2777
2789
ن خب خودش هم اسم بیماریشو  فک کنم سوالش اینجوری باشه چرا من؟!

متوجه نشدم چی نوشتید اول جمله تون  منم وقتی پسرم تشخیص گرفت همین گفتم چرا من ولی خب با گذر زمان فهمیدم یک چیزایی به نظر بد میان ولی خوبن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه جاریم ۳ سالشه هنوز جمله بلد نیس😂 حرف خ  گ ج ژ ز  هم بلد نیست

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که اینارو میگه یعنی سالمه خداروشکر مشکلی نداره ک نگرانش باشی هر بچه فرق میکنه اصلا مقایسه نکنین ...

ماهم باورمون شد الان که گفتی😏

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
متوجه نشدم چی نوشتید اول جمله تون  منم وقتی پسرم تشخیص گرفت همین گفتم چرا من ولی خب با گذر زمان ...

گفتید بهش واقعیتو بگید

گفتم واقعیتو خودش میدونه

مفهوم کلی سوالاتش اینه چرا من؟!

ینی ب نسبت هم سن و سالاش داره کمبود احساس میکنه

ک همچین چیزیو میگه

دوس داره مث هم سنو سالاش باشه

ب نظر شما این افراد پیش آدمای عادی درس بخونن بهتره

یا باید دانشگاه و مدرسه ی جدا داشته باشن؟

ب نظر من هم‌ بده هم خوبه

خوبیش اینه ک میبینن تنها نیستن

و خودشونو با بقیه همنسنو سالاشون کمتر مقایسه میکنن

اهان متوجه شدم این سوال همه ادم های متفاوته چرا من یا سوال خانواده هاشون ...ببینید هم خوبه تو عادی باشن هم خوبه بین خودشون باشن بهترین راه حل که تو ایران کمه اینه تو یک جا که برای عادی هاس باشن ولی براشون کلاس جدا باشه با توجه به اون نقص هاشون این چیزی ی که در مورد اوتیسم هم باید اینجور باشه ولی نیست و جداسازیه پسر من الان مدرسه اوتیسم میره خوبه ها ولی اگه تو یک کشور دیگه بود میشد با خیال راحت و با یک مربی سایه فرستادش مدرسه عادی هر چند الان بچه های مدارس عادی هم تو درس هاشون موندن و واقعا سخت شده درس هاشون نسبت به زمان ما و اینم بگم زمان ما بچه ای مشکل داشت زیاد مسخره نمیشد و بهش کمک میکردیم ولی نسل جدید ذره ای تفاوت پس میزنه متاسفانه و حس میکنه خودش خیلی بالاتره که من این نتیجه تربیت غلط خانواده و اجتماع میدونم ولی کلا بهتره بین خودشان باشن همنوع خود در کنار افراد عادی به شرط پذیرش و مسخره نشدن و از دست ندادن اعتماد به نفس 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام ، الان بچتون صحبت میکنه ، خواهش میکنم کمکم کنین

نوالله بازم،چند کلمه بدون جمله، مامان ، بابا ، کمک، داداش، عدا بجای غذا و ابی، امین بجای ماشین، ننی و اینا فقط

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود......  .

کودک من هنوز زبان باز نکرده است !آیا این جای نگرانی است؟تا چه زمانی بایستی صبر کنیم؟آیا تاخیر کلامی در مبتلایان به اتیسم(اوتیسم) هم اتفاق می افتد؟ چه تفاوتی میان این دو است؟و چه چیزی این دو اختلال را از همدیگر جدا کرده یا به هم پیوند می دهد؟اینها مواردی است که اکثر خانواده ها ممکن است با آن دست به گریبان باشند و با نداشتن پاسخ درستی برای این پرسشها تشخیص و برچسب اشتباه برای این کودکان دور از انتظار نیست.https://autism-clinic.com/fa/مقالات/تفاوتهای-اتیسم-اوتیسم-با-تاخیر-گفتار-و-زبان

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
هر چی باهاش حرف میزنم تکرار نمیکنه.صدای خروس و کاو و جوجه رو هم تکرار میونه😁

پسر من الان دقیقا همون سن هست و همون کلمات و صدای حیواتات رو در میاره

پسرتون الان کانل صحبت میکنه چوار کردین واسش

امروز جلیی نذری بودیم همه هم سناش کانل صحبت میکردن

اهان متوجه شدم این سوال همه ادم های متفاوته چرا من یا سوال خانواده هاشون ...ببینید هم خوبه تو عادی ب ...

سلام سارا جان ممنون بابات اطلاعات مفیدتون.میتونم بپرسم شما اهل کجایین؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
سلام سارا جان ممنون بابات اطلاعات مفیدتون.میتونم بپرسم شما اهل کجایین؟

خودم تو تهران بزرگ شدم 

بله ایتکه همه ما درصدی اوتیستیک هستیم دکتر پیشیاره هم گفته ولی خب یک سری علایم از نوازدی و یک سری عل ...

سلام عزیزم میشه علاعم اوتیسم و بگی .... من یه مادر نگرانم دخترم ۴ سالش کامل شده ولی کامل صحبت نمیکنه و حرف هاشو من متوجه میشم مثلاً به کتک میگه کوتک که من متوجه میشم با خیلی لحبازه همه کاراشو با جیغ زد راه میبره 

سلام عزیزم میشه علاعم اوتیسم و بگی .... من یه مادر نگرانم دخترم ۴ سالش کامل شده ولی کامل صحبت نمیکنه ...

اتیسم سه مقوله است

عدم ارتباط درست نسبت به سنش

کارهای تکراری و کلیشه ای 

و مشکلات کلامی

صرف داشتن مشکل کلام نمیشه گفت اتیسمه عزیزم