2777
2789
عنوان

چرا نمیفمهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 26 پست
اسم پرادر شوهرتو به علاوه آقا صدا کن

نمیتونم بخدا عادت کردم کلا باهم دعوا میوفتن برادر شوهرم میره خواهر شوهرم با من دعوا میوفته میگه. تو چرا نمیگی داداش نمیدونم چه ربطی داره به من

اگه میخوای بسوزونیش اصلا اهمیت نده فقط کار خودتو بکن

من اوایل ازدواجم به برادر شوهرم میگفتم داداش دیدم هوا برش داشت گفتم آقا.... .بعد خودش گفت قبلا می گفتی داداش ولی الان نه. آخرش هم به خاطر همون آدم شوهرم طلاق داد منو

مرسی خداجونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنت کمه عزیزم؟ اگع کم نیس کار خودتو بکن، خیلیم گیر داد یه بار جلو خودش به برادرشوهرت با مهربونی بگو ...

اون کلا دوست داره منو. صایع کنه چشم نداره زندگی منو ببینه ازش بیست یکم

اگه میخوای بسوزونیش اصلا اهمیت نده فقط کار خودتو بکن من اوایل ازدواجم به برادر شوهرم میگفتم داداش د ...

🤤🤤🤤

باز باران با ترانه محکم خورد رو در خانه در خونمون شکست🙁🙁🙁😕
اون کلا دوست داره منو. صایع کنه چشم نداره زندگی منو ببینه ازش بیست یکم

خوبه دیگه پس جلو خودش بگو که دهنش بسته شه، اگه برادرشوهرت باهات خوبه دیگه اگه اون بهت گیر بده خودشو آدم بده کرده

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
خوبه دیگه پس جلو خودش بگو که دهنش بسته شه، اگه برادرشوهرت باهات خوبه دیگه اگه اون بهت گیر بده خودشو ...

برادر شوهرم از هر فرصتی استفاده میکنه ک منو بچوزونه با شوهرم دعوا افتاد چرا بهش ماشین میدی اصلا یکی نیس بگه به تو چه خیلی دوسم داشت نمیدونم چرا اینجوری شده شوهرم پیشرفت کرده منم پیشرفت کردم ولی اینو زنش همونن فقط  حسودی ک چی میخوای منو ضایع کنی زیراب منو بزنی برام هیچی نمیخواد بخره عروسیم مادرشوهرم النگو خرید میخواد بده بهش بزنه برام زنش داره سکته میکنه با این که پولشو نداده خیلی پدرشوهرم براشون کار انجام داد طلا خزیذ براشونااااا الان فوت شده برام نتونستن چیزی بگیرن ب چی اخه حسودی میکنن هرکاریم کردم زحمت کشیدم