2777
2789

دیشب قبل خواب توسل کردم ب امام علی و حضرت عباس 

گفتم اگه اتفاقی افتاده یا میوفته بم تو خواب بگین 

وقتی خوابیدم خواب دیدم رفتیم شهرستان خونه مامان بزرگمو داییم تو خونه داییم 2تاموش بود بعد انگار تاسوعا عاشورا بود هیئتا دراومده بودن تو خیابونا

خانوادگی رفته بویم نامزدمم بود 

بعد زن داداشه زن داییم اومد همش باهم هره کره میرفتن قهقه میزدن من خیلی استرس گرفتم بعد

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    

رفتیم ی جایی حالته خرابه بود اونجا نشستیم ک ناهار بخوریم بعد من ذهن زنداییمو خوندم ک گفت واست دعا نوشتیم همینجام دفن کردیم تو شوهرت باید جداشین بعد زنداداش زنداییم گف اینا ک هنو جدا نشدن باهم اومدن شهرستان بعد زنداییم گف جدامیشن نگران نباش 😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتیم ی جایی حالته خرابه بود اونجا نشستیم ک ناهار بخوریم بعد من ذهن زنداییمو خوندم ک گفت واست دعا نو ...

عزیزم اینا همشون از ذهن خودته سعی کن هیچوقت این چیزارو نخوای ک بهت بگن ینی چی؟؟اگه تو خواب میدیدی ک تورو کسی کشته چی؟؟؟سکته نمیکردی؟؟

بعد دایی کوچیکم با داماد سابقش اومدن پیش من گفتن واسه ماهم ک دعا کردن همینجا دفن کردن مشکیم پوشیده بودن بعد دایی کوچیکم خیلی پیرو داغون شده بود بعد رفتن 

بعد زنداییم بم قاشق چنگال داد ک با ناهارمو بخورم 

الان تعبیر خابو ک خوندم نوشته چنگال ینی جدایی زنو مرد

عزیزم صدقه بده. سوره یس رو بنویس خودت و نامزدت با اب بشوریدش و غسل کنید. ابشم توی حمام نریز بریزش مثلا روی دیوار یا روی سرامیک حیاط که بخار بشه توی فاضلاب نره. ابشالا که باطل میشه اگرم چیزی باشه. سوره ناس و فلق زیاد بخون. بعد از غسل هم دیگه فراموشش کن یقین کن که اگر چیزی بوده باطل شده

عزیزم اینا همشون از ذهن خودته سعی کن هیچوقت این چیزارو نخوای ک بهت بگن ینی چی؟؟اگه تو خواب میدیدی ک ...

اخه گلم منو شوهرم ی هفتس خیلی نسبت ب هم سردیم ینی من همینجوری موندم بابته رفتارمون

قبلا به زندايين شك داشتي يا نه؟شايد از فكر و خيال خوابو ديدي.

زنداییم خیلی اهل دعا و ایناست ولی من از حضرت علی خواستم بم بفهمونه مشکلم از کجاست 

این زنداییم واسه بچه دایی کوچیکمم دعا نوشت اوناهم جداشدن بعد جدایی دعا رو پیدا کردن فهمیدن کی نوشته و زیر سره کیه

عزیزم صدقه بده و اون کاری ک ی دوستمون بالاتر گفت انجام بده دبگه ام بهش فکر نکن اصصصصلا ،،،بزن ب بیخیالی دنیا قانون جذب داره ب هر چی زیاد فکر کنی اتفاق میفته پس ب چیزای خوب فکر کن بیخیال خواب ،منم بیشتر خوابام واقعیت داره طوری ک خودم توش میمونم ولی همیشه خوابای بدم رو فراموش میکنم و صدقه میدم هیچ اتفاقی ام نمیفته،درضمن زن و شوهر هر از گاهی این حالتارو دارن نگران نباش

شاید ذهنیات خودته.چون این قضیه یه بار اینجوری تکرار شده

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
قبلا هم به نیت خوابیده بودی؟ منظورم اینه که این توانمندی رو داری یا اولین  بارت یود؟

یبارم بابته ی مشکل خیلی حاد از امام حسینو حضرت زینب کمک خاستم تو خوابم اومدن گفتن کاری از دست ما برنمیاد فعلا تا ی مدتی ک بگذره