جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
آره افسرده بود ازدواج کرد نه نگفته بود دوستم بود نمیدونستم افسرده است
بعداً بهم گفت ازدواج کردم بدتر شدم یعنی افسردهتر شدم
خیلی از افسردهها ازدواج میکنند به نیت اینکه از تنهایی در بیان و بهتر بشن یا یه تغییری تو زندگیشون بدن اما نمیدونن که اصلاً ربطی به ازدواج نداره و مشکل از جای دیگه است
💍💒💳♾💙❄☃️ لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه
اتفاقا فکر نکن بقیه ادم ها خیلی سالم هستن. ادم افسرده کسی هست که حساسیت هاش نسبت به اتفاقات اطراف بالاتر هست. بعد ازدواج تازه می فهمی تو سالم تر از بقیه هستی که راحت هر رفتاری می خوان با دیگران دارن
یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
اتفاقا فکر نکن بقیه ادم ها خیلی سالم هستن. ادم افسرده کسی هست که حساسیت هاش نسبت به اتفاقات اطراف ب ...
نه من قشنگ متوجهم با بقیه فرق دارم
حالا شاید بقیه راجت به هم آسیب بزنن
ولی خود من از جمع فراریم از حرفای تکراری خستن ازم یه سوال بپرسن خرخرشونو میجوام انتقاد کنن واکنش تند نشون میدم
خوشم مباد هیچکس کاریم نداشته باشه
قائدتا افرادی مثل من خیلی کمن
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
نه من قشنگ متوجهم با بقیه فرق دارم حالا شاید بقیه راجت به هم آسیب بزنن ولی خود من از جمع فراریم از ح ...
این چیزی بدی نیست اینم یه سبک زندگی هست. من تو جمع زیاد نمی رم ولی سرگرمی های تک نفره خودم دارم.
مثلا تصمیم می گیرم فلان لباس بدوزم یه روز می گردم مدلش پیدا می کنم یه روز می رم پارچه اش می خرم. یه روز می شینم سر حوصله الگو می کشم و یه مدت هم طول می کشه تا بدوزم
ما تو جمع راحت نیستیم ولی خودمون با خودمون راحت تر هستیم
یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!