بلاخره با هزار مکافات وبدبختی وباج وگیر وگرفت شوهرش وادار به طلاق توافقی کرد وبا کلی امتیازات که به شوهرش داد حتی پول محضر طلاقم داد جدا شد وخانم فکر میکرد پایان بدبختیاش رسیده ودیگه خوشبخت میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا اینکه بعد دوماه متوجه شد شوعر سابقش بجرم حمل مواد به زندان افتاده وزیر حکم اعدامه وتمام وامها ی که برای زندگیشون گرفته بودند وصرف خوشگذرانی اقا شده بود وضمانت خانم رو داشت پشتش بدلیل اینکه اقا زندان بود بگردن خانم افتاد
مدتی بعد از گرفتن پول بهره صاخب پول که مرد جوانی بود پول خواست وبهرشو وخانم نمیتونست فراهمش کنه وصاحب پول مجبورش کرد یا پول بده یا صیغه اون بشه که مهلت بهش بده
متاسفانه صیغه شد وخودش گرفتار کرد وتن رنجورش با اشک در اختیار صاحب پول میگذاشت وعذاب وجدان زیادی داشت وشبانه روز خودش نفرین میکرد وخانوادشو که هیچکس حمایتش نکرد وبدبخت شد