2777
2789

سلام بچه ها .من هفته۲۸هستم دوشبه که موقع خواب شکمم سفت میشه نوبت دکترم یکشنبه اس نگرانم تو رو خدا بگید کسی اینجوری بوده ؟؟؟    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاتمها بچه من از دیشب تکون نمیخوره الان بیدار شدم کلی چیز شیرین و اب سرد خوردم باز تکون نمیخوره چکار ...

خواهشن رفتی دکتر بیا خبر بده

نگرانم کردی

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی

سلام منم چند ساعت دیگه دارم میرم واسه زایمان سزارین از دیشبه نوک سینه هام تیر میکشه و کل سینه ام زوق زوق میکنه کلافه ام کرده چی کار کنم تورو خدا بگید کلافه شدم 

محجبه باش بانو بگذار در بزنند و پشت در بمانند   

اگر بدون درد و‌نامنظم سفت میشه مهم نیست

منم هی به دکترم میگفتم شکمم سفت میشه می گفت اگر کل شکم با هم سفت بشه انقباض هست ولی بیشتر وقتا بچه خودشو قلمبه میکنه یه طرف شکم و‌فکر می کنی شکمت سفت شده 

خاتمها بچه من از دیشب تکون نمیخوره الان بیدار شدم کلی چیز شیرین و اب سرد خوردم باز تکون نمیخوره چکار ...

وقتی چیز شیرین خوردی باید روی دست  چپ دراز  بکشی و یکساعت به شکمت توجه کنی درین یکساعت باید حداقل ۴ بار تکون بخوره حتی خیلی کم هم باشه اکی هست وگرنه حتما برو بیمارستان بگو که بچه تکون نمیخوره