2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین این مدل مبل قشنگه سفارش دادم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 29 پست

پس وسايلت و تو سايه هاي پايه مبلا بخر

مباركت باشه قشنگ

يكي از روزاي ١٥سالگي وقتي بيدارميشي,تمام اون كودكي بزرگوارانه و نوجووني معذبيات ميپيچي وباحسرت واه ،ي شب بايدبزرگ بشي ،ديگه بلند نخندي ،خانومانه رفتار كني ،خواسته هات و زياد مطرح نكني،يه چيزايي عيب باشه برات،بلكه با تموم كم و كوچيك بودنت تو دنيا ادم بزرگا جا بشي هيچ وقتم از خودت و هيشكي نپرسي چرا؟اين شرط ادم بزرگ بودنت🍁 ديگه بچه نيستي دنبال علت بگردي بايد خودت ي جوري ب خودت حالي كني ⛏💔ميدوني مسبب اين تبعيض و زوركي جا شدن  تو دنيا بزرگا و يه شب بزرگ شدن كيه؟پدر و مادر👬همينايي ك ميخان بخاطر حرف مردم بچه بيارن،همينايي ك به جاي حلكردن مشكلشون  بچه ميارن تا گرم بشه، پا ب سن گذاشتن  يكي باشه اب دستشون بده بعد١٢٠سال يكي باشه واسشون ي فاتحه بدهشادبشن دختر ميارن  ولي منعش ميكنن از دنياي صورتي ،رنگ دنياش و خودشون خاكستري ميكنن،هميشه محدود و خشمگين ،بعد كم كم اين موجود ظريف ميشه  شاهد و ناظر اختلافات،بي حرمتيا،قهرا،حتي امور شخصي  ميندازن سرش🎃اسمشم ميزارن تربيت درست به همه ميگن دخترمن خيلي جلوتر سنش درك ميكنه😞بلد كار كنه 😖فقط بازي نميكنه😓 و ميشه جز افتخاراتشون،اونوقت اين دختر بچه با دنيا خودش خدافظي ميكنه ويه شب وارددنيا ادم بزرگا ميشه🚯دلسوز و محتاط و محدود روز و شباش و طي ميكنه ،يهو ميشه ٢٠ساله با كلي هيجان و عقده وكمبود،اونوقت در تعاروف كردن عقده هاش و ترساش باز ميشه ،يكي عشق  يكي محبت❣يكي رنگ صورتي💓يكي اعتماد بنفس و شجاعت👽يكي دوست داشتن🤖يكي رها بودن🌪يكي دستش و ميگيره 👫يكي نوازشش ميكنه💑يكي ميشكنه💔يكي رهاش ميكنه🏃🏻 و ميشه كانون سو استفاده يهو ٢٥ساله ميشه ميبينه چيزي ندارهجز رنج اونوقت تو سن ٢٥سالگي ٤نسل و زندگي كرده خودش👧🏻مادرش👸🏻مادربزرگش👩🏼مادربزرگ همه اينا👵🏻پس قبل اينكه بچه بياريد  و بچه رو قرباني كنيد ،هروقت ديديد ازعشق اميد ارامش زيبايي و رنگي پر هستيدوميخايد اينا ادامه دار و تكثير بشن بچه بياريد اونم دختر فقط صورتي 👶🏻💗💕💞💓💟
پس وسايلت و تو سايه هاي پايه مبلا بخر مباركت باشه قشنگ

مرسی گلم ،چشم 

دلـت کـه شـکـست لازم نیـسـت داد بـزنـی گـریـه کـنی،هق هق کـنی ،بغـض کـنـی،یـه لـبخـند بـزن سـرتـو بـگیـر بالا ،دلـه شـکـسـته ام یـه خـدایـی داره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ عزیزم

جنسش خوب نیست عزیزم توش چوب نیست تخته اس . احتمالا تاجشم مواد باشه چوب نباشه . چون قیمت چوب انقدر رفته بالا که یه مبل اینجوری با چوب قیمتش تقریبا 8-9تومن در میاد . پارچه هم ارزونترین پارچه تایتانیکه که الان 10تومنه فکر کنم 

خوبه گلم اما من اینارو از نزدیک دیدم ببخشید ولی خیلی جنسش بیخوده و مرغوب نیست مشخصه از نزدیک ارزونه

درسته گلم، این پارچه ش درجه ۲، منتهی من پارچه درجه یکشو سفارش دادم ،جنس مرغوب

دلـت کـه شـکـست لازم نیـسـت داد بـزنـی گـریـه کـنی،هق هق کـنی ،بغـض کـنـی،یـه لـبخـند بـزن سـرتـو بـگیـر بالا ،دلـه شـکـسـته ام یـه خـدایـی داره...
مرسی گلم ،چشم 

