2777
2789

سلام خانما من این ماه بار اولمه که قرص خوردم و هاش سی جی زدم قبلا همیشه فولی خوب داشتم ولی باردار نشدم دکترم گفت احتمالا تخمکت آزاد نمیشه واسه همین بهم روز ۱۳ و ۱۴ آمپول داد تا باردار بشم الان روز ۲۵ دورمه و از روز ۱۳ و ۱۴ که آمپول زدم درد سینه دارم، شما هم اینجوری بودین و آیا اینجوری بودین بعدش باردار بوذین یا نه؟ لطفا کمکم کنید

میشه برای زایمان راحتم یه صلوات بفرستید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به منم ال دی داده برا ای وی اف براچی میدن این قرص؟

راستش دقیق نمیدونم.احتمالا میخوان ببینن وضعیت فولیکولا چجوریه.من ک یبار سونو شدم چهاردهم دوباره سونو دارم.

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت😍
نه هنوز ندادن.دوشنبه باید برم ببینم چی میگن.شما امپول میزنی؟ من اولین بارمه ک میخوام میکرو کنم

من این ماه استفاده نکردم چون زمان سونو به تعطیلی میخورد گذاشتم ماه بعد دکتر تشخیصش ای وی اف بود ولی من گفتم میکرو میخوام آخه شنیدم موفقیتش بیشتره

خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست
من این ماه استفاده نکردم چون زمان سونو به تعطیلی میخورد گذاشتم ماه بعد دکتر تشخیصش ای وی اف بود ولی ...

من خیلی نگران اینم ک داروها پیدا نشن بخاطر تحریم

من این ماه استفاده نکردم چون زمان سونو به تعطیلی میخورد گذاشتم ماه بعد دکتر تشخیصش ای وی اف بود ولی ...

برید حرفاتونو جای دیگه بزنید سوال پرسیدم مثلا

میشه برای زایمان راحتم یه صلوات بفرستید
برید حرفاتونو جای دیگه بزنید سوال پرسیدم مثلا

ببخشید استارتر جان

من عضو جدیدم اولین جاییه ک اومدم و درمورد بارداری صحبت کردم

معذرت ک تاپیکتو ب جای دیگه کشوندیم