2777
2789

مگه آدم افسرده میلیم به ازدواج داره 

منکه ندارم 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ازدواج کردم.  تازه فهمیدم اونها چقدر مشکل دار هستن 

ادم درستشون من بودم.   تو مسافرت ها و بعد مهمونی ها همه اش با هم دعواشون می شد 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

آره افسرده بود ازدواج کرد نه نگفته بود  دوستم بود نمی‌دونستم افسرده است

بعداً بهم گفت ازدواج کردم بدتر شدم یعنی افسرده‌تر شدم

خیلی از افسرده‌ها ازدواج می‌کنند به نیت اینکه از تنهایی در بیان و بهتر بشن یا یه تغییری تو زندگیشون بدن اما نمی‌دونن که اصلاً ربطی به ازدواج نداره و مشکل از جای دیگه است

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

مگه آدم افسرده میلیم به ازدواج داره منکه ندارم

اتفاقا فکر نکن بقیه ادم ها خیلی سالم هستن.  ادم افسرده کسی هست که حساسیت هاش نسبت به اتفاقات اطراف بالاتر هست.  بعد ازدواج تازه می فهمی تو سالم تر از بقیه هستی که راحت هر رفتاری می خوان با دیگران دارن 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اتفاقا فکر نکن بقیه ادم ها خیلی سالم هستن. ادم افسرده کسی هست که حساسیت هاش نسبت به اتفاقات اطراف ب ...

جامعه ما با آدم افسرده رفتار خوبی نداره

والدینم مُدام باهام دعوا میکنن💔😭

خیلی خسته شدم😭😢

دعا میکنم بمیرن بلکه از دستشون راحت بشم

اتفاقا فکر نکن بقیه ادم ها خیلی سالم هستن. ادم افسرده کسی هست که حساسیت هاش نسبت به اتفاقات اطراف ب ...

نه من قشنگ متوجهم با بقیه فرق دارم 

حالا شاید بقیه راجت به هم آسیب بزنن 

ولی خود من از جمع فراریم از حرفای تکراری خستن ازم یه سوال بپرسن خرخرشونو میجوام انتقاد کنن واکنش تند نشون میدم 

خوشم مباد هیچکس کاریم نداشته باشه 

قائدتا افرادی مثل من خیلی کمن 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

جامعه ما با آدم افسرده رفتار خوبی ندارهوالدینم مُدام باهام دعوا میکنن💔😭خیلی خسته شدم😭😢دعا میکنم ...

خوب نزار کسی متوجه افسردگی ات بشه 

وقتی می بینی افسردگی ات داره از کنترل خارج می شه برو دارو مصرف کن و سطح انرژی و قدرت روحی ات تا یه حدی بیار بالاتر که بتونی کارهای روزمره ات انجام بدی 

نه من قشنگ متوجهم با بقیه فرق دارم حالا شاید بقیه راجت به هم آسیب بزنن ولی خود من از جمع فراریم از ح ...

این چیزی بدی نیست اینم یه سبک زندگی هست.  من تو جمع زیاد نمی رم ولی سرگرمی های تک نفره خودم دارم.  

مثلا تصمیم می گیرم فلان لباس بدوزم  یه روز می گردم مدلش پیدا می کنم یه روز می رم پارچه اش می خرم.  یه روز می شینم سر حوصله الگو می کشم و یه مدت هم طول می کشه تا بدوزم 

ما تو جمع راحت نیستیم ولی خودمون با خودمون راحت تر هستیم