چشمتون بي بلا خانوم گل

شاد و خوشبخت باشي عزيزم ❤️

يكي از روزاي ١٥سالگي وقتي بيدارميشي,تمام اون كودكي بزرگوارانه و نوجووني معذبيات ميپيچي وباحسرت واه ،ي شب بايدبزرگ بشي ،ديگه بلند نخندي ،خانومانه رفتار كني ،خواسته هات و زياد مطرح نكني،يه چيزايي عيب باشه برات،بلكه با تموم كم و كوچيك بودنت تو دنيا ادم بزرگا جا بشي هيچ وقتم از خودت و هيشكي نپرسي چرا؟اين شرط ادم بزرگ بودنت🍁 ديگه بچه نيستي دنبال علت بگردي بايد خودت ي جوري ب خودت حالي كني ⛏💔ميدوني مسبب اين تبعيض و زوركي جا شدن  تو دنيا بزرگا و يه شب بزرگ شدن كيه؟پدر و مادر👬همينايي ك ميخان بخاطر حرف مردم بچه بيارن،همينايي ك به جاي حلكردن مشكلشون  بچه ميارن تا گرم بشه، پا ب سن گذاشتن  يكي باشه اب دستشون بده بعد١٢٠سال يكي باشه واسشون ي فاتحه بدهشادبشن دختر ميارن  ولي منعش ميكنن از دنياي صورتي ،رنگ دنياش و خودشون خاكستري ميكنن،هميشه محدود و خشمگين ،بعد كم كم اين موجود ظريف ميشه  شاهد و ناظر اختلافات،بي حرمتيا،قهرا،حتي امور شخصي  ميندازن سرش🎃اسمشم ميزارن تربيت درست به همه ميگن دخترمن خيلي جلوتر سنش درك ميكنه😞بلد كار كنه 😖فقط بازي نميكنه😓 و ميشه جز افتخاراتشون،اونوقت اين دختر بچه با دنيا خودش خدافظي ميكنه ويه شب وارددنيا ادم بزرگا ميشه🚯دلسوز و محتاط و محدود روز و شباش و طي ميكنه ،يهو ميشه ٢٠ساله با كلي هيجان و عقده وكمبود،اونوقت در تعاروف كردن عقده هاش و ترساش باز ميشه ،يكي عشق  يكي محبت❣يكي رنگ صورتي💓يكي اعتماد بنفس و شجاعت👽يكي دوست داشتن🤖يكي رها بودن🌪يكي دستش و ميگيره 👫يكي نوازشش ميكنه💑يكي ميشكنه💔يكي رهاش ميكنه🏃🏻 و ميشه كانون سو استفاده يهو ٢٥ساله ميشه ميبينه چيزي ندارهجز رنج اونوقت تو سن ٢٥سالگي ٤نسل و زندگي كرده خودش👧🏻مادرش👸🏻مادربزرگش👩🏼مادربزرگ همه اينا👵🏻پس قبل اينكه بچه بياريد  و بچه رو قرباني كنيد ،هروقت ديديد ازعشق اميد ارامش زيبايي و رنگي پر هستيدوميخايد اينا ادامه دار و تكثير بشن بچه بياريد اونم دختر فقط صورتي 👶🏻💗💕💞💓💟
جنسش خوب نیست عزیزم توش چوب نیست تخته اس . احتمالا تاجشم مواد باشه چوب نباشه . چون قیمت چوب انقدر رف ...

من مستقیما از کارگاه سفارش دادم، صاحب کارگاه هم فامیله، بخاطر همین این قیمت شد، وگرنه گفتن بیرون همین ۸ تومنه

خوبه گلم اما من اینارو از نزدیک دیدم ببخشید ولی خیلی جنسش بیخوده و مرغوب نیست مشخصه از نزدیک ارزونه

دقیقاااااا . یه مبل تقریبا 38متر پارچه میبره بیخودترین پارچه تایتانیکه دوسال پیش متری 10تومن بود میشه 380. 

کم کم 1م پول روکوبی مبل در نظر بگیریم . 700پول رنگ مبلو 700واسه منبت و چسبوندن مبل. 2780 فقط ایناش در میاد اونم با کمترین قیمتی که گفتم دیگه در نظر بگیر چوبش چیه 

من منطقیش رو توضیح دادم چون خودمون تو کار مبلیم نفسی . 

عزيزم شما كه تو كار مبل هستي يه نظر بده ببين اين مبل ميارزه اين قيمت و قيمتش همينه يا اشغاله در قالب مبل؟عكسش رو تو پست بعدي برات ميفرستم

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً

به من گفتن اين مبل  با ميز وسط سه ميليون و هفتصد

به نظرم خيلي ارزون داره ميگه و قيمتش بايد نزديك ششيا هفت باشه ولي گفت ما كارگاه داريم واسه همين قيمت ها رو پايين ميديم

به من گفتن اين مبل  با ميز وسط سه ميليون و هفتصد به نظرم خيلي ارزون داره ميگه و قيمتش بايد نزد ...

این کار اگه چوب باشع داخلش و تخته یا نووان نباشه درسته بین 6-7تومنه قیمت نمایشگاه . قیمت تموم شده واسه تولیدی هم بین من 4-5در میاد . 

و اینکه تو خرید مبل به اینکه فوم گرمه یا سرد توجه کن فوم گرم بعد یه مدت شکل میگیره شل میشه و به درد نمیخوره فوم سرد خوبه . 

و اینکه اگه کارگاهه شما میتونی پارچه نشده مبل رو بری ببینی که از تخته استفاده میکنن یا چوب . بهشون بگو قبل پارچه میخوام مبل رو ببینم 

خب قیمتش چقده گلم

این کار اگه چوب باشع داخلش و تخته یا نووان نباشه درسته بین 6-7تومنه قیمت نمایشگاه . قیمت تموم شده وا ...

ممنون عزيزم پس اينطوري كه شما ميگيد حداقلش چهار يا پنج تومنه كه اصلا من تعجبم چطوري به من گفتن سه ميليون و هفتصد🤔🤔🤔معلومه كه چوبي در كار نيست و همش تخته هست