2777
2789
عنوان

چرا این زن ولم نمیکنه

593 بازدید | 20 پست

همون دختره رو میگم که میخواست خواهر شوهرم بشه و آنقدر کرم ریخت و مشکل ایجادکرد دلمو شکوندتا من گفتم نه و امروز تو خیابون منو دیده میگه تو لیاقت برادرمو نداری

منم گفتم برو یک بالیاقتشو براش پیدا کن و البته یکی که بتونه تحملت کنه دلم برات میسوزه با این قلب سیاهت امیدوارم یک روزی بفهمی رفتارت چقدر زشته و رفتم

هرچی گفت وایسا واینستادم

دختره پروو

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 

اون نمیخواسته خواهرشوهرت بشه تو قرار بوده زنداداشش شی😆😉

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه داداشش کیه لیاقتشو نداشتی!😒

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

استارتر من الان یکی ازتایپیکهات روخوندم..متوجه موضوع شدم..خیلی خیلی ببخشیدها.اگرتوخانواده شوهریک کرم ریزباشه دیگه آسایش اززندگیت رفته...من جاری ام پدرم رودرآورد...شوهرمم متأسفانه به حرف اون بود....من که تازه عقدبودم پدرم دراومد...جدادارم میشم..چه برسه که زیریک سقف میرفتم

استارتر من الان یکی ازتایپیکهات روخوندم..متوجه موضوع شدم..خیلی خیلی ببخشیدها.اگرتوخانواده شوهریک کرم ...

عزیزم خوب کاری کردی خوندی من که همه چیزو پس دادم و حتی به نامزدیم نذاشتم برسه انقدر اذیتم کردند

بیاید قبل گفتن هر حرفی اول فکر کنیم ایا حرفمون درست و عاقلانه و منطقیه و بعد اظهار نظر کنیم 
من که بودم میزدم‌  تو گوشش می گفتم عوضی داداشت لیاقت من نداشت یا من

من دیگه دلم براش سوخت چند وقته دیگه عروسیشه امیدوارن خدا هدایتش کنه

خوشحال باش که قرار نیست هرروز ببینیش عجب عفریته ای بوده بگو هرچی بوده تموم شده بیخیاله ما شو

امیدوارم بیخیال من بشه