکه خب من به یاد نمی ارم کسی مشکل این مدلی داشته شاید فقط بودن کسانی که مامانم اینا بهمون  میگن اینا  دیر به حرف اومدن تو بچگی هاشون ولی مامانم هم میگه کسی این مدلی به یاد نمیاره میدونیداخه  اون موقع که اطلاعاتی نبوده اگه کسی هم بوده باشه کسی نمیدونسته چیه جریان  

ب نظرم ی شوک عصبی مطالعه زیاد میتونه باعث علائمی مث اوتیسم بشه بعضی از آدمای عادیم بعضی از علائم ...

اوتیسم چیز عجیب و غریبی نیست 

اگه صد تا مثلا صفت براش تعریف شده تا بیست سی تاش رو بچه ای داشته باشه طبیعیه مشکل زمانیکه که شصت هفتاد درصد اون رفتارا رو داره (این مثال بودا) 

من برای دخترم که فرم ارزیابی پر میکردم امتیاز دهی داشت بر مبنای جوابا اونجایی که از یه حدی بالا میرفت می‌شد طیف اوتیسم

نمیدونم چرا یهو این اتیسم انیشتینو کشف کردن تا چن سال پیش ک چیزی نمیگفتن فقط میگفتن کند ذهنی داشته

تا چند سال پیش خیلی از اختلالا ناشناخته بود تو همین ده پونزده سال اخیر چند تا اختلال جدید کشف شده

نه عزیزم هفت پشت غریبه بودیم و اینکه خب من به یاد نمی ارم کسی مشکل این مدلی داشته شاید فقط بودن کسان ...

من پسرم

ان شاءالله ک پسرتون نابغه شن

خواهرزداده ی من بخاطر ازدواج فامیلی

دچار مشکل ژنتیکی شد

اونام تا ۵ سالگی نمیدونستن این مشکلو

گفتن اگه زورتر میاوردینش

میشد کنترلش کرد

ک روی چشمش تاثیر نذاره

من پسرم ان شاءالله ک پسرتون نابغه شن خواهرزداده ی من بخاطر ازدواج فامیلی دچار مشکل ژنتیکی شد اون ...

ببخشید نمیدونستم  پسر هستید خب اخه اوتیسم علتش مشخص نیست ولی خیلی از مشکلات ژنتیکی و کروموزومی میشه تشخیص داد ولی اوتیسم نه اوتیستیک ها همینکه که دارن با تفاوتشون تو ایران زندگی میکنن نابغه ان😆😉والا به خدا ما کم اوردیم انشالله که همه بچه ها موفق باشن 

اوتیسم چیز عجیب و غریبی نیست  اگه صد تا مثلا صفت براش تعریف شده تا بیست سی تاش رو بچه ای داشته ...

واقعا هم همینه خیلی از علایمشون تو همه بچه ها و حتی ادم بزرگ ها هست 

ببخشید نمیدونستم  پسر هستید خب اخه اوتیسم علتش مشخص نیست ولی خیلی از مشکلات ژنتیکی و کروموزومی ...

خواهش میکنم

خواهر زاده م الان ۱۸ ۱۹ سالشه

هم سن خودمه تقریبا:)

قبلا خیلی خبری از غربالگریا نبود

فک کنم تو استان فارس کلا ۱۷ نفر این مشکلو داشته باشن

بیماریه خیلی نادریه

آره ۱۰۰درصد

خواهش میکنم خواهر زاده م الان ۱۸ ۱۹ سالشه هم سن خودمه تقریبا:) قبلا خیلی خبری از غربالگریا نبود ...

اللن هم غربالگری هست ولی بازم مشکلات هست ...مهم اینه که خواهرزاده شما تونسته خودش وفق بده با مشکلش که تقصیر خودش نبوده این خیلی مهمه

اللن هم غربالگری هست ولی بازم مشکلات هست ...مهم اینه که خواهرزاده شما تونسته خودش وفق بده با مشکلش ک ...

آره بالای ۹۰ درصد خودشو وفق داده

ولی بعضی موقع ها از مامانش میپرسه 

چرا اینجوری شدمو 

سوالای اینچنینی

آره بالای ۹۰ درصد خودشو وفق داده ولی بعضی موقع ها از مامانش میپرسه  چرا اینجوری شدمو  س ...

بهتره بهش واقعیت گفته بشه حق داره بدونه و اینکه بدونه اون موقع امکانات مثل الان نبوده

بهتره بهش واقعیت گفته بشه حق داره بدونه و اینکه بدونه اون موقع امکانات مثل الان نبوده

ن خب خودش هم اسم بیماریشو 

هم میدونه واسه چی قرص میخوره

فک کنم سوالش اینجوری باشه

چرا من؟